Nové stavebnice 2007 na pultech

Založil Mičánek, 13.01.2007, 11:50:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mičánek

Šel jsem se podívat do Tesca Brno Kr.Pole zda tam nejsou nějaké zajímavé zlevněné stavebnice ale koupil jsem jen 8281 za 169,-Kč. Proto jsem se šel také podívat hned vedle do Bambule a nestačil jsem se divit. Měli jak slevy tak i skoro všechna nová Lega pro tento rok. Byly tam tyto série:Barman; Star Wars; Creator a Creator X-pod, City –hasiči a Technik. Všechny tyto nové stavebnice jsem si opsal ale vypisovat je nebudu protože se i s cenou shodují podle http://www.kostky.org/ceny2007.htm (asi opisovali, proč ten Jindra nenapsal nižší ceny). Samozřejmě jsem nemohl odolat a koupil si 7655 za 349,-Kč. Ve slevách 8667;8668 a 8670 za 199,-Kč každá. Dále měli 7017 za 135,-Kč; 7017 za 299,-Kč atd.

Šejmus

trošku ses nám přepsal ale to neva...do tesca se asi kouknout taky pojedu (až budou prachy...prachy...praaaachýýýýý)
Fool of a Took!

Vasyk

U nás (Hradec Králové) už jsou nové sety tak na 90% prodejen, docela fofr, překvapilo mě to. Sice nemají uplně vše, ale i tak je to úspěch.

Dejv

Citace od: sejmus kdy 13.01.2007, 13:38:34
trošku ses nám přepsal ale to neva...do tesca se asi kouknout taky pojedu (až budou prachy...prachy...praaaachýýýýý)

jo, to je přesně ten problém.. Na značkových hračkách ( www.znackovehracky.cz ) mají taky nový starwars, slintal jsem nad Y-wing fighterem za nějakých 1250,- a droid battle pack za 314,- .

drSEBY

Viděl jsem ty nove hasice v Tesco Plzen  :-\ takze to je vazne rychlost, ale vzhledem k tomu ze se Batmani delali uz v lete a budou se letos prodavat, tak to stejne bylo nejaky cas ve skladech...  :P

Ondra

Viděl jsem ty nové sety v Ostravě-avion shop. center,hasiči famózní a nějaké staré vykopávky z let 1998-1999.