Lego filmy-animace od JayRock3msg

Založil Gibur, 02.09.2008, 16:10:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Gibur

tady máte odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=LfIGy5xKpXc
;D,opravdu čumim,jak mu to de :o
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Colonel32

v reakci na novy thread o kvalite fora si dovolim pripomenou, ze odentrovani prispevku s odkazama bez vyzkouseni funkcnosti odkazu je mezi novacky velmi oblibeny nesvar, na kterem by se take melo zapracovat...

Gibur

Citace od: Colonel32 kdy 02.09.2008, 17:05:55
v reakci na novy thread o kvalite fora si dovolim pripomenou, ze odentrovani prispevku s odkazama bez vyzkouseni funkcnosti odkazu je mezi novacky velmi oblibeny nesvar, na kterem by se take melo zapracovat...
Ale odkaz funguje ne?
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Colonel32

Citace od: Dog-Čum kdy 09.12.2008, 19:27:27
Citace od: Colonel32 kdy 02.09.2008, 17:05:55
Ale odkaz funguje ne?

Potom, co ti ho Jindrous opravil, uz samozrejme ano...

Marty713

Autorem samozřejmě není JayRoc3MSG. To je pouze uživatel, který videa slepil dohromady a vložil na youtube.com. ::) >:(

Videosekvence jsou ze hry LEGO Star Wars 2: The Original Trilogy, kde plní funkci příběhových zkratek mezi jednotlivými levely. ;)
BTW: Perfektní hra.

Lord.obiv

Tuto hru jsem už hrál a je opravdu skvělá :)
Hrál jsem LEGO Star Wars, LEGO Star Wars2, LEGO Indiana Jones a teď LEGO Batman a všechny jsou skvělé. ;)
Budiž LEGO

Ondrej

Jsem si říkal že mi je to nějaký povědomý . Brácha hrál Lego SW a já mu koukal přes rameno . Je to dobrý , jediný co se mi moc nelíbilo je to , že i povrch a komplet všechno nebylo Lego . To by bylo hned zajímavější .

Lord.obiv

To jo ale řek bych že je kvůli tomu že by to jinak bylo náročný na výrobu než tam dat třeba foceny pozadí.
Budiž LEGO