Husité

Založil linhi, 02.03.2008, 11:44:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Tak má představa jak by měla vypadat křižácká jízda a husitská pěchota.No mrkněte.

Nede23

Jenom takovej můj bleskovej večerní postřeh, husity bych oblíkl více do hnědé, zelené, černé a tmavě šedé. Moc mi k nim ta červená s modrou nesedí. Ale jinak supéér  ;)

stomcova

Opravdu pěkné, ale má pravdu, Husité nemívali tak pestré oblečení, před časem šlo pár colorovaných filmů od režiséra Otakara Vávry, a tam převládala hnědá, šedá barva.
Jinak chválím a přeju další nápady.
Batman, forever...

Jose

A vozová hradba bude? ;) Líbí se mi to. Hehe ty křižáci jsou jak jízda černých rytířů. Co se týče husitů též bych se přikláněl k lehce nemocnějším barvám. A červenou bych rozhodně nešetřil. Lítá bitva vyžaduje hodně podbarvit kečupem. "Ať žije háliywůd!" ;D

nesquick

Mě se to moc líbí ;) Fakt super!Ale určitě by to k husitům chtěl nějaký ten jejich bitevní vozík  >:D

Jose

Ještě si porýpnu takovým maličkým dodatečkem. Kde je Kanálův jmenovec Honzik Žižka. Přeci jen někdo musí mlátit saláty v pancéři po kedlubně ne? >:D

linhi

Tohle bylo jen tak z nudy - moc dobře vím že husité by měli vypadat trošku jinak.Budu se snažit vás nezklamat a postavit nějaké dobré diorama i když třeba smyšlené řeže mezi husity a křižáky.

Jose

Ach zmítá mnou bolest... - chybička se vloudila. Bratra Žižku jsem přehlédl ve své velkohubosti. Mno stav, stav. Na diorama se těším. Povzbudím tě, že máš dobré nápady linhi. "Eh chtěl jsem říci ehm hehe vkus ehm, že..." ;D

Mno křižáci a husiti by se dobře možná vjímali při společné pitce. Teda asi spíš zbytky přeživších desertérů. >:D

linhi

Opět jsem si trošku pohrál a z nudy postavil obléhací věž.Posuďte sami zda se povedla.Skrz celou věž vedou žebříky až nahoru.Jediné co je asi špatně je velikost.Na dobytí hradeb bych to viděl ještě o pár metrů víc.

jida

Je to docela dobrý.Možná bych tam jenom dal víc drobností nebo ozdob.Ale možná se to k obléhacím věžím nehodí. 

Jose

Ta věž je povedená. Mě se zdá velikost tak akorát.

stomcova

Chválim, chválim, opravdu věž, její velikost i strohá stavba, tak jak u chudých husitů byla. Jen tak dál gratuluji.
Batman, forever...

gearcs

Pěkný, ještě přidat jedno "patro" a bude věž, jak má být :D       A husité určitě na ozdoby neměli, takže v tomhle je to věrohodnější!

GNOSIS

Citace od: linhi kdy 02.03.2008, 20:45:22
Toto je erb Roháče z Dubé - to co je ve štítu bych chtěl na jeho štít.Nemohl by mě někdo sehnat tento erb ve velkém rozlišení?

Jen se chtěl zeptat linhio jak to dopadly samolepky na štíty, případně bych poprosil fotografie, ty jsou někdy lepší než slova.

linhi

Fotky už tu jsou - mrkni vejš

Chili

Prosim vas mohli byste mi proradit jak delate ty stity presne podle husitskyho erbu?
Ziju abych stavel,stavim abych zil!

linhi

Ahoj,já koupil prázdné štíty bez potisku a potom na ně lepil samolepky.