(Vlastní) Obchod

Založil Justin, 14.06.2008, 14:27:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Justin

Malé potraviny na dedine, kroasanty sa už minuly :-).

zakm

Celkom zaujímavé , vidím ,že si sa pohral rôznymi druhmi tovarov . Ešte ak by si mohol tak skús k tomu dorobiť odnímatelnú strechu.  ;)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Justin

Na streche sa už pracuje. Study na napojenie je vidieť na prvej fotke.

Skyder

Super praca. Podorysom mi to pripomina shop zo simsonovcov! Chyba ti tam uz iba stare zname pivko DUFF a pan predavac tmavsej pleti  ;D

Strecha by bola naozaj vhod. Aku robis plochu ci sklopenu? A farba?
Skyder

Colonel32

a podlaha z tiles je kde?

Justin

Strecha bude (najskôr čierna alebo modrá. Plochá by to nemala byť, nezdá sa mi, že sa tam hodí). Podlahu dorobím tiež, ale najskôr musím vymámiť kocky od dcéry.
Ďakujem za typy.

MwK

Citace od: Skyder kdy 14.06.2008, 15:09:08
Chyba ti tam uz iba stare zname pivko DUFF a pan predavac tmavsej pleti  ;D
Presne! :D Už len "Apua",pivko Duff,nakrivo zaparkované ružové auto a bolo by to presne ako Simpsonovský Kwik-E-mart... ;D :)

For Justin:
Pekná prácička,fakt sa mi páči...(ale dorob strechu a podlaha ako radili ostatní) ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Justin

Konečne nám prišli majstri urobiť podlahu.
A neskôr vraj prídu spraviť aj strechu.

Marty713

Ten řemeslník nemá chybu  ;D ;D ;D Supr lego ukrajinec.
Jinak ten vzor nakonec bude všude stejnej ne?

Colonel32

myslenka dobra.

bohuzel zeleny podklad ji kazi.

Justin

Zelena farba zmizne, keď dokončia podlahu. Podlaha je totiž stále vo výstavbe. Sivá podložka by bola samozrejme lepšia, ale zatiaľ žiadnu vo vhodnej veľkosti nemám.

Colonel32

Citace od: Justin kdy 08.07.2008, 17:15:31
Zelena farba zmizne, keď dokončia podlahu. Podlaha je totiž stále vo výstavbe. Sivá podložka by bola samozrejme lepšia, ale zatiaľ žiadnu vo vhodnej veľkosti nemám.

No samozrejme ze zmizi, az se podlaha dokonci, ale ty fotky s delnikem, ktery ji stavi jsou takove gumove. Nedala by se podlaha treba podlozit hnedymi/tanovymi plates?

Justin

MwK

Berte tú podlahu ako zelené "pupíkavé" linoleum... >:D ;)

Inak,je to pekné,naozaj, a verím že celé s podlahou to bude úplne super! ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

5o

Obchod je veľmi pekný, spracovanie montáže podlahy je ohromné, len jednu vec ti nezávidím - rozoberanie podlahy.  :P
Preto lebo Lego...

Holkamodrooká

Citace od: 5o kdy 08.07.2008, 22:20:13
len jednu vec ti nezávidím - rozoberanie podlahy.  :P
He he, to znám. A moje nehty taky  :'(, nemají na rozebírání podlah dobré vzpomínky  :-\.
Jinak nápad a provedení super a zelené "linoleum" mi fakt nevadí...
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

peter

Citace od: Holkamodrooká kdy 09.07.2008, 12:22:55
He he, to znám. A moje nehty taky  :'(, nemají na rozebírání podlah dobré vzpomínky  :-\.

Proč nepoužíváte: ???
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jamesek

Citace od: peter kdy 09.07.2008, 12:30:23
Citace od: Holkamodrooká kdy 09.07.2008, 12:22:55

Proč nepoužíváte: ???

Jdou tím oddělávat i tile?

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Marty713

Tiles jsou v úplný pohodě, protože jsou zespodu trochu zúžený a výtváří jakoby rýhu pro nehet. Nejhorší dílek, kterej nejde skoro vůbec dostat z plochy je tohle: http://www.peeron.com/inv/parts/3794

Ten nemá zúžení a ke všemu, kvůli jednomu centrálně umístěnýmu čudlu nefunguje ani ten "oddělávač".  ::)

peter

Citace od: Marty713 kdy 09.07.2008, 13:18:34
Tiles jsou v úplný pohodě, protože jsou zespodu trochu zúžený a výtváří jakoby rýhu pro nehet. Nejhorší dílek, kterej nejde skoro vůbec dostat z plochy je tohle: http://www.peeron.com/inv/parts/3794

Ten nemá zúžení a ke všemu, kvůli jednomu centrálně umístěnýmu čudlu nefunguje ani ten "oddělávač".  ::)
Já s ním oddělávám i toto. Uznávám, že to jde trochu hůře, ale jde to.

Marty713

No, jde to dobře, když je nakraji. To je pak jedno, že je jeden čudlík uprostřed, ale jakmile je v ploše a všude okolo jsou čudlíky, tak se to musí nehtem (já to teda dělám malinkatym tupym nožejčkem).

Colonel32

na plate 1x2 with one stud se mi nejvice osvecilo pricvaknou brick 1x1 a s jeho pomoci oba dily vylomit do strany. Na tiles pak vetsinou nehet, obcas svicarak.

Justin

Ehm,

brick separator zatiaľ nemám, ale príborový nožík je na tiles ideálny (nelinčujte ma) ani nepoškodí study, len to chce trochu cviku.

Dejv

Mně se zatím při jakékoli rozborce osvědčily nehty případně konečky prstů..  Btw toto téma by si možná zasloužilo vlastní thread..  ;)  ( pokud zde už někde není, nechce se mi vyhledávat  :P )

Skyder

Citace od: Justin kdy 09.07.2008, 15:27:33
Ehm,

brick separator zatiaľ nemám, ale príborový nožík je na tiles ideálny (nelinčujte ma) ani nepoškodí study, len to chce trochu cviku.

Aj mna to raz napadlo, a dopadlo to zle-smykla sa mi ruka a na tile ostal 2 cm dlhy hlboky skrabanec. Odvtedy mam brick separator :D
Skyder

otaznik

Citace od: Marty713 kdy 09.07.2008, 13:30:38
No, jde to dobře, když je nakraji. To je pak jedno, že je jeden čudlík uprostřed, ale jakmile je v ploše a všude okolo jsou čudlíky, tak se to musí nehtem (já to teda dělám malinkatym tupym nožejčkem).

Říká se tomu "stud".

Na LEGO nepoužívám kovové nástroje, plastu to vůbec nesvědčí. Vždy mám po ruce dva brick separatory a s těmi drtivou většinu kostek v pohodě rozeberu. Jen mi chybí nějaký Technic Separator.

Justin

Nejaké nove foto.
J.

Colonel32

wow, mnohem lepsi nez na zacatku

Justin

Ďakujem.
Ja si dám vždy poradiť.
Hlavne som zistil, že už nestačí zelená podložka, ktorá bola voľakedy podlahou v kozmickej lodi, ponorke alebo domu :-) a úplne na to postačovala.