Filip Kousal

Založil Aki, 09.08.2005, 20:26:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Aki

Citace od: Colonel32 kdy 12.08.2005, 21:30:05
Řešíte snad počet hrášků v polévce - ne, jen se snazime SLUSNE LIDI varovat pred takovymi, jako jste vy.
Tato narážka byla zřejmně myšlena jako údiv nad tím, že mi vadí chybějící a polámané dílky v těch stavebnicích (celkem 46 + 2 člobrdové - z celkem 521 a 12 postaviček).  ;)

Cavelon

Citace od: Aki kdy 12.08.2005, 21:14:51
Trestní oznámení zvažuje moje matka pro pomluvu.

Toto indivíduum asi ešte nie je dospelý človek, keď je nesvojprávny. :P

2 Colonel: Super výstižné a trefné odpovede. :-*

myth

Citace od: corelxt (deleted by Jindroush)
pravda, nejsem natolik vasnivy zberatel jako zdejsi "elita", takze mi nevadi, kdyz nekde chybi originalni provazek, nedejboze chybi jedna kostka typu 3024   OldGray   Plate 1 x 1.

Citace od: pan Kousal
Řešíte snad počet hrášků v polévce

Citace od: Aki kdy 12.08.2005, 21:45:08
Tato narážka byla zřejmně myšlena jako údiv nad tím, že mi vadí chybějící a polámané dílky v těch stavebnicích

Neviem či by pánom Kousalovi a corelxt-ovi neprišlo čudné, keby kúpili klávesnicu a tam by chýbali niektoré klávesy, v aute volant alebo v tlačiarni vodiaca páska. Hlavne keď bol dohodnutý 100% stav daného produktu. Myslenie niektorých ľudí nepochopím.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Aki

Přeci jenom má kauza pana Kousla další vývoj. Dnes mi nabídl, že ode mne vezmě nazpět celou zásilku a vyplatí peníze.
Já osobně souhlasil, ovšem s touto podmínkou:
že mi navíc uhradíte všechny náklady, které mi vaším nečestným jednáním vznikly. Tedy obojí poštovné, dílky a panáčky, které jsem musel přikoupit na www.legulka.cz . Práci, kterou jsem měl s čištěním, inventurizací a čas kterým jsem zbytečně strávil zabýváním se vaším jednáním, beru jako osobní investici a zkušenost.
A jsem přesvědčen, že naprosto relevantní podmínkou!  8)

To se ale panu Kousalovi již nelíbí:
jak píšete Vám to vadit nebude,tak jsem pro ukončení naší obchodní transakce a následné vrácení mého Lega, které bych si převzal osobně, tak jak se dohodneme. Mohl bych přijet zítra a vrátit Vám Vaše peníze, abyste nebyl,tak škodný. Sám píšete, že to nejsou dnes vzácné kusy. Ostatní finační nároky z Vaší strany vzhledem k poškození mého jména na internetu považuji za bezpředmětné

Je zajímavé že takovéto zveřejnění přinutí i horu dojít k Mohamedovi. Pan Kousal (který odmítá osobní setkání v Praze) je najednou ochotný dojet až do Mostu, pokud se někdo ozve (jak se zdá účinně).

Sepp

#34
Nemám potřebu si dopisovat,ale pro pana B.Š.,aby neposílal jen výňatky z naší soukromé korespondence a to bez mého svolení,což je trestné,bez ohledu na to co v ní je.Proti jeho jedovaté a nepravdivé slině se může člověk jen těžko bránit.
                                           
