(Vlastní) SpaceShip

Založil Piere, 24.08.2006, 17:22:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Piere

Nákladní vesmírná loď...

Piere

Vstup, "interiér" a nakladač.

Hansel

Citace od: Dum Dum kdy 24.08.2006, 17:29:19
To je čí? Nebo vlastní výroba?  ;D ;D

Když tam má (vlastní), tak asi jeho, ne?

Ale je opravdu skvělá, vymakaná do posledního detailu. Líbí se mi zpracování schodů a zábradlí.
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Benelli_2000

Hodně hustý.
Je to sice "taková podivná černá krabice", ale je to hezký  ;D
Hlavně je to pěkně propracovaný. Interiér je sce trochu ponurej, ale pěknej.
Hodně se mi líbí ten mech - nakladač.
Pěkná práce.

Příště to zkus líp nafotit, ta černá se mi nějak slejvá dohromady a jsou špatně vidět detajly.
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

Benelli_2000

Fakt pěknej je ten vstup s osvícenou rampou.
Nejhustější je, že ten zavřenej vstup mi silně připomíná zadní partie popelářskýho auta  ;D  :D
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

Tomášek

:o Tak k tomu fakt není co dodat ! Snad jen to, že jsi vybral skvělé pozadí a to, že tolik speciálních černých kostek asi nemám... ;D
Procházím DARK AGE.

fuli

Hodně dobrý
Ten nakladač vypadá jak z jednoho dílu Vetřelců :)
Interiér se mi zamlouvá,je sice jednoduchý ale co by člověk čekal na nákladní lodi. Ty křesla v kabině vypadají fakt dobře.
Akorát čím se uzavírá ta velká díra na přídi(2.fotka)
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

peter

Citace od: Legac kdy 24.08.2006, 17:56:09moc hranatý a krabicový

Krabicový možná, ale hranatý to určitě ne. Členitost povrchu "Greeble" je dle mého názoru vynikající (což je přesně to co mi chybí na Teddy Bearově CS Moonbase). Jediné co bych asi já pozměnil je délka této lodi, asi by byla hezčí, kdyby byla přibližně 2x delší. Jinak velmi oceňuji propracovaný vstup pro posádku, který se dá pěkně otevřít a to včetně vstupních schůdků. Oceňuji též detaily interiérů, jako např. vlastní pilotní židličky či napodobeniny drátěných podlážek podlah a schodů.

U nakladače je vidět jistá inspirace od svého kolegy z filmu Vetřelci, ale též povedený - zejména mne na něm zaujal odklápěcí ovládací panel s páčkami vytvořených pomocí černých minifig ručiček.

Po dlouhé době zde vidím opět nějaký jiný pěkný vesmírný MOC. M-troni se mi už trošku přejedli a jinak na Kostkách obecně je vesmírných MOCů velmi poskrovnu, takže jen tak dál.

Citace od: fuli kdy 24.08.2006, 18:50:04
Akorát čím se uzavírá ta velká díra na přídi(2.fotka)

Též by mě to zajímalo, ale vyděl bych to na nějaké silové pole, tak jako to má např. Voyager u paluby raketoplánů.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Nádherná práce - vytknul bych jen málo fotek, chci toho vidět víc!  ;D
Skvělé detaily, už zmíněné "otevírací" schody jsou excelentní.

Jindroush

Málokdy chválím, ale výborný.

Brickshelf account a víc fotek, prosím.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

myth

Perfektné. Páči sa mi tá hranatosť - je vidieť, že je to vesmírna loď a že na nejakú aerodynamiku sa kašlalo. Tiež sa prihováram za viac fotiek.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Jonas

Originální nápad, originální provedení, originální scénerie vesmírného zátiší (ten písek tomu dodává skutečně mimozemskou náladu). To se ceni. Výborný Space MOC!!!
Jonas - Můj Brickshelf

Micho

Citace od: Jonas kdy 24.08.2006, 21:15:47
Originální nápad, originální provedení, originální scénerie vesmírného zátiší (ten písek tomu dodává skutečně mimozemskou náladu). To se ceni. Výborný Space MOC!!!

