(vlastní) Pneumatický Truck s Kompresorem

Založil TomB, 05.07.2008, 13:03:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomB

Představuji vám svůj nový MOC-Pneumatický truck s kompresorem.
Kompresor pohání pf XL motor na vykostěnou velkou pumpu.
Výpis funkcí:

Již výše zmiňovaný kompresor
Plně vybavená pneumatická paže (Otáčení přes převod, hlavní zvedání, zvedání v "půlce",
vysouvání, pohybování lžíce(stejná jako je v 8455 vzadu))

Zadní náprava se dá zvednout (pneumaticky)

sklápění korby (jen doprava, až budu mít hotový přívěs, tak tam se bude moct korba sklápět na všechny 3 strany)

písty v "fake" motoru se pohybují (ten "fake" motor je osmiválec)

že to zatáčí snad ani nemusím připomínat

a má to taky naviják

Technické detaily:

délka: 71 studů
šířka: 27 studů
výška :(ještě to není dostavěný tak nevím, ale už mě stačí dodělat jen kabina)
počet náprav: 3
počet říditelných náprav: 1
použito 8 pístů a má to airtank (ten je tam hlavně proto když mě jede kompresor a nemám nic zapnutýho)
kola z 8285
jediný non-lego díly jsou hadičky (těch je tam takový množství že mi ty z lego setů nestačí)

jakékoliv připomínky vítám.
(video momentálně nebude, nemám baterky)
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Pepan

Koukám, že používáš na díly stejné organizéry jako já, máš bod navíc  ;D

Jinak technicky zajímavé, jenom jsem zvědavý na design, zatím je to i na technic až moc barevné, ale asi nemáš dost dílů abys mohl ještě vybírat barvy, co?
A zajímá mě ten kompresor, PF motory doma nemám, takže nemůžu posoudit jaký mají výkon, ale nikdy mi to s velkýma pumpama nefachčilo... motory řvaly, osy se kroutily, konstrukce rozpadaly a ještě to bylo strašně velké.... nakoupil jsem malé  ::)

Nebyly by detailní fotky toho kompresoru? a prosím tě foť digitálem, jestli nemáš a cvakáš mobilem, chce to světlo, hodně světla, postavit k oknu na stůl a klidně ještě rozsvítit  ;)

TomB

Citace od: Pepan kdy 05.07.2008, 14:22:47
Koukám, že používáš na díly stejné organizéry jako já, máš bod navíc  ;D

Jinak technicky zajímavé, jenom jsem zvědavý na design, zatím je to i na technic až moc barevné, ale asi nemáš dost dílů abys mohl ještě vybírat barvy, co?
A zajímá mě ten kompresor, PF motory doma nemám, takže nemůžu posoudit jaký mají výkon, ale nikdy mi to s velkýma pumpama nefachčilo... motory řvaly, osy se kroutily, konstrukce rozpadaly a ještě to bylo strašně velké.... nakoupil jsem malé  ::)

Nebyly by detailní fotky toho kompresoru? a prosím tě foť digitálem, jestli nemáš a cvakáš mobilem, chce to světlo, hodně světla, postavit k oknu na stůl a klidně ještě rozsvítit  ;)

To s tou barevností... dílů mám víc než hodně 8421,8275,8466,ferrari 1:10,8459,8455,8436,.......
ale nejsem designer, jsem stavitel a i kdyby to vypadalo jako záchod v bulharsku (tam sem byl takže vím o čem mluvím) a umělo to uklidit celej dům, uvařit oběd a oblíct mě, mě se to stejnak bude líbit (zkráceně, nekoukám se na design).
velkou pumpu mám vykostěnou (kleštičky cvak cvak, pružinka pryč)
a pf motory jsou hodně silný. Ten xl motor je silnej hlavně tím jak je zpřevodovanej, ale buggy motor je asi 2x silnější v poměru rychlost/výkon
PS. už ty fotky fotím.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

TomB

sry nakonec nefotím. uvědomil sem si že teďka nemám foták (pučenej)
ale můžu ti to popsat
je tam 1:1 převod pak takovej ten úzkej liftarm s 2 křížovýma dírkama ,pumpa a nakonec ten stejnej díl jako předtím
Složení mých příspěvků:

TomB

Po dlouhé době sem zase přispívám.
kabinu už jsem dodělal dávno, hned na to jsem udělal přívěs a přidal také ruční pumpu, a teď, jsem dodělal přetlakový ventil.(stejný jako je v 8868
v alternativním modelu (akorát že ještě trochu lepší))
fotky sem dodám až zítra teď už by to bylo hrozně blbě vidět. bohužel, přívěs se sklápí jenom dozadu, začaly mi docházet liftarmy (proto jsem jich taky pár od Honza D koupil).
nicméně, zítra natočím i video.
Složení mých příspěvků: