Těžký to život...

Založil Holkamodrooká, 07.09.2008, 16:50:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Holkamodrooká

Žila byla jedna rodinka - máma, táta a v září pětileté robátko. I nevydrželi rodiče "absťák"  a dali robátku předčasně k narozeninám dáreček - Lego dům 4956.
Ve vidině brzkého stavění rodiče nervózně rozbalují krabici, otvírají sáčky a chystají se stavět, když v tom... zazní z úst děťátka JÁ SÁM!
I byli rodiče nešťastní a znudění, protože robě si téměř celý dům postavilo samo. Malé uspokojení jim přineslo třídění a podávání kostek a sem tam nějaká rada. Nakonec bylo tatínkovi dovoleno pomoci se střechou, nicméně maminka opět utřela nos. Jediné potěšení jí způsobilo, když viděla, jak se opět o kousek rozrostlo městečko, založené loni v září.

Ach jo, jaký to byl život, když malý nosil plíny, žužlal Baby a Duplo a klasické Lego mu bylo šumák...

PS: Robátko na narozeniny ochuzené nebude, čeká ho policejní stanice 7744 a box plný kostek. Mamince bylo též slíbeno, že pod stromečkem nějaké Lego najde  ;D
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Holkamodrooká

Omlouvám se za kvalitu fotek a za neotočení jedné z nich, chybka se vloudila...  :-\
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

hobby

Konečně zase jednou pozitivní příspěvek po tech nervózních a konfrontačních diskuzích z posledních dnů. Tak ať si malej "dobře hraje"- vždyť LEGO má tenhle slogan zakódován přímo v názvu 8).

Marty713

Vždy, když si někde přečtu něco takového, srdce se mi zatetelí radostí. Člověk se tak ujistí, že ještě někde existují normální milující rodiny s dětmi, které nemají nic společného s těmi špatnostmi, které na nás každý den vylézají z televize.

Takže díky a přeju hodně radosti s robátkem ;)

mirek

Čte se to jako pohádka. Je to pohádková realita.
Přeji celé rodince:  Hodně zdraví, dlouhá léta,
                                na co sáhnete, ať Vám vzkvétá.

stomcova

Také jsme nesměla s manželem dali 5letým synům setík Creator Lodě, měli jsme radost jak si začnou skládat. No a dnes preferujeme těžší kalibr Star Wars a zajímá to i mně mámu. Taťka okukuje a dál si sbírá své autíčka Jeep, Mutt a Hummer.
Držím palce ať se setíky rozrůstají.
Batman, forever...