Jsem sám, takový šílenec?

Založil Faantoom, 09.09.2008, 23:13:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Faantoom

Jsem sám, takový šílenec? Letos jsem měl poprvé v životě dovolenou, tak jsme jeli s rodinnou a kamarady, na týden do jižních čech..
No a jako LEGO maniak nesměly v autě v kufru chybět, kostky... Kdyby náhodou bylo ošklivo,tak aby jsme se nenudily.. No a jak píšu, tak se stalo.. Jeden den bylo ošklivo.... A lego šlo na stůl... :-)
PS: byli jsme ve Stráži nad Nežárkou v pronajaté chatce a 100% spokojenost..
Pár obrázků:

Skyder

Ten biely hrad/sidlo je uzasne, castlari, trufa si niekto?? No ano tento pocit poznam. Najlepsie bolo ked sme s rodinou isli do Talianska, v ten rok som bol do LEGA uplne zazraty. A samozrejme, ze LEGO nemohlo chybat :D A kedze mozno viete ako to v Taliansku chodi ked prsi, takisto som ho asi dva krat vytiahol po dobu 12 dni  ;)

EDIT: Do LEGA som teraz zazraty este viac  ;D nebojte sa  ;D
Skyder

linhi

No Hluboká se mi bohužel nikdy nelíbila,tedy jako motiv,jinak je samozřejmě nádherná!

5o

Ja som Lego na dovolenku zatiaľ ešte nebral, predsa len v Grécku prší trochu pomenej. Z piatich krát pršalo iba raz a to bola iba taká prehánka. Za hodinku to prešlo a boli sme zase na pláži a to sme boli na Olympskej. No a na ostrovoch prší asi iba 5x do roka, takže pohoda. Ale v Taliansku nám pršalo doobeda, kúpať sa nedalo, lebo boli strašné vlny a hrali sme sa s čím bolo. A ťahať zo sebou kopu Lega pri váhovom limite batožiny do lietadla, tak to si radšej zoberiem niečo iné napr. kartón piva. Ja si myslím, že na dovolenke je síce dobré robiť niečo, čo ma baví, ale v prípade nepriazdnivého počasia sa dá ísť aj do múzea, galérie a hrať rôzne hry, ktoré zase zo sebou vždy zoberieme.
Preto lebo Lego...

Holkamodrooká

No, do ciziny bych ho asi netahala, ale dovča na chalupě a špatné počasí k tomu (které vždycky schytáme) je na Lego naprosto ideální. Do auta se vždycky vejde  >:D .
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Jarmila

Sebou na dovolenou nikdy lego z domova. V případě nouze se zcela určitě v okolí našla nějaká prodejna s legem, takže vozíme lego z dovolené.  ;)

Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Oliver

ja som napriklad kupil na dovolenke pod tatrami jeden setik z orient expedition uz ho nepredavaju