Bohuslav Švára
434 01 Most

Takže si to celé zrekapitulujme...Vy jste ode mne dostal 6048,6059,6057 za 1100Kč,to se Vám zdálo málo a zřejmě jste si z toho vyvodil,že jsem pitomec,to asi jsem! Místo toho,aby jste byl spokojen jste začal šťourat,nadávat a nakonec mne veřejně očerňovat ( a to jmenovitě...).Myslím,že kdybych Vám to dal zadarmo,remcal by jste stejně,jste nejspíš chronický stěžovatel,který neví co s časem,asi na podpoře.To,že si ulevujete na internetu,svědčí o tom,že Vás to baví a lečí Vám to mindráky z dětství ?!..Pro Vaši informaci "pane",ty stavebnice stály původně cca 6048-1450Kč,6059-1500Kč,6057-1750Kč,to sám určitě dobře víte.Dnešní ceny se pohybují v daleko vyšších hladinách,a že Vám chyběla jedna nebo dvě kostičky,o čemž pochybuji,protože jsem Vám stavebnice poslal sestavené.Pokud nejste spokojen a hodláte mne obtěžovat po celý zbytek života,můžete mi vše vrátit a já vám vrátím peníze!!!!Jak jste vůbec došel k ceně 600Kč za "chybějící set",ty ostatní si ceníte za 170Kč/kus???,to si děláte srandu,nebo jste překupník-podvodník???!!!! P.S.Vaše rodinné story mne pro příště nezajímá.Jestli někomu vznikla škoda,tak mne díky Vaší pomluvě,a to Vám asi šlo.Kde se ve Vás bere ta nenávist,problémy v osobním životě,tak to je mi Vás líto,ale za to nemůžu.F.K.

Nemá cenu pěstovat toto nepřátelství, a protože bychom tedˇ těžko hledali jiné řešení a jak píšete Vám
to vadit nebude,tak jsem pro ukončení naší obchodní transakce a následné vrácení mého Lega, které
bych si převzal osobně, tak jak se dohodneme. Mohl bych přijet zítra a vrátit Vám Vaše peníze, abyste nebyl,tak škodný. Sám píšete, že to nejsou dnes vzácné kusy. Ostatní finační nároky z Vaší strany vzhledem
k poškození mého jména na internetu považuji za bezpředmětné a tím bych rád tuto akci považoval za ukončenou. S pozdravem F.K.

Neodpověděl jste na otázku!!!! Kritizujete můj pravopis,ale začněte raději u sebe cituji(rozbyté-ZŠ vyjmenovaná slova) Nejste ochoten přistoupit na co jste sám navrhoval.Co bylo rozbité,tvrdil jste neúplné,teď i už rozbité!!! To,že jste si podle Vás dokoupil,je jen a jen Váš problém a vlastní iniciativa !!!!!! Jsem ochoten si na vlastní náklady si pro stavebnice dojet a zaplatit Vám peníze co jste za ně zaplatil+dobírku!!!! Co tedy vlastně chcete?????!!!!!!! Nechcete mi naúčtovat vodné,stočné a vzdušné během naší korespondence.Nechcete to řešit,nechcete peníze zpět,vy asi chcete,abych Vám ještě poslal peníze a zboží jste si ponechal?!!!
Já žasnu!!! )) V dnešní době miliardových podvodů,Vy obtěžujete hospodářskou kriminálku ),se "ztrátou",chybějících kostiček a dvou panáčků z Lega,kteří měli přijet na autíčku )),jste duševně zdráv???,nebo mám zavolat Dr.Chocholouškovi..P.S.Ulevte si a pošleto to dál,jak je Vaším zvykem Vy Mohamede.Kdo dal Vám vůbec zveřejňovat a opravovat mojí soukromou korespondenci!!!!????

Korespondenci pana Šváry,která zde chybí,jsem dávat nebudu,protože mi k tomu nedal souhlas a ani jsem ho o to nežádal,jistě tak učiní sám a rád.

Chci všechny upozornit na p.Bohuslava Šváru,protože rád nakupuje zadarmo!!! Pozor pokud mu nevyhovíte,předá Vás hospodářské kriminálce. :-))) Mimo to se velice rád dohaduje po internetu a čas v jeho případě nejsou peníze!Odpojení od vymoženosti jménem internet,by mu asi způsobila kolaps :-)))Je to mimořádně nebezpečný jedinec,který rád opravuje chyby a bez problémů je sám tvoří,ale má pocit,že je češtinář a velký bojovník....:-)))) F.K.

Sepp




Žasnu pane AKI čili p. B. Švára, co vlastně potřebujete, podle Vašich příspěvku cca 490 se domnívám, že rád trávíte část psaním a je jedno o čem a komu, hlavně není núďo. Koho pošpiníte to taky není důležité, ale máte dobrý pocit. Výborné je,když se nějaká pipi připojí a nebo i starý dobrý známý, třreba ze Slovenska. Konec konců máte, tám své kámoše. Opravdu máíte pocit, že jste proděl na koupi 3 stavebnic za pouhých 11OO,- Kč, a nebo se potřebujete ukázat jaký jste "geroj", že jste nakoupil, tak levně. Proč neukázat světu co jste zač.  >:D >:D >:D

