(Cizí) Zajímavé stavební techniky

Založil Jindroush, 05.08.2005, 21:10:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hacislav

Citace od: HD kdy 12.01.2025, 15:54:36Nebude to vstřik od nářadí nebo HP hůlek?

Vstřik to asi bude. Ale rozhodně ne ten od hůlek...

moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

ditetemnaporad

Citace od: Hacislav kdy 12.01.2025, 21:51:05
Citace od: HD kdy 12.01.2025, 15:54:36Nebude to vstřik od nářadí nebo HP hůlek?

Vstřik to asi bude. Ale rozhodně ne ten od hůlek...

Mne hned napadnul vstřik od minci. Ten je tomu hodně podobný. Nakonec to ale bude asi ještě něco jiného.

Mince

racco42

Je to z Ninjago šurikenů

Hacislav

Když dva dělají totéž není to totéž.
Někdo použije Masonry Brick Profile a vypadá to "uměle".
Ale když to někdo opravdu umí, může to být velká paráda.

autor markus19840420

Můžete to brát jako můj hlas pro jednu konkrétní barvu tohoto bricku z těch co byli nominovány do LB...

Hacislav

Hacislav

Nalezeno někde na pinterestu

+ jako bonus

Hotel Am Sande – Detail by benjaminalbrecht, on Flickr

Hacislav

peki

https://bricknerd.com/home/ldu-and-you-the-oldest-new-lego-measurement-unit-2-9-23

What Actually Is A LDU?
One LDU is defined as 1/8th of a plate. This is pretty small, but its usefulness comes as you start to explore some other common comparisons. One stud's width is equal to 5/2 of a plate, or 2.5 plates. That same width in LDU however is just 20. The other advantage LDU has is its ability to convert outside of the LEGO system of units. Translating into inches or centimeters is a piece of cake for the LDU! One centimeter is equal to 25 LDU and one inch is equal to 64 LDU.

When Is LDU Useful?

fanda

Z toho bychom my kostkari meli delat prijimacky  :) >:D

peter

No hlavně ten obrázek je špatně, protože výška studu není 4, jak je zde prezentováno, ale vyšší ::)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

fanda

Citace od: peter kdy 03.03.2025, 09:44:51No hlavně ten obrázek je špatně, protože výška studu není 4, jak je zde prezentováno, ale vyšší ::)
O tom, zda je na obrázku uvedena výška studu (bez loga), by se dalo polemizovat, já se spíš přikláním k názoru, že tam uvedena není.

Ale souhlasím s tebou, že je větší než 4 LDU, moje měření říká 1,75 mm, tj. 4,375 LDU.