(Vlastní) Vyšehrad, vystupujte vpravo ve směru jízdy

Založil edward193, 29.08.2005, 19:03:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

betakaroten

Už napřesrok se prodlouží zelená o jednu stanici na východ ... a k těm vagonům: podle mě stačí klidně dvoudveřové (odkaz: reklama :)); realističtější by byly vozy o rozměrech 8x56 studs, ale to by se celý most musel značně zvětšit :)

muzzo

Citace od: betakaroten kdy 13.09.2005, 14:57:27
Model je ještě hezčí než skutečnost (asi proto, že tam nejsou reklamy ;D )

Je to parada, bez reklam, tegů a jinejch cmaranic. Je to lepsi nez skutecnost. :D

Mates

Citace od: edward193 kdy 13.09.2005, 18:44:28
žiaľ už nemám dostatok sivých kociek, aby som postavil vyšší plot...
Myslím, že můžeš být v klidu, já sám bych nepostavil ani takovou hezkou stavbu, jako jsi zvládl ty nyní. Byla to spíše poznámka, kdyby jsi chtěl do budoucna dělat ještě nějakou úpravu ;)

Micho

Inak v princípe je to taký väčší vignettes. Zaujímavý údaj by bol, koľko váži a koľko kociek na ňom bolo zhruba použité.

Mal by som taku základnú otázku na autora. Kedy dokončí stavbu ďalších portálov a celé to sprevádzkuje?

edward193

Citace od: Micho kdy 14.09.2005, 22:30:10
Zaujímavý údaj by bol, koľko váži a koľko kociek na ňom bolo zhruba použité.

Mal by som taku základnú otázku na autora. Kedy dokončí stavbu ďalších portálov a celé to sprevádzkuje?
Neviem, ako by som to odvážil, predsa len manipulácia s tým nie je najjednoduchšia.
Čo sa týka použitých kociek, je ich tam asi 8000. To usudzujem podľa toho, že som použil všetky biele, čierne a modré kocky, ktoré mám a polovicu z červených...
A keďže sa už biele kocky minuli, asi ďalší portál už nebude...

Micho

Tak tu by sa dalo uvažovať o tímovej práci. Každý by postavil pár portálov, podľa toho na koľko mu vyjdú kocky. Trochu si neviem predstaviť oblúkové portály, ale určite by sme to nejak vyriešili.  ;)

Mates

Citace od: Micho kdy 15.09.2005, 09:59:40
Tak tu by sa dalo uvaľova» o tímovej práci. Kaľdý by postavil pár portálov, podµa toho na koµko mu vyjdú kocky. Trochu si neviem predstavi» oblúkové portály, ale určite by sme to nejak vyrieąili.  ;)
Bylo by to hezké, ale já nemám tolik volných bílých kostek :(, takže by se mi asi nepodařilo postavit ani jeden díl. Pokud by se ale tento projekt podařil, tak by stálo za to se potom setkat, spojit to a vystavit mega foto na net ;) 8)

Micho

Portály by nemuseli byť čisto v bielej. Dohodli by sa určité varianty, aby to ako tak vyznelo.

myth

Mohlo by to byť zaujímavé. Taký dúhový most :) .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

edward193

Iste by bol zaujímavý dúhový most, ale už mám len žlté kocky nazvyš. No na druhej strane je ten most už dosť veľký a čiastočne blokuje "priechodnosť" mojej izby

betakaroten

Citace od: Micho kdy 15.09.2005, 09:59:40
Trochu si neviem predstaviť oblúkové portály, ale určite by sme to nejak vyriešili.  ;)
Nuselský most naštěstí nemá oblouky, jenom je směrem od Vyšehradu maličko s kopce.
Též viz: http://metroweb.cz/metro/stanice/linka_c/VY/P3180979.JPG

corelxt

Citace od: edward193 kdy 15.09.2005, 11:58:34
zmenil som fotky interiéru, hádam sú aspoň o trochu lepšie...

mas recht, ovsem ty stipacky na listky sou genialni :)))