Sepp

Ano,jak s tatarem...Jen nevím zda jste se tam i narodil!? Já Vám zase dokola opakuji,že jsem ochoten na vlastní náklady přijet a zaplatit Vám: (Čtěte dobře primitive!!!) Cenu stavebnic tj.1100Kč+ poštovné,což bych nemusel,ale vaše další vymyšlenosti mne nezajímají...Nic Vám nepošlu,zase by jste počítal kostičky.
Prosím Vás jen o jedno nepoužívejte slovo relevantní nebo irelevantní,pokud nevíte co znamenají,děkuji.Jakým číslem jste násobil skutečně chybějící dílky chudinko?K tomu co jsem zveřejnil: Bylo to pravdivé a nemyslíte,že mám taky právo se vyjádřit na svou obhajobu(základy demokracie),nebo na sebe nechat jen plivat,někým,který mne osočuje první.Domnívám se,že jste duševně nemocný podle Vašich reakcí a to mne skutečně přestává bavit.Pokud jste přičinil o smazání mého článku,tak je vidět,že svoboda projevu "stále platí"...Pokud existuje nějaká spravedlnost,tak by měli smazat Vaše blekoty...Nedá se s Vámi jednat,nabídka zněla jasně,neakceptujete SBOHEM AKIPICO!!!!!!!diakritiku si doplň sám

Micho

Iba primitív takto nadáva verejne !!!

Aki

#38
Na to je již zbytečné reagovat.
Jo a pokud má někdo zájem přečíst si celou mou korespondenci, (tedy vysvětlování na které pan Kousal reaguje - veřejně a bez uvedení do souvisostí), ať se mi ozve do sokromé pošty. Rád mu ji poskytnu.  ::)

myth

Myslím že týmito troma príspevkami pán Kousal názorne ukázal aký má charakter. I keď jasne porušujú pravidlá, prihováram sa za ich zachovanie. Hlavne ako varovanie pred obchodným stykom s dotyčným pánom.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Adina

ahoj AKI, jak se máš? Taky jsem jednala s p F.K. a koupila jsem od něj pro svého synovce Lego a musím
Tii sdělit, že vše proběhlo úplně v pořádku. Cena byla slušná a taky dodané objednané zboží došlo úplně
v pořádku. vše bylo bez jakéhoko-li problému. Tak nevím na co si stěžuješ. Myslím si, že pan F.K. je slušný člověk a ne žádný podfukář, tak jak uvádíš , že ti něco neposlal. Prostě  s ním mám jen ty nejlepší
zkušenosti. Zboží došlo poštou bez poškození a  opravdu za dohodnutou cenu. Měj se fain a užij dne "CERPA DIEM" Adina

Sepp

Pro Jánošíky..Kdopak nadávál,vy ostarbeitři???(nebydlíte náhodou u p.AKIPICI na černo,bratři Slováci???) Tohle je mimochodem Český servr,pokud je mi známo!!!!!.Prosím pište aspoň česky,člověk to musí pořád luštiť...Chtěli jste samostatnost,tak jen do toho a neotravujte zdejší klima...Máte svejch problémů dost,hej naozaj!? P.S.Jinak nic proti Vám,ale v ČR je Vás už trochu mnohu,do riti!!!!

Cavelon

To zas bude štatistika užíveteľov, keď tu jeden ***** narobí toľko nových kont.
Opakujem: hnedá hmota namiesto šedej... :P Normálne mi ho začína byť ľúto...
Ale mám taký dojem, že je ožratý. :-\

Ridiq

Citace od: Sepp kdy 13.08.2005, 20:02:39
Pro Jánošíky..Kdopak nadávál,vy ostarbeitři???(nebydlíte náhodou u p.AKIPICI na černo,bratři Slováci???) Tohle je mimochodem Český servr,pokud je mi známo!!!!!.Prosím pište aspoň česky,člověk to musí pořád luštiť...Chtěli jste samostatnost,tak jen do toho a neotravujte zdejší klima...Máte svejch problémů dost,hej naozaj!? P.S.Jinak nic proti Vám,ale v ČR je Vás už trochu mnohu,do riti!!!!
Pokud se vám tu něco nelibí nemusíte sem chodit. :P
.

myth

#44
Špeciálne pre Seppa sem dávam vybrané úryvky z Leninových spisov... ehm.... z pravidiel ;)

Citace
1) Jazykem fóra je čeština a slovenština. Je možno citovat z cizích jazyků, ovšem bylo by vhodné připojit překlad. Diakritika je žádoucí, ale nepovinná. Pravopis dodržujte, dole při zadání zprávy je tlačítko 'zkontrolovat pravopis', které aspoň trochu pomáhá.