Pridám sa aj ja. Súhlasím. Akonáhle som to zbadal, tak ma to okamžite zaujalo a preštudoaval som si to. Je tam kopec vynikajúcich detailov - napríklad riadiace centrum, konštrukcia zábradlových schodov .... Proste fakt vynikajúca práca.   8) 8) 8)

Pepan

Vypadá to opravdu výborně   :D ;D Krásně propracovaný interiér, kdyby nebylo poznat, že je to z Lega, tak bych dal krk za to, že se díváme na nějakou novou loď např. ze Star Wars - ani oni by se za to nemuseli stydět   ;D
Jen s tou délkou je to vážně docela škoda, jinak by to bylo dokonalé, ideální model na poličku - výstavku :D

chadzi

vynikajici - napada, spousta detailu, snotting, etc..  8) 8) 8)
hod to na classic-space.com

***Banana.com

Ve Space se nevyznám, ale upřímně obdivuji každého, kdo dokáže něco takového postavit. Perfektní nápad, perfektní v detailech, a jako třešnička na dortu skvěle vybrané pozadí a kompozice fotek!

Mtron

Po dlouhé, dlouhé době zase změna. Super detail, nápad a provedení , 10/10 dávám , moje sety a lodě tak dobrý nejsou. Jinak jak říkají ostatní víc fotek. jsem rád , že se taky někdo věnuje SPACE tématu, těším se na další MOCiii.Má  ta loď nějaký název ?

Citace od: peter kdy 24.08.2006, 18:58:55
Po dlouhé době zde vidím opět nějaký jiný pěkný vesmírný MOC. M-troni se mi už trošku přejedli a jinak na Kostkách obecně je vesmírných MOCů velmi poskrovnu, takže jen tak dál.
Přejedli , brou chut  :'( :'( :'( nevadí si dám pauzu

HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Piere

Všem děkuji za kladné hodnocení, jsem rád, že se loď líbí.

Loď by samozřejmě byla větší, ale zásoby kostek jsou omezené... :(

Uzavírání hangáru mi také vrtalo hlavou, ale nakonec jsem zvolil variantu ala "star wars", protože vrata by dojem "krabicoidnosti" ještě umocnila. ;)

A tady je více fotek.

Hansel

Citace od: Piere kdy 25.08.2006, 12:41:22
Uzavírání hangáru mi také vrtalo hlavou, ale nakonec jsem zvolil variantu ala "star wars", protože vrata by dojem "krabicoidnosti" ještě umocnila. ;)

Mně se právě ona krabicovitost líbí. Pokud je to nákladní loď, vhodnější tvar neexistuje, tak proč to komplikovat. A nápad bez vrat je také vynikající. Pořád musím čučet na provedení schodů a podlah :D
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Panther

O vesmír se sice moc nezajímám, ale tuhle vesmírnou loď mohu jen pochválit. Moce se mi líbí a s čistým svědomím bych jí dal 10/10. Ty detaily jsou opravdu super a nakladač je výbornej.  ;D

fuli

Tomu chlápkovi co sedí v kabině není moc vidět do tváře,ale docela mi připomíná filmové kapitány ponorek z drhé světové :)
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Aki

Citace od: Benelli_2000 kdy 24.08.2006, 17:41:47
Příště to zkus líp nafotit, ta černá se mi nějak slejvá dohromady a jsou špatně vidět detajly.
Tedy nevím jestli to náhodou Piere nepřefocoval, ale právě kvalitní fotografie dělají tuhle presentaci, samozřejmě spolu s velmi kvalitním MOCem, tak výjimečnou!  8). Jen málokdy je na fotografiích dobře vidět struktura černého MOCu.
Je to moc pěkná, nápaditá práce a to že to nemá klasický protáhlý tvar, který je téměř všude jinde, je právě báječné. Tenhle atypický "bobek" patří opravdu mezi to nejlepší co jsme tady už viděli!

Šejmus

náhodou detaily jsou vidět skvěle, tahle loď se mi hrozně líbí, promakaná i když "menší", podle mě jedna z nejlepších jaké jsem kdy viděl  ;D
Fool of a Took!

bejver

Hmm, to je něco, skutečně smekám - sice nejsem nějaký space nadšenec - ale tenhle koráb je velmi působivý. Ale hlavně mě fascinuje množství nestandardních stavebních technik na každém obrázku.
(Schody, celý ten žlutý nakladač s panáčkem, použití volantů v "motorech",všelijaké zábradlí...)
Skutečně stojí za to každý obrázek důkladně prostudovat. Velmi inspirativní.