(cizí) Nádherná práce

Založil linhi, 03.09.2008, 19:34:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jose

Značně morbidní, ale přesto moc krásně udělané.

nesquick

Zajímavý nápad. :) Mě se to celkem líbí . :) Je tam i mnoho pěkných detailů.  :)

gearcs

Tom Snellen... některé jeho práce jsou opravdu nádherné, tahle mezi ně patří. Od něj se mi ještě líbí původní Wizard tricks (s dobrým čarodějem) a Bakery of Eeklo. Má originální nápady, i když se člověk snaží, těžko by něco takového vymyslel...teda v mém případě ;D

MwK

Naozaj pekná práca! :o
Najviac ma zaujali skôr nepodstatné detaili ako žltá kocka použitá na syr,ten zrejme bezdomovec ktorý má všetko na háku(;D) a dole visiaci netopier...
Ale samozrejme ako celok je to SUPER!
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Vasyk

Opravdu pěkné a spousta detailů. Jen nějak nemohu přijít na to, jak je zpracováno pozadí toho draka.

nesquick

Já bych to tipnul na oranžová křídla z draka,ale nejsem si jist.  :)

peter

No také nad tím dumám, zatím jsem vydumal, že přímo za drakovou hlavou jsou v kruhu tyto panely 3x2x6 (2466).
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Robbed

Citace od: Vasyk kdy 03.09.2008, 21:10:39
Opravdu pěkné a spousta detailů. Jen nějak nemohu přijít na to, jak je zpracováno pozadí toho draka.

Řekl bych, že to jsou TrOrange Panely 2466 poskládané do kruhu. Za tím pár bricků a světlo.
Btw model je výborný, na Brickshelfu jsem ho obdivoval už odpoledne. První moment jsem ani nevěřil že je to z Lega.

gearcs

Citace od: peter kdy 03.09.2008, 21:18:21
No také nad tím dumám, zatím jsem vydumal, že přímo za drakovou hlavou jsou v kruhu tyto panely 3x2x6 (2466).
Je to tak, sám Tom to na Classic castle potvrdil.

MasterWindu

Perfektné spracovanie klenby a podsvetia, fakt skvelé. Nekonečné detaily...  :o
Dark ages forever ...

Arcanus

je to paráda, ale tá hlava s oranžovým pozadím pripomína bránu alebo portál do pekla... naozaj to ten tvorca vymyslel do detailu...
a to dole je čo - väzenie, v ktorom niektorí už mňrtvi väzni nechali dušu a iní kosti?