(cizí) Pneumatické pérovací vaky

Založil JardaL, 19.07.2008, 15:31:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

JardaL

Velimi zajímavá a realistická napodobenina pneumatických vaků, užívaných u trucků nebo návěsů namísto nebo jako doplněk listových per.
OSobně pro mě je to poprvé, co jsem něco takového objevil.
Byť funkce rozhodně nebude bůhvíjaká, minimálně to dokáže výrazně vylepšit realističnost modelu.

'Skoda, že ho nelze kontaktovat. DOcela bych se ho zeptal, z čeho použil ten kroužek.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=329114

Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Brick

Podla mna použil nejakú lego pneumatiku a otočil na ruby.

TomB

když se pořádně kouknete na obrázek č. 19, uvídíte číslo pneumatiky 30.4 x 14 VR Balloon Very Small která je obrácená naruby. Nevím jak vy ale já to jdu otestovat.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

JardaL

Je to geniální. 8)
Vylepšil jsem to ještě dvěma Technic Pin Long (http://www.peeron.com/inv/parts/x202), aby to drželo pohromadě  a už začínám vymýšlet, kam to použiju.
Fotku postnu zítra - zjistil jsem právě, že mám vybitý foťák.

Faantoom

Tak to je super nová věc.. Já jsem celou dobu přemýšlel jak něco takového udělat, pač si stavim model kamionu, ale toto mě nenapadlo.. Napíše mi někdo v jake setu jsou ty potřebné gumy obsaženy? nebo jejich číslo aspoň... děkuji

JardaL

Tak ještě dvě fotky z dnešního rána.
JEště jednou říkám - ty nejgeniálnější věci jsou ty nejjednodušší.
JInak Tatra tomu říká - vzduchové vaky nebo vzduchové vlnovcové pružiny.

peter

To je starý :P Já tohle viděl už před cca rokem u Asse ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

JardaL

Aha. a že se Ass nepochlubil. CO Assi, co nám k tomu řekneš.:-)))) >:D

Jindroush

Neukáže, jako by neměl.  :P
Takovejch zneuznanejch géniů už bylo... Teď tu byl Nobel...  8)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

ass

Nepřišlo mi to dostatečně zajímavý na to, abych to sem dával, navíc to původně měla bejt část auta na LTTT, takže zveřejnění nepřipadalo v úvahu.