Děkuji moc za reakce
Chairudo: díky, to by bylo cool, ale nevím na kolik by takovej 9000-10000 dílkovej set vyšel

a není podmínka na ideas udělat návod?
HD: On prostor mezi kabinama k tomu přímo vybízel

Nevím, co jinýho by se tam hodilo. Nad dveřma do hangáru je generátor silovýho pole, kterej loď ochrání. Ono to stejněs asteroidama ve vesmíru funguje trochu jinak - tak hustý pole asteroidů, jako jsou třeba v SW jsou nereálný, velkým se loď vyhne, nebo je zničí a proti prachu má velký štít (viz třeba film Passangers).
Villa Legina: Děkuji, konzert se mi zdál jako něco čerstvýh co se moc často nevidí

Ale klidně můžu udělat alternativní patro s něčím jiným - jakou zábavu bys považovala za důstojnější?
Petronel: Bez interiéru by to ani nebylo ono

Fotek mám hodně, ale tolik to z nich nevyzní, naživo je to určitě lepší, snad bude příležitost. Dveře jsou všechny funkční, to znamená třístudové stěny na mnoha místech, ale je to něco, co jsem v týhle lodi hodně chtěl dodržet.
AX5 vs AX6 ... mám to stejně, Kitiara byla prostě drsná, řekl bych dospělejší, realističtější tvary, byla taky větší a víc jsem ji plánoval. Prostě lepší prvotní nápad. Tady bylo hodně kompromisů, aby fungovalo rozkládání a taky je tahle loď víc inspirovaná starými sety. U AX5 některým lidem nesedla nesymetričnost, ale pro mě to naopak bylo největší plus.
Kanak: Díky, shodou okolností je to typově podobná konstrukce, jako tvoje loď, proto jsem se na ní tolik vyptával, když jsem si ji na jedné fotce všiml

Bylo by fajn je někde zaparkovat spolu.