(Cudzí) Nákladiak Mercedes

Založil jbagy, 30.11.2006, 10:18:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jbagy

otaznik

Hodně povedené auto, nechci ani odhadovat kolik práce to muselo dát. Nebylo by špatné vidět ho na vlastní oči v akci.

I ostatní modely tohoto stavitele stojí za to.

Petrjr

Citace od: otaznik kdy 30.11.2006, 17:51:47
I ostatní modely tohoto stavitele stojí za to.
Nejen modely, ale i software od tohoto autora.  ;D

MwK

Citace od: jbagy kdy 30.11.2006, 10:18:05
Tak tohle je nadhera.

http://www.brickforge.de/mocs/actros.en.html
Fakt pekné! ;D
Ale až priliš sa mi to podobá na ten čo bol na Ba výstave lega... ::)
(teraz ale neviem ktorý bol prvý ;D)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Slick7

Fakt moc pekné, škoda, že tam neni nafocený podvozek, mo by mě zajímal  ::)
  Má tam použité air pisty staršiho provedeni, s těmi ještě šlo dělat nestaveni do dvou za sebou, ale s těmi novými už to nejde, nebo jsem na to ještě nepřišel, neznáte nějaky způsob? Shánim jeden air pist staršiho typu, vymenim za novej, nemáte někdo, nebo nevíte, kde ho sehnat? ???

Colonel32

Citace od: Slick7 kdy 10.12.2006, 10:30:19
Fakt moc pekné, škoda, že tam neni nafocený podvozek, mo by mě zajímal  ::)
  Má tam použité air pisty staršiho provedeni, s těmi ještě šlo dělat nestaveni do dvou za sebou, ale s těmi novými už to nejde, nebo jsem na to ještě nepřišel, neznáte nějaky způsob? Shánim jeden air pist staršiho typu, vymenim za novej, nemáte někdo, nebo nevíte, kde ho sehnat? ???

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=2040.0

Robbed

...ale s těmi novými už to nejde, nebo jsem na to ještě nepřišel, neznáte nějaky způsob?

Ty nové jdou spojit tímto dílkem . Zatím sem to viděl jen u setu Mobile Crane 8421.

Slick7

Citace od: robbed kdy 10.12.2006, 16:31:02
  ...ale s těmi novými už to nejde, nebo jsem na to ještě nepřišel, neznáte nějaky způsob?

Ty nové jdou spojit tímto dílkem . Zatím sem to viděl jen u setu Mobile Crane 8421.
Cena jednoho dílku je dost vysoká, za tu cenu koupim novy typ pneu válce. Zkusím se ještě podívat po tom starším typu válce, třeba se někde najde, chci to na nohy podpěr k jeřabu a nechci to řešit vyklopným mechanismem.