Sleva (ostrov pokladů)

Založil hana, 18.03.2008, 19:01:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

nesquick

Tak mě před chvílý přišlo tohle :'( :
Dobrý den,

velice se omlouváme, bohužel Vámi objednané zboží z výprodeje již bylo doprodáno. Z tohoto důvodu jsme nuceni Vaši objednávku 67063742 stornovat.

Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný zbytek dne!
Mall.cz

MiP

Tak z mé včerejší objednávky zbylo jen cosi ne příliš vábně vonícího   >:( Tak jsem ji zrušil celou...
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

jvucka

Objednával jsem včera v osm večer a přišlo mi jen automatické potvrzení objednávky, jinak (zatím) žádná zpráva ani na e-mailový dotaz. Jsem zvědavý, zda to je dobré či špatné znamení ...

Rewolt

Objednával sem včera ihned co se zde objevilo echo, tímto děkuji Haně za rychlou výstrahu i když sem měl tento shop pod dohledem -

Vážený zákazníku,
zboží z vaší objednávky 67063582 je připraveno k vyzvednutí v naší provozovně.

;)
It's a trap!

ass

Tak už mi taky přišel mail, ze 4 itemů v objednávce zbyl jen Batwing, aspoň něco. Ten Y-Wing mě ale štve  :-\

Robbed

Včera po sedmé jsem objednal dva kusy AT-ST, ale dnes mi přišel mail, že už to mají vyprodáno... 

Jarmila

Možná to dělají podle ksichtu.  ;D Z mé objednávky vyhodili jen 8100 a 4916. Opičky jsem chtěla 4 x , abych měla pro děti dárečky. Ostatní mi dodají a že toho nebylo málo.  ;D Jste měli být rychlejší.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Hana129

a některé ceny po včerejším útoku legařů u něčeho upravili - příklad : http://www.ostrovpokladu.cz/vyprodeje/detail/8851719, včera myslím 689?

***Banana.com

Citace od: Pemale kdy 19.03.2008, 20:33:59
a některé ceny po včerejším útoku legařů u něčeho upravili - příklad : http://www.ostrovpokladu.cz/vyprodeje/detail/8851719, včera myslím 689?

Typische Böhmische Schweinerei.... :P

Jarmila

Jo, to je pravda. Já ho v objednávce mám za 689 Kč.  ;D Na díly dobrý, ne?  ;D

hana

Citace od: banana.com kdy 19.03.2008, 20:37:37
Citace od: Pemale kdy 19.03.2008, 20:33:59

Typische Böhmische Schweinerei.... :P
Ne,s cenou hýbají průběžně i bez nájezdu legochtivců.  ;)

Meduin

Citace od: Jarmila kdy 19.03.2008, 20:27:29
Ostatní mi dodají a že toho nebylo málo.  ;D Jste měli být rychlejší.  ;D

A kdy jsi objednávala?

jvucka

Tak už mám odpověď - objednával jsem v 20 hodin a z objednávky za 1.600 Kč zbyl jeden kombajn. Lepší než trhání osmičky! (to jsem měl včera ...  :'()

sejorka

No já jsem tam objednal asi šest položek (ne jen lego). A například dřevěnou Eichhorn Vesnici za 39 kč mi volali, že už neni přitom teď ji tam maji za 179 ihned k odběru, tady něco smrdi. A asi před cca 3 tydny tam měli taky ty lego opičky ve vyprodeji a nedodali je a najednou jich pár bylo a na mě se samozřejmě nedostalo...

Jarmila

Citace od: Medlin kdy 20.03.2008, 07:32:12
Ostatní mi dodají a že toho nebylo málo.  ;D Jste měli být rychlejší.  ;D

A kdy jsi objednávala?

datum a čas objednávky: 18. 3. 2008 v 19:03,způsob dodání poštou, platba předem na účet

Jarmila

Možná to dělají podle ksichtu.  ;D Z mé objednávky vyhodili jen 8100 a 4916. Opičky jsem chtěla 4 x , abych měla pro děti dárečky. Ostatní mi dodají a že toho nebylo málo.  ;D Jste měli být rychlejší.  ;D

Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil. Krásná věta z krásné pohádky. Bohužel byla přenesena a aplikována na moji objednávku. Nejdřív mne vyzvali k zaplacení a pak mi v úterý přišel e-meil, že je zboží připraveno k odeslání. Tak čekám a čekám a místo balíku přišel telefonát, že pro mne už nemají kombajn. Jestli tedy chci poslat alespoň ten zbytek nebo chci stornovat celou objednávku. Tak jsem si nechala poslat alespoň ten zbytek objednávky. To jsem zvědavá, kdy dorazí balík a kdy se mi vrátí peníze na účet. Kdybych to měla oznámkovat jako ve škole, tak to mají za 3-
Ne že by z nich nic nevypadlo, ale je to o nervy z nich tahat nějaké výprodeje. Asi nejsou zvyklí na nápor AFOLů.  ;D

