Odkial beriete LEGO?

Založil TUKE, 24.07.2012, 23:14:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TUKE

Ahojte,

zaujímali by ma dve veci...ako to vaše rodiny znášajú,že sa "hráte" s legom? Lebo ta moja moc tolerantná nie je

a,že odkiaľ beriete všetky tie dieliky...ja mám par stavebníc, ale toľko kociek nemám aby sa mi aspoň niečo podarilo postaviť v normálnych farbách, ak chápete čo myslím.

SpCasPi000

Prejdi na drogy (aspoň ušetríš), a potom ťa budú na kolenách prosiť aby si sa hral radšej s Legom  ;D

Ty fakt nevieš odkiaľ sa berie LEGO?
Ako píšeš, najlacnejšie je to zo stavebníc, len ich musí byť veľa (a najlepšie vo výpredaji alebo aspoň v zľave), a sú aj ďalšie možnosti.

A naše rodiny sa to ani nepokúšajú zniesť, lebo by to nezniesli  ;)

Anatyt

TUKE

Citace od: SpCasPi000 kdy 24.07.2012, 23:18:21
Prejdi na drogy (aspoň ušetríš), a potom ťa budú na kolenách prosiť aby si sa hral radšej s Legom  ;D

Ty fakt nevieš odkiaľ sa berie LEGO?
Ako píšeš, najlacnejšie je to zo stavebníc, len ich musí byť veľa (a najlepšie vo výpredaji alebo aspoň v zľave), a sú aj ďalšie možnosti.

A naše rodiny sa to ani nepokúšajú zniesť, lebo by to nezniesli  ;)

Tie drogy radšej preskočím... akože chápem,že odkiaľ sa berie to lego... ale povedzme,že po dlhšej pauze LEGO začínam opäť objavovať...čiže som vybral z pivnice svoju truhlicu s LEGOm a pár stavebníc som si kúpil, a asi keď chcem niečo veľké postaviť budem musieť si objednávať jednotlivé kocky.

Máte sety rozobrané alebo poskladané?

kilhor

A četl jsi tuto diskuzi?
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=2040.0

Tím bych začal a za půl roku nebudeš vědět, kam ten plast davat :D
(jako já: mám dnes výročí od prvního nákupu po dark age)

SpCasPi000

No pravda, ja 90% času zabijem rozmýšľaním kam s tým  :-\

Měch

Především vítej na fóru, doufám že se ti u nás bude líbit.

K tvému prvnímu dotazu, u každého je to něco jiného. U mě například je to v pohodě a můj pokoj je přímo uzpůsoben pro stavbu z Lega http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=30563.msg151778#msg151778
U někoho je to zase tak, že mu jeho drahá polovička Lego doma nestrpí a proto ho musí mít dotyčný na zvláštním místě, např. speciální pokoj ve sklepě, nebo na půdě. Ale to už záleží zase na prostorách co má kdo k dispozici.

S díly je to také různé. Lze nakupovat na aukru, a jiných bazarech, popř. v zahraničí. Nebo na Bricklinku. O tom si můžeš přečíst v sekci obchody. Jedná se o (já vlastně ani nevím o co), kde nakupuješ díly přesně v barvě a množství, které potřebuješ (za předpokladu, že je dotyčný Bricklink-prodejce má ve svém shopu).
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

TUKE

ĎAKUJEM za privítanie !  ;D Ja som presvedčený,že sa mi tu bude páčiť, lebo konečne viem,že nie som sám, kto na LEGO v puberte neprestal myslieť.  ;)

Zatiaľ mám veľmi malú izbu, čiže skoro všetko čo mám, mám rozobrané v čiernych plastových boxoch z IKEA. Ale plánujem si kúpiť nejaký stôl ktorý si prispôsobím na ideálne podmienky realizácie nápadov z LEGA.

Mojej priateľke LEGO nevadí, len zbytku rodiny...  ::)

Asi začnem nákupom zakladaných setov ako sú : 0626, 6177 a 5529.
No a postupne sa budem presekávať Vaším fórom  ;D

RTG

Ak udavas spravny vek a zijes este u rodicov, tak dokazem chapat ich netoleranciu k tomuto konicku. Ale treba si povedat - kazdy nejaky mame. Niekto lacnejsi, niekto drahsi. U mna to bolo rovnako a pozerali na mna ako na blbca. Je to takmer 2 roky co zbieram lego (v detstve na to rodina nemala prostriedky) a v sucasnosti sa tesim z 27 setov (1 nerozbaleny). A ked pridu na navstevu, tak kazdemu sa zbierka paci ;) A ako hovori moja manzelka - radsej Lego, ako keby som mal sediet niekde v krcme :)
Aktualny Pocet dielikov: 47080
                    minifigov:     304

mind storm

V prvom rade je dobré nedávať na piedestál LEGO, ale uvedomiť si aj existenciu kvalitných compatible building blocks. Vo väčšine prípadov sa človek dostane k množstvu dielov za nízku sumu, pričom niektoré firmy, napríklad Cobi ponúkajú aj diely, ktoré lego neponúka a ani nezvažuje ich zaradenie do ponuky.

TUKE

Je pravda,že bývam u rodičov ale viac menej vo vlastnom. Mám dosť malú izbu,čiže všetko mam rozobrané, a chcelo by to väčší stôl na ktorom by som mohol pracovať... a potom môžem zbierku zväčšovať... zatiaľ asi toľko...pome skladať :)