Našel jsem poklad!

Založil Marty713, 26.06.2008, 18:47:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marty713

Znáte to, jak si vezmete třeba nový kalhoty nebo bundu a najdete v nich peníze, drobný, nebo účtenku? Tak dneska se mi to stalo. Ale místo oblečení to byly krabice (myslel jsem, že prázdný!) a místo drobností, to bylo LEGO.  :o ;D ;D ;D 8) ::)

Kolik setů, na který jsem zapomněl jsem znovu objevil! Doporučuju, koupit si LEGO, někam ho schovat a za delší dobu ho ,,najít", ten pocit je k nezaplacení.  ;D

A co jsem vlastně našel? Mrkněte na foto (měl jsem k dispozici pouze mobil :-[).

EDIT: Bohužel, všechno je masivně zaprášeno, takže jsem to dnes víceméně rozebral na samotný dílky, dal do lavoru a připravil na zítřejší koupel. Nejsem sběratel, takže všechen materiál půjde hned po roztřídění podle barev na stavbu.

Dejv

Dost dobrý úlovek, gratuluju!  :o

Skyder

No tak toto by potesilo aj mna!!! Skoda ze ja asi LEGO uz nikde schovane nemam. Ale gratulujem, uzi si ho.  8)
Skyder

Colonel32

no, tak to mi bohuzel nehrozi...

abych nasel krabici s legem, o ktere nevim.

robot

Dát na rok či dva do kouta kalhoty a pod ně schovat lego. Hmm někdy to budu muset zkustit ;D

Ale obávám se, že by mi ty kalhoty manželka uklidila. Takže překvapení se asi konat nebude :(

MwK

Waw! ;D
Tak to už je objav! :D :D
A to ti toľko supersetov nechýbalo? ::) ???
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

hana

Pěkný,já jsem našla na ulici jen takovou malou žabku,žádný poklad to neni,ale má to cedulku lego.  :D
Doma vím o každé kostičce,tak mi žádná radost nehrozí.

Jarmila

To já před dvěma lety schovala dva sety před synem tak dobře, že jsem je našla až minulý týden, když jsem začala po baráku sbírat krabice od lega s úmyslem je rozlepit, splacatit a narvat do nástavce na skříni. Schovala jsem to do jiné krabice, aby to synek nenašel a nepostavil. Jsem si to chtěla postavit sama.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

zakm

Ja pred dvoma týždňami idem z koncertu ... v jednej ruke saxofon v druhej bunda , pozrem na zem a čo nevidím : plate šedá 8x8 a čierna 6x6 , baseplate zelená 16x32 . To som fakt nechápal jak sa to tam zobralo. Rýchlo som povedal bratovi nech to vezme .  >:D

Ešte pre informáciu hlavne pre ľudí z Bratislavy, tento nález bol v centre mesta na Laurínskej . ;D
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Janek3b

Jednou když mi byli asi čtyři jsem večer šel s rodiči na procházku a táta nemohl věřit svým očím, našel na hřišti seřízlou :'( zelenou podložku se spoustou malých průhledných dílků a něčem ostatním. Dále v 6-7 letech sem našel ve skříni zapomenutého promo minifiga z cereálií nesquik a asi před půl rokem na zemi červené sedlo.