Oprava baseplate

Založil Blake, 27.02.2008, 19:26:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Blake

Ahoj všichni. Potřebuji poradit jak odstranit z baseplate bílé pruhy, které vznikly příliž velkým namáháním. Tuším, ale už jsem to nenašel, že pomáhá horká lázeň. Má někdo s odstraněním této závady zkušenosti? Díky!

Blake

Už jsem to našel, pomáhá až opravdu, ale opravdu vařící voda. Nebát se toho. Jednalo se o podložku tvarovanou (s nájezdem). Příště zkusím horkovzdušnou pistoli. Ušetřím 5l vody :)

Micho

Citace od: Blake kdy 27.02.2008, 19:26:40
Ahoj všichni. Potřebuji poradit jak odstranit z baseplate bílé pruhy, které vznikly příliž velkým namáháním. Tuším, ale už jsem to nenašel, že pomáhá horká lázeň. Má někdo s odstraněním této závady zkušenosti? Díky!

Citace od: Blake kdy 27.02.2008, 21:40:14
Už jsem to našel, pomáhá až opravdu, ale opravdu vařící voda. Nebát se toho. Jednalo se o podložku tvarovanou (s nájezdem). Příště zkusím horkovzdušnou pistoli. Ušetřím 5l vody :)

Osobne si neviem predstaviť, že je to odstrániteľné. Jedná sa podľa mňa o deformáciu materiálu jeho "natiahnutím", ktorá je podľa mňa bežnými prostriedkami nezvratná a prejavuje sa zblednutím materiálu v mieste deformácie.

Kde sa o tom píše viac? Pokiaľ to už bolo na fóre tak som to asi prehliadol ... Inak by ma celkom zaujímalo vyjadrenie "materiálového znalca".  Skúšal to už niekto z fóra?

Blake

Škoda, že jsem to nevyfotil před tím a po tom. Ale chytla mě panika a hned jsem to řešil. Já bych snad ani nespal. Od dětství jsem ten typ sháněl a až si ji seženu, tak ji na druhej den najdu pod hromadou vypraného prádla. Chvilku jsem viděl rudě, než jsem chytl hadrem se slovy co to tam má co dělat. :)) Však to znáte :)