(vlastní) Pevnost

Založil Marcel, 28.12.2007, 14:33:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Marcel

Po shlédnutí tohoto příspěvku http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=15578.0 jsem si chtěl postavit táke svojí vojenskou pevnost, je to největší MOC co jsem kdy stavil (je mi 13let). A tak jsem se do toho pustil, není sice tolik rozsáhlá ,ani nemá tolik "obyvatel" ale to se časem spravý. Až budu mít více bílých kostek tak jí  zvětším. (lepší fotky budou v půlce ledna). Rád si poslechnu vaše připomínky atd.

Marcel

další fotky

nesquick

je to nádherný ale zajímalo by mě kde si vzal tolik ''červenokabátníků'' na to kolik ti je  ::)

Marcel

Citace od: nesquick kdy 28.12.2007, 14:45:22
je to nádherný ale zajímalo by mě kde si vzal tolik ''červenokabátníků'' na to kolik ti je  ::)

Jsou z různých kiloware atd. :D ( a ještě mám  25 modrokabátníků  ;) )

otaznik

Citace od: MJager kdy 28.12.2007, 14:33:42
Po shlédnutí tohoto příspěvku http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=15578.0 jsem si chtěl postavit táke svojí vojenskou pevnost je to největší moc co jsem kdy stavil (a je mi 13let). A tak jsem se do toho pustil, není sice tolik rozsáhlá ani nemá tolik "obyvatelů" ale to se časem zpravý.Až budu mít více bílých kostek tak jí  zvěčím. (lepší fotky budou v půlce ledna). Rád si poslechnu vaše připomínky atd.

Není to vůbec špatný. Jen vybělit zažloutlé kostky (i když zde to má tak náznak patiny), poladit pár detailů a bude to výborné. A samozřejmě trochu zapracovat na českém jazyku.  ;)

Ale jinak, klobouk dolů.  8)

Šejmus

na tvůj věk je to supr, jenom - místo zvětšování se snaž o dolaďování:  na druhý pohled jsem si všiml určitých mezer, nedoléhajících a nepasujících kostek atd. Takže velikost podle mě dobrá. Jen tak dál
Fool of a Took!

Lord.obiv

Máš to dobrý ;) Za to se vůbec nemusíš stydět. Ale skus tu spíš doladit než zvětšit :P ;)
Budiž LEGO

Marcel

OK, budu tedy dolaďovat :)

Marťan

Musím se přidat k pochvalám, je to dobrý výkon vzhledem k tvému věku. Určitě jsi předčil i některé "rádoby" stavitele z kostek, kterým je o mnoho více než tobě... jen tak dál. Pracovat s bílou barvou musí být docela kunšt...chválím za červené střechy, vítej do party "červenostřešníků"...  ;)

linhi

Ano je to pěkné ale některé kostky už zub času mírně zasáhl -chtělo by to peroxid :-) No a jinak Marťan hraje na obě strany - včera jsem mu posílal střechy černé :-)

Marťan

Citace od: linhi kdy 29.12.2007, 14:36:52
Ano je to pěkné ale některé kostky už zub času mírně zasáhl -chtělo by to peroxid :-) No a jinak Marťan hraje na obě strany - včera jsem mu posílal střechy černé :-)

Ano, ano..pravdu díš, ale já ty slope nepoužiju jako střechu, ale jako součást zdi...  ;)

Marcel

Tak jsem trošku upravoval a dolaďoval  :). Změnil jsem střechy, přidal 2 sochy,upravil nějaké věže, přidal plot, zbrojnici (které nejspíš přibude nějaký interiér) a zpevnil podlahu ještě jednou vrstvou šedých plates.Nyní se zaměřím na zažloutlé kostky které budu postupně vyměňovat  ;)

Marcel

+ ještě 2 fotky  ;)

Marcel

Tak jsem po dlouhé době ZVĚTŠOVAL :), upravoval,předělával, přidával např. děla a vyměňoval zažloutlé díly.(Ale nemám jich tolik takže nějaké přibily a nějaké nejsou ještě vyměněné. :-\)

Marcel

+ fotky

ulrike

Zvětšení sem ti chtěl doporučit, když už tak už  8). Jen bych asi pořešil u ty přistavby tu přední zeď.

nesquick

Máš to fakt pěkný ;) ale já bych dole udělal ještě něco,jako molo a třeba nějakou malou loď  ;)

Marcel

Citace od: ulrike kdy 09.02.2008, 16:27:38
Zvětšení sem ti chtěl doporučit, když už tak už  8). Jen bych asi pořešil u ty přistavby tu přední zeď.

Asi myslíš tu šikmou ta neni nic moc ;D ;D, ale s ní si ještě pohraji ;) ;)

Marcel

Citace od: nesquick kdy 09.02.2008, 16:30:58
Máš to fakt pěkný ;) ale já bych dole udělal ještě něco,jako molo a třeba nějakou malou loď  ;)
Asi tedy zvětším to malé "molo" s bílím plotem co tam je.

Šejmus

Zdálky to vypadá líp ale nedokážu moc říct proč... (možná kvalitou fotek?)
Fool of a Took!

JardaL

Je to moc hezké, opravdu. Nechápu, že jsem to téma neregistroval již dříve.
Má to nějaký vzor? Nebo je to čirá TVOJE fantazie?
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Marcel

Citace od: JardaL kdy 09.02.2008, 19:34:02
Je to moc hezké, opravdu. Nechápu, že jsem to téma neregistroval již dříve.
Má to nějaký vzor? Nebo je to čirá TVOJE fantazie?
Je to moje fantazie. ;)

LiBorec

taky se mi to moc líbí

P.S. Kde je Otaznik s P.Č.P.?? >:D >:D >:D

Jamesek

Citace od: LiBorec kdy 10.02.2008, 11:43:39
taky se mi to moc líbí

P.S. Kde je Otaznik s P.Č.P.?? >:D >:D >:D

MOC pěkná stavba ;) . Možná by trochu pomohlo to molo zvednout nad hladinu a naznačit piloty (nebo jinou podpěrnou konstrukci - byly v té době už pontony? ;).

Rever

Teď už ta pevnost vypadá trochu lépe, když jsi trochu doladil detaily, původní stavba vypadala jako barák z nákupního městečka. Ty zažloutlé kostky bych příliš neřešil, ba právě naopak to rozbíjí jednolitou bílou barvu.

šipka

Nedalo mi to a přidávám se k dalším v zástupu chválu pějících!  VYNIKAJÍCÍ  jen tak dál.

Marcel

Jakmile jsem viděl šipky pevnost, která se mi velmi líbí,vzpomněl jsem si, že jsem ještě neukázal další a asi poslední zvětšení.Tady je taková malá ukázka dřívějšího pokusu o krabici.Snad se bude líbit. (omluvte jen tuhle fotku je jediná která mi zbyla ostatní jsou bohužel smazány - kvůli viru) Více fotek během tohoto týdne.

Šejmus

Tohle je už skvělá práce!
když se koukneš na první fotku a na tuhle tak je to skoro k nepoznání!
smekám
Fool of a Took!