(Vlastné) Pirates vrak lode

Založil castelL, 08.03.2007, 20:49:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

castelL

Tak som sa konečne dopracoval k niečomu ako pirates. Postavil som vrak lode. Tak čo na to poviete.

TomG

Ta baseplate by mohla byt vetsi, kdyz uz mas ten vrak tak velky.
Only the best can survive.

otaznik

Není to špatný nápad, ale takováhle loď by asi, pokud by byla v pořádku, neplula, je příliš nízká, mělká.

castelL

Normálne by bola väcsia,Celá.

J0hny54

Citace od: Luky 007 kdy 08.03.2007, 21:08:44
Normálne by bola väcsia,Celá.

ta děla jsou moc blízko hladině... Taková loď má daleko větší ponor. Takže by to byla tak možná torpéda  >:D

petras81

mě se to líbí... hele možná je to vrak právě proto, že byla příliš mělká, ne? 8)

J0hny54

Citace od: petras81 kdy 08.03.2007, 21:51:23
mě se to líbí... hele možná je to vrak právě proto, že byla příliš mělká, ne? 8)

teď si na to přišel  ;D

Peetrs

Také se mi to zamlouvá, je to naprosto super nápad!  :D Jen bych tam dal víc mrtvých členů posádky....   >:D

petras81

jestli mas, tak jim muzes navleknout brneni s tim stribrnym nastrikem... a stejnej blembak na hlavu, ten co maji vikingove... a nejakeho muze treba trosku okusovat zralucek... (uz vidim komentare jako ''vikingove nemeli dela'' a podobne ;D ;D)

linhi

Jestli můžu rejpat - není stěžeň trochu mimo osu lodi?? Jinak good až na již připomenutou výšku trupu.Co to udělat tak že je zbytek- spodek - trupu  zarytý v písku??  Ale dost řečí - je to fakt pěkné.