Castle Giant Chess Set

Založil hal1aeetus, 01.04.2008, 20:24:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

hal1aeetus

Tak som sa dnes zapozeral na shop.lego.com a musim povedať,
že by som tento šach bral, pekne ho spravili, len čo je pravda..  ;D

Aj keď je asi nehrateľný, vo vitrínke by som mu miesto už našiel  >:D

Skyder

Skyder

Vasyk

Citace od: Skyder kdy 01.04.2008, 20:41:26
A VIDEL SI CENU??

Uff.. 200 euro ?!?!? Tak to je slušný mazec..

hal1aeetus

veru videl, momentálne mám tak na podložku  ;D

Ivod

mazec. ťech figurek tam, ale 200 euro :-O
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.

tamsem

myslim ze vzhladom k poctu dielov a celkovemu spracovaniu je to v pohode cena...
mensie sachy stali cca 2000sk. takze tento je naozaj co do rozmerov a poctu dielov OVELA OOOOOOVELA vacsi. jednoznacne bude MUSIET byt v mojej zbierke castle
;D
momentalne Totals:
221 Sets (124 unique), 41,932 Part,  784 Minifigs.

Šejmus

Za tu cenu by jsi měl dvě 10190 Market street (v německu), nebo dva 10184 Town plan (v USA, popř. tři a půl Market streetu v USA)

Škoda že v USA to stojí 300doláčů, takže se dovoz vůbec nevyplatí
Fool of a Took!

jida

Budou ty šachy v prodeji v ČR?

Skyder

Citace od: jida kdy 02.04.2008, 17:57:03
Budou ty šachy v prodeji v ČR?
Asi budu u Vas na SaH
Skyder

ulrike

Pořád se na ně dívám, ale ta cena mi pořád přijde přehnaná :-\.  Ti hodní pěšci mají malí nohy na podstavcích, ale nevidím jak sou řešení ti zlí pěšci ???...

smiky

Citace od: ulrike kdy 02.04.2008, 18:31:05
Pořád se na ně dívám, ale ta cena mi pořád přijde přehnaná :-\.  Ti hodní pěšci mají malí nohy na podstavcích, ale nevidím jak sou řešení ti zlí pěšci ???...
Ti zlí mají také nohy na podstavcích.Všichni zlí pěšáci jsou stejní až na to že má každý jinou zbraň.

jida

Ta cena je sice vysoká,ale na druhou stranu jen ti panáčci mají vysokou cenu.Když se pořádně podíváš na ty věže v rohu,tak za těmi drápy jsou taky nějací kostlivci.Ale stejně váhám jestli to stojí za to. :-\

tamsem

ak to vsetko vyjde ako ma tak do dvoch tyzdnov to mam doma :) takze jednoznacne poviem ci sa oplati alebo nie.. pripadne dam podrobnejsie fotky ak bude zaujem  8)
momentalne Totals:

Honza D.

Citace od: tamsem kdy 03.04.2008, 09:12:27
ak to vsetko vyjde ako ma tak do dvoch tyzdnov to mam doma :)

No nevím nevím, to budeš mít docela honičku :-)
Nabízím jednotlivé kostky (základní, střechy, technic, elektro, pneu, vlaky) i stavebnice; seznam najdete na kostky.malozvlkahostiny.net. Vše je nové, nepoužité.

peter

Citace od: Ivod kdy 02.04.2008, 07:21:31
mazec. ťech figurek tam, ale 200 euro :-O

Citace od: tamsem kdy 02.04.2008, 09:08:02myslim ze vzhladom k poctu dielov a celkovemu spracovaniu je to v pohode cena...

Přesně tak. Samozřejmě cena jako taková vysoká je, ale pokud tuto cenu porovnám s podobným velkým setem, tak už tak hrozná není. Takovým dobrým příkladem pro srovnání je např. set Green Grocer. Tento set má 2352 dílů a 4 minifigy. Oproti tomu šachy mají dokonce o 129 dílů ještě více, ale hlavně mají 31 figů plus další jako trolly, koně apod. Z tohoto hlediska mi proto cena šachů nepřijde až tak vysoká.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Colonel32

Souhlas s Peterem.

Na prvni pohled muze byt clovek z ceny v soku, ale uz pri pohledu na prvni fotky, a oznameni, ze set bude v prodeji, muselo byt kazdemu jasne, ze to nebude stat 50 euro, jako ty minule.

Vasyk

Citace od: Colonel32 kdy 03.04.2008, 13:37:23
Souhlas s Peterem.

Na prvni pohled muze byt clovek z ceny v soku, ale uz pri pohledu na prvni fotky, a oznameni, ze set bude v prodeji, muselo byt kazdemu jasne, ze to nebude stat 50 euro, jako ty minule.

Taky souhlas, prvotní reakce byl šok, chce to ten set trochu prostudovat a až pak dále reagovat. Bohužel šachy neumím, takže nehrozí koupě setu, i když je opravdu moc pěkný.