...

4) Příspěvky pište jasně, slušně a k věci, bez napadání a urážek. Pokud se změní téma rozhovoru, založte nové téma.

...

Ďalej v logu je jasne napísané že toto je Československé Lego fórum. (Mimochodom - server nieje umiestnený ani v Čechách, ani na Slovensku).

Voči ostatným urážkam ostávam chladný. Kašlem na ne a idem sa hrať s Legom 8) .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Sepp

Nebylo to myšleno vulgárně,či urážlivě,ale zatím jsme na Vás vždy doplatili (např.r 14.3.1939,až do listopadu 1989 od Vás nechodí nic dobrého),přesto se sem pořád cpete...,to je holý fakt.Naposledy jsem slyšel slováka ve včerejších Českých zprávách,cituji:,,Praha je bradavica na Vltave",a co je krasavica na Dunaji???Nenávist je vůči nám je letitá a nacionalismus neukojitelný.Jen,tak mimo soudek.Odkud tedy píšete chlapci???Dovi.

Colonel32

takze, vzhledem k tomu, ze pan kousal se uracil dorazit na forum, a konzultovat s nami, co se stalo, tak bych mu chtel rici jen toto.

Prestante uz, megabloks, argumentovat tim, kolik to bylo nove, a jak na tom pan Aki vydelal, pac uz jsem slysel o cloveku, kterej koupil 4 hrady za 500kc. Blby, kdo levne prodava, blbejsi, kdo nekoupi.. ale o to tady nejde.

Byl jste narcen, ze jste NEKOLIKA lidem, ne jen jednomu cloveku, poslal zbozi v horsi kvalite, nez jste uvedl, pripadne neposlal vubec, a na to jsou svedci.

z vasi korespondence jsem do ted nezaznamenal jakekoli uznani vasi viny, fascinuje me i to, ze tvrdite, ze pan Aki zverejni dopis bez vaseho povoleni.. inu, kdybyste mel ciste svedomi, tak by vam to asi tolik nevadilo, ze? Ale ja bych vam chtel polozit jednu jedinou otazku, a prosim, odpovezte primo na ni, a jednim slovem, ne nicnerikajicim slohem.

UVEDOMUJETE SI VUBEC, ZE JSTE SE DOPUSTIL PODVODU, A ZE POSKOZENI MAJI PLNE PRAVO TADY ZVEREJNIT, CO JSTE ZAC, A PRIJIT AZ K VAM DO DOMU S HOSPODARSKOU KRIMINALKOU? UVEDOMUJETE SI TO VUBEC?

ANO NEBO NE?

Jindroush

Chtěl bych dodat, že uživatelé Sepp a Adina přistupují z jedné IP adresy, takže si sám sobě sám píše pochvaly. Nejsem si jistý ani včerejšími dvěma (zrušenými) učty.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

rdk

Citace od: Jindroush kdy 13.08.2005, 20:44:07
Chtěl bych dodat, že uživatelé Sepp a Adina přistupují z jedné IP adresy, takže si sám sobě sám píše pochvaly.

:o :o :o :o :o :o

Zírám, jak hluboko se až dá klesnout...

Vasyk

Dobrý večer přeji, jsem takřka sběratel začátečník, co se týče nakupování na inzerát, pár stavebnicí už mám, jsem veliký fanda a také mi záleží na kvalitě a ceně, nejsem přeci milionář, chtěl bych jen říci, že od uvedeného pana Kousala jsem nakoupil 3 sety lodí, které mi udělali velikou radost a krom toho, že byli zaprášené (což jsem přežil a za 10 minut strávených u lavoru bylo hotovo), tak všechny sety byly v pořádku. Nechci se nikoho zastávat nebo někoho znevažovat, je to jen moje osobní zkušenost s p. Kousalem. Samozřejmě se asi i najdou nepoctivý obchodníci, je to škoda, ale takový je život. Osobně mám asi štěstí, nakoupil jsem už hodně setů a zatím vše v pořádku.

