(Vlastní) Letadlová loď

Založil Radek Hejret, 13.10.2006, 21:51:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Radek Hejret

S Legem si už nyní víc hrají moje děti než já a občas zapojíme i sedmnáctiletého švagra, to potom vznikají věci! Třeba tahle letadlová loď, na jejíž stavbu jsme vypotřebovali skoro všechny LEGO kostičky, co jsme dali dohromady...

Výsledek posuďte sami.

Radek Hejret

aby také byla vidět z jiných úhlů ...

Micho

Ja by som si na lietadlovú loď ani netrúfol. Je to dizajnérsky určite náročná vec. Na druhej strane, som si istý, že ta Vaša určite splní požiadavky decák a verím, že sa s ňou poriadne vyhrajú. A ani im nebude vadiť ten mix farieb. A majú tam aj pekné lietadielka.  8)

PS: Tie kocky okolo lode a aj samotný koberec pôsobia dosť rusšivo a veľmi ťažko sa hľadá celkový tvar lode.  ;)

Radek Hejret

O rušívém koberci vím. Chtěl jsem ho odsunout, alekluci měli strach, aby to tu loď neponičilo.

Ony ty fotky byly původně zamýšleny jen do soukromého fotoalba, nikdo z rodiny před rokem a půl portál Kostky neznal...

TomG

Nebyt to tak barevne a byt to delsi, tak by to mohlo vypadat velmi dobre :)
Only the best can survive.

Samík

Lod je opravdu moc pěkná. Kolik jsi na ni použil kostek a kolik to celé váží?
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

Radek Hejret

Teda, tak počet dílků vážně nevím, odhaduji tak kolem dvou tisíc, se všemi těmi letadélky. Vážila fakt dost, měla v podpalubí ještě sklad torpéd a kuchyň:-) Můj švagr je takový detailista na interiéry, ostatně, nyní už studuje na architekta (LEGO výrazně pomohlo)