LiBorec

Tyto šachy jsou sice moc pěkné, ale myslím si že pro velkou část příznivců LEGA je cena víceménně nedosažitelná.... Lepší si koupit nějaký jiný set (např. Green Grocer a Market Street by vyšli cenově zhruba stejně, nebo si nechat peníze na nějaké UCS), ikdyž fakticky to bude velmi dobrá zásobárna minifigů, možná tak ještě podlahy do nějakého paláce v hradě, takže i kdybych na tento set měl (jakožto že nemám, je mi přece 13  ;D) stejně bych si ho nekoupil  :P

Skyder

Citace od: LiBorec kdy 03.04.2008, 21:26:59
Tyto šachy jsou sice moc pěkné, ale myslím si že pro velkou část příznivců LEGA je cena víceménně nedosažitelná.... Lepší si koupit nějaký jiný set (např. Green Grocer a Market Street by vyšli cenově zhruba stejně, nebo si nechat peníze na nějaké UCS), ikdyž fakticky to bude velmi dobrá zásobárna minifigů, možná tak ještě podlahy do nějakého paláce v hradě, takže i kdybych na tento set měl (jakožto že nemám, je mi přece 13  ;D) stejně bych si ho nekoupil  :P
Mozno keby si na neho mal a mohol by si si ho dovolit mávnutím ruky tak tvoj nazor by bol iný. Myslim ze tento set je tak robeny, aby ho zase nemal kazdy ale iba "niektorí extémny nadšenci"  ;)
Skyder

hal1aeetus

Aj podla mna cena v pomere k obsahu zas taka strasna nie je.
Do vianoc nepojdem 10x do baru a mam ho pod stromcekom - ale to sa tu na fore uz niekolkokrat riesilo  ;) 
No a mladsi mozu rozbit prasiatko :D

LiBorec

Citace od: Skyder kdy 03.04.2008, 23:01:41
Citace od: LiBorec kdy 03.04.2008, 21:26:59
Mozno keby si na neho mal a mohol by si si ho dovolit mávnutím ruky tak tvoj nazor by bol iný. Myslim ze tento set je tak robeny, aby ho zase nemal kazdy ale iba "niektorí extémny nadšenci"  ;)

Ovšem, to co říkáš by udělal každý. Tento set je zajímavý hlavně tím, že je spíše pro nadšence, protože z většiny LEGO setů začíná dýchat komerce, za hodně peněz málo muziky a hlavně aby zaujmuli široké spektrum stavitelů...

nesquick

Já si myslím,že ta cena je dobrá.Mít ty peníze tak do nich jdu ;D

tamsem

ja si myslim ze kazdy kto zbiera castle (myslim tym nove sety) tak si to kupi a mozno nad tym kvoli spracovaniu pouzvazuju aj zberatelia starsich setov. nazoaj ta cena nie je taka premrstena (minimalne na vianoce sa bude dobre stahovat v akcii :)))) )
momentalne Totals:

jida

Máš pravdu.Počkáme si na Vánoce,až budou ve slevě.Líbí se mi čím dál víc. ;D

Šejmus

Bych chtěl vidět takový prasátko...  :P
Kdybych měl přesně tolik peněz, tak si stejně radši koupim nějaké jiné sety než tenhle...
Ovšem pokud má někdo 40tisíc měsíčně tak no problem
Fool of a Took!

tamsem

;D
nemyslim ze musis mat 40 mesacne :)   (z vlastnej skusenosti)
kedze zbieram castle a spocital som nove sety tak bez toho belkeho kolesa :) (zatial neviem cenu) to aj so sachom vyjde cca 14tis.. kedze si to mozes rozlozit na rok tak je to dost v pohode. myslim si ze za lego tolko rocne iste das.. ak nie viac :)
sach jednoznace chcem. mal som ten predchadzajuci, vikingov som nestihol ale snad aj ti budu.. no tento si ujst neencham :P
momentalne Totals:

otaznik

Citace od: LiBorec kdy 04.04.2008, 15:03:48
Ovšem, to co říkáš by udělal každý. Tento set je zajímavý hlavně tím, že je spíše pro nadšence, protože z většiny LEGO setů začíná dýchat komerce, za hodně peněz málo muziky a hlavně aby zaujmuli široké spektrum stavitelů...

Tak tyhle kecy mám nejraději!  ::)
Specifikuj to!

***Banana.com

Citace od: LiBorec kdy 04.04.2008, 15:03:48

Myslíš si snad, že prodej Lega je něčím jiným, než komerční aktivitou? Prezentuje se TLC jako charitativní organizace? Účelem každé firmy je minimalizace nákladů a maximalizace zisku..vítej v kapitalismu  ;D

Colonel32

nejdriv jsem myslel, ze je to nejakej statni zamestnanec, ale ono je mu tepve 13  ;D

Shmade

Jsem teď četl v nějakém časopisu v práci, že u tohohle setu by měla být i hladomorna pro vyžazené jednotky... neviděl jste někdo nějakou takovou fotku? Je to novinářská kachna nebo pravda?