Nová Castle stavba - s tou bych chtěl jet do Brna......

Založil linhi, 18.06.2007, 13:19:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jak se vám líbí název hradu - Milín?

Celkem jde
Hodí se k němu
Nic moc
Fuj

otaznik

Nestálo by za to zapustit prevét (jmenuje se to tak?) více do zdi, aby nebyly vidět study? Tedy použít buď ještě jednu řadu slopes 45, případně na prevetu udělat místo nich šikmější černou střechu.

Aki

Není to úplně ono. Takhle jsi z poloviny paláce udělal další věž. Samotné podstřešní patro u paláce, je ale dobrý nápad. Udělej ho ale po celé délce toho paláce. Taky by se na palác hodily nějaké nárožní vížky a na vrchol hřebenu klidně nějaká zvonička - nebo tak něco.

S tím dozakrytím toho arkýře (nemusí to být zrovna prevét) má otazník pravdu. Černé slope tam ale nedávej. Takovéto arkýře, mají povětšinou stříšku kamennou. Je ale možné to opravdu pojmou vyloženě jako prevét a pak bych udělal celý arkýř dřevěný a tím pádem se střechou černou. ;)

linhi

Po včerejší přestavbě paláce a konzultací s Akim jsem se pokusil udělat větší palác po celé délce.Mrkněte na výsledek.Jinak také pomalu zakrývám zelené bricky kolem hradu a vytvářím tak dojem že celí hrad stojí na skále.

LiBorec

Je to už trošinku lepší, líbí se mi to  ;)

P.S. Čekej komentář od otaznika na češtinu  >:D

nesquick

Jo je to moc pěkné :)a to žluté okno tam je schválně nebo si už neměl hnědé  ::)

linhi

Ano už jsem neměl brown,ale byl to jen pokus.Všechny okna budou brown - hnědé.

linhi

Hrad se už nakládá do krabic - zde je finální foto - na terénu nejsou rostliny - po cestě by stejně odpadli.

Gibur

Ach...kéž bych moch něco takovýho postavit,je mi dvanáct let,k dispozici mám pouze 2 čtvercový krabice široký 64cm a vysoký 18cm,nejsou ani plný,táta si myslí že mám lego moc a nechce mi ho už kupovat,největší sada kterou jsem kdy měl byla lod kostlivců a duchů s přístavem,s kapesným 150+-20 si toho moc nekoupím,navíc jsem ted poslal 800kč na malawi a mam něco okolo 8 stovek.A když už si chci něco z lego koupit táta nebo máma mi to nechtějí dovolit.Mám ho prý moc,z toho asi moc nepostavím,když chci stavět tak mi na žádný takový projekt nevýjdou součástky,snažil jsem se nedávdo postavit město na jedný podložce 48#48 a nevystačili mi součástky ani na jednu velkou budovu.Chápu že táta si v tom moc nelibuje,vyrostl v chudých poměrech,ale ted peníze nejsou problém,myslí si zkrátka že lego máme s bráchou moc.Snažím si přivydělávat ale ještě mi není 15,takže nemůžu na brigádu. :'(
Sám jsi smradlaví Elf!
Poslání Trpaslíka: ,,Naostřit sekeru,rozetnou skřeta,vykutat zlato,žít..."

Colonel32

#98
Ve 12ti letech je tvoje vyjednávací pozice velmi špatná, přesto by se dalo zkusit následující:

- zkusit rodičům vysvětlit, že zrovna lego nejsou vůbec zbytečně vyhozené peníze, že si s tím klidně bude moct hrát další generace, nemluvě o tom, že se to přinejhorším dá i docela dobře prodat (zvlášť, pokud se k legu dobře chováš, nemáš tam ohlodané nebo zažloutlé díly (..vlivem světla nebo kouře..), dáváš pozor na návody, aby se nezmačkaly nebo nepotrhaly, a neprodáváš to jako hromadu, ale jednotlivé sety.

- že se jedná o věc, která značně rozvíjí kreativitu i prostorovou představivost, a že hraní si s legem rozhodně není zbytečné

- zkusit rodičům vysvětlit, že nejsme úplně cizí lidi, kteří mají hromady lega, ale že jsme komunita, kterou spojuje společný koníček.

- pokud ještě nemůžeš jít na normální brigádu, můžeš zkusit nabídnout rodičům, že by sis rád na nějaké lego vydělal skutečnou prací, a jestli by byli ochotní ti ho koupit, pokud např. budeš více pomáhat s domácími pracemi (nebo na chatě), nebo za abnormální snahu ve škole.

- nebo jim rovnou dej přečíst tenhle můj článek

smiky

A nebo to udělej jako já..... ;D
Jednou za čas si zajdu ke kamarádovi se stovkou v kapse a to se obchoduje.....
V obchodě za 100 Kč nic moc nepořídíš ale u kámošů snad jo.Třeba mi prodal podložku 32x32 za 10 Kč.
A nebo dej rodičům přečíst Coloneluv článek a pak na ně udělej nějaký pěkný kukuč.Nic víc ti poradit nemohu.

Marcel

Já zas mámě říkám že LEGO je lepší investice než drogy,cigarety... ;D a lega mam plnej pokoj stavebnic a 3 mega bedny ;D ale je pravda ze se LEGO líbí i mámě. ;)

smiky

#101
Jééééé.....to by se mi líbilo aby se rodičům líbilo Lego.Já mám jen jednu velkou bednu Lega a 4 police.Mám celou řadu Lego City Police z dřívějška a Stavbu mám taky celou.Ale i tak je to hodně málo a rodiče říkaj že toho mám už moc.Já ani nové sety nechci......chci jen dílky ale ty nemám kde kupovat.

EDIT:chci jen castle dílky abych mohl stavět podobné věci jako tady Linhi,Peki a jiní....... ;D

Skyder

#102
Citace od: MJager kdy 17.06.2008, 20:31:59
Já zas mámě říkám že LEGO je lepší investice než drogy,cigarety... ;D a lega mam plnej pokoj stavebnic a 3 mega bedny ;D ale je pravda ze se LEGO líbí i mámě. ;)
Aj mojej mame sa paci-hovori ze je to najlepsia hracka pre deti a pre dospelych /v mojom pripade lepsie ako pocitacove hry/. Tiez vzdy pouzivam argument ohladne cigariet a chlastu, je to overene :D. Akurat si uz niekedy mysli ze to trochu prehanam. Vsetky moje zarobene peniaze idu do LEGA. Ale oplati sa.   ;)

Aby som nebol OT: stavba je dobra, paci sa mi, ale nazov mi znie.. Ehm... divne.  Moze to vyzerat zaujimavo v plnej krase ;D
Skyder

linhi