Hana129

No sama jsem zvědavá na to překvapení, s kombajnem to samé, v pátek byl balík nachystaný k odeslání, dneska mi přišel meil a dost dobře jej nechápu, páteční nachystaná objednávka rozdělaná na dvě půlky  ???, jedna dle meilu předána poště, druhá, prý se jim nevešla do krabice, ale, že to pošlou!!! Tak jsem zvědavá. Vysvětlení matoucí, navíc jsem objednávala ještě, některé věci, které prostě "nebyly" skladem a dnes už opět jsou. ::). Klidně si je prý můžu objednat...  Takový chaos v obchodě a objednávce, jsem snad ještě nezažila. Brala bych, že nemusí mít vše, ale toto mi připadá, že si dělaj z lidí srandu a ač jsem celkem kliďas tak toto začíná být na mne moc.....
???
http://www.ostrovpokladu.cz/stavebnice-lego/lego-8289-hasicske-auto

http://www.ostrovpokladu.cz/stavebnice-lego/lego-4916-mini-zvirata

linhi

Já jsem zaplatil také dva kusy a už měsíc se hádám po telefonu - přišel jen jeden!

Colonel32

no, tak opicky mi stihli vyprodat uz i na americkem S@H, taky byly "available" ve chvili odeslani objednavky, penize za ne strhli, a pak prisel mail, ze uz nejsou...

Petrjr

U mne bylo "vyřízeno" v pátek minulý týden. Osobní vyzvednutí. Předem ohlášeno, že na mne tam zbyla (cenově) cca pětina objednaného zboží. Budiž, mám to tam kousek, tak mi to stojí za to (že až pojedu od zákazníka, stavím se tam).  A ejhle, při osobní návštěvě po svátcích ani ten zbytek nedokázali dohledat.  :-\

Igorus

Nejdivočejší je na tom opravdu ten fakt, že zboží, které má být vyprodané, je najednou zase na skladě...
Avšak dle vyjádření paní z obchodu po telefonu to bylo tím, že bylo vyprodáno zboží určené pro výprodej a tohle je další výprodej (logiku v tom asi nemá smysl hledat).
Že by i tu platilo ,,Nechci slevu zadarmo" ???  ;D

buf91

Citace od: igorus kdy 28.03.2008, 14:04:46
Nejdivočejší je na tom opravdu ten fakt, že zboží, které má být vyprodané, je najednou zase na skladě...
Avšak dle vyjádření paní z obchodu po telefonu to bylo tím, že bylo vyprodáno zboží určené pro výprodej a tohle je další výprodej (logiku v tom asi nemá smysl hledat).
Že by i tu platilo ,,Nechci slevu zadarmo" ???  ;D

Dostal jsem podobné vysvětlení od paní na e-mailu. Oháněla se tím, že si třeba někdo nevyzvedl své zboží tak se vrátilo znovu do prodeje. Proč se nevrátilo za stejnou cenu mi nebyla schopna říc.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Igorus

Že by si někdo nevyzvednul zboží za takovou cenu?  ;D

mph1

No, já jsem sice v téhle "akci" neobjednával nic, ještě jsme vyčerpaní po Intersparu, ale z vašich zkušeností bych to šacoval na černou listinu nebo minimálně černý puntík  :-\

***Banana.com

Citace od: igorus kdy 28.03.2008, 16:15:04

I takové věci se dějí. Asi před měsícem jsem si objednal katapult Vikingů a jakýsi SW. Mezitím jsem se dozvěděl, že Linhimu, který objednal ve stejný den, přišlo o set méně. Následně mi přišel první balík za 600,-, takže jsem ho odmítl převzít. Asi dva dny nato přišel ještě balík za 900,-, který jsem rovněž nepřevzal. Věci, které by se daly bez problémů vložit do jedné krabice za 79,- Kč, posílají dvěma obchodními balíky, aniž by o tom přišlo avízo. Pak se nelze divit, že balík, jevící se jako okleštěná zásilka, lidé nepřevezmou.. :P

Igorus

Citace od: banana.com kdy 29.03.2008, 09:20:18
Citace od: igorus kdy 28.03.2008, 16:15:04

I takové věci se dějí. Asi před měsícem jsem si objednal katapult Vikingů a jakýsi SW. Mezitím jsem se dozvěděl, že Linhimu, který objednal ve stejný den, přišlo o set méně. Následně mi přišel první balík za 600,-, takže jsem ho odmítl převzít. Asi dva dny nato přišel ještě balík za 900,-, který jsem rovněž nepřevzal. Věci, které by se daly bez problémů vložit do jedné krabice za 79,- Kč, posílají dvěma obchodními balíky, aniž by o tom přišlo avízo. Pak se nelze divit, že balík, jevící se jako okleštěná zásilka, lidé nepřevezmou.. :P

Občas si tak říkám, jestli některým ,,odpovědným" v Internetových obchodech dochází, že konkurence je veliká, a jakýkoliv zásek je může ohrozit...

Zvlášť, když se to dotkne AFOL komunity.  ;D

jirik

Mno, já jsem cca hodinu po oznámení této akce 18.3. objednal Y-Wing a Technic kombajn. Osobní odběr v Brně. Druhý den ráno mi volali, že už nejsou.
Místo toho jsem 20.3. objednal 8146 za 599,- a 7699 za 569,-
Sice to není úplně to, po čem bych toužil, ale za ty peníze - no nekupte to.
Po menším zdržení jsem si je dnes byl vyzvednout  8).