vyjde 7250

Založil Martin Samek, 02.03.2007, 18:53:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Martin Samek

na internetu(konkrétně na s@h) jsem objevil že na konci tohohle měsíce má vyjít clone scout walker.
Cena je poměrně dobrá.
Myslíte si že to u nás vyjde?
Mám takovej pocit,že už něco takovýho vyšlo,nemýlím se?
STAR WARS FOREVER !!!

Robbed

Asi jsi trochu zaspal... ten už se u nás téměř neprodává

CitaceBackorders Accepted, will ship by 27 Mar 2007
To by měly být zpětné objednávky - ovšem to je na US S@H, na německým jsou pořád k dispozici  ::)

myth

Citace od: Martin Samek kdy 02.03.2007, 18:53:43
na internetu(konkrétně na s@h) jsem objevil že na konci tohohle měsíce má vyjít clone scout walker.
Cena je poměrně dobrá.

Do pr*ele! Čo takto sa naučiť používať Lugnet? Set 7250 vyšiel v roku 2005, takže logicky ho už v bežných obchodoch nemajú. Ponuka Lega na S@H vôbec nesúvisí s ponukou lega v obchodoch v ČR / SR. To by si už snáď mohol vedieť.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

***Banana.com

Citace od: myth kdy 03.03.2007, 00:38:04
Citace od: Martin Samek kdy 02.03.2007, 18:53:43
Cena je poměrně dobrá.

Do pr*ele! Čo takto sa naučiť používať Lugnet? Set 7250 vyšiel v roku 2005, takže logicky ho už v bežných obchodoch nemajú. Ponuka Lega na S@H vôbec nesúvisí s ponukou lega v obchodoch v ČR / SR. To by si už snáď mohol vedieť.

Martine pro Tebe platí následná modifikace přísloví - Mluviti litina, mlčeti platina. :P ::). Je-li někde uvedeno Backorders accepted, neznamená to, že něco má vyjít, ale že na to přijímají předobjednávky. To se může stát stejně u starého doprodaného setu, u nějž zadávají výrobu další série, jako u nového. Pokud jde o novinku, bývá tam něco na styl "Will be released..."