P.S. Jinak chci poděkovat všem lidem na tomto fóru, moc moc mi poradili a jsem nesmírně rád za takové fandy jako jsou tu. Kdybych mohl s něčím také pomoci a trochu přispět, rád bych to udělal, ale zatím se jen učím, tak snad někdy později.  ;)

Aki

Citace od: Adina kdy 13.08.2005, 19:50:05
vše bylo bez jakéhoko-li problému. Tak nevím na co si stěžuješ.

Ještě mi to nedá a musím upozornit všechny, kdo toto čtou (tak jako jsem upozornil Lucku): netvrdím, že každý odeslaný balík pana K byl špatný, je samozřejmě možné, že existují lidé, kteří od něho vzali a vše jim přišlo v pořádku. To co jsem popisoval, je to co se stalo mně a to na co se pan K. (alias Adina) ptá, je tedy stížnost na to, co se stalo mně a nikoli jakékoli jiné osobě. I když i takové se už našly.  :P
Má zkušenost s tímto obchodníkem, mne tedy velí, nedoporučit vám s ním obchodovat.
Howg

Colonel32

#51
no, byly tam 3 ruzne identity ze stejneho IPcka, a sepp JE pan Kousal, jen tak btw

Colonel32

taky mi prijde, ze Vasyk je nekdo uplne jiny, navic se, narozdil od ostatnich multiidentit pana kousala, prihlasoval z jine IP adresy, a take mi prijde, ze pripousti fakt, ze pan kousal je nepoctivy obchodnik, i kdyz zrovna on mel na nakup u nej stesti, to by panu kousalovi jeho hrdost IMHO nedovolila.

na druheou stranu, vsechny multasy krome adiny by se daly jeste brat v pohode, pac bylo jasne videt, ze to pise p. Kousal, pripadne jeho matka, zatimco prispevek od Adiny byl vyslovene lzivy

eNTy

Podle mne pokude neni Vasyk Kousal tak nekdo podobny. Pise:

Jinak chci poděkovat všem lidem na tomto fóru, moc moc mi poradili

A pritom je to jeho prvni prispevek. Tak by mne zajimalo v cem mu poradili, kdyz se na nic neptal  :)

Colonel32

treba mu poradili v tom, co si tu precetl... nakonec, je tu spousta rad: savo, horka voda, atd..)

Vasyk

Dobrý den, chtěl bych jen uvést na pravou míru mou osobu, jmenuji se Vašek Vrzáň (Hradec Králové) a můj nick je Vasyk, nejsem pan Kousal. To by Vám mohl potvrdit i pan Kubec a pan Kratochvíl, od kterých už jsem nějaké stavebnice koupil. A že je to můj první příspěvek přiznávám, jen nemám rád nepoctivce jako ostatní a chtěl jsem přidat trouchou do mlýna. A tou radou jsem myslel to, že přečíst tyto stránky zabere spouustu času a jako nováček (myslím tím vše okolo za hranicemi mého pokoje) zatím nemám s čím přispívat. Nemám momentálně ani svůj internet, takže píšu jak se dá (práce, kamarádi atd. No, snad sem na nic nezapoměl.   :)

Colonel32

tim se vse vysvetluje... existenci pana vrzane jako bezproblemoveho kupce skutecne mohu potvrdit

Cavelon

Tak to som rád, že to je tak ako to je a že Vasyk bude náš nový LEGO-kamarát. :D ;)

MildaPajda

Citace od: Jindroush kdy 13.08.2005, 20:44:07
Chtěl bych dodat, že uživatelé Sepp a Adina přistupují z jedné IP adresy, takže si sám sobě sám píše pochvaly. Nejsem si jistý ani včerejšími dvěma (zrušenými) učty.

Myslim, ze to by se dalo vysvetlit tak, ze jsou za routrem kterej se tvari jako jedno IPcko, ne?
vzhledem k tomu, ze i doma mam dva kompy a notes a na vsech se pripojuju, tak mam na routeru nastavene IPcko.
Ten se pak tvari jako jeden pocitac a nepusti dal informaci kolik PCcek je za nim.... mozna se pletu,ale myslim,ze ne...  ;)

Timto se samozrejme nikoho nezastavam... jen bych rad aby se to vyjasnilo... M
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Micho

Tak či tak, aj keď by to boli dve rozdielne osoby (čo ja laik pochybujem, pokiaľ je prístup z jedného IP), tak by sa tým poznali.