Petice za Hrady !

Založil Police collector, 14.06.2005, 23:33:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Police collector

Hele napišme petici do LEGA by udělali pořádné hrady. Už mám druhý, po legend Orlí pevnosti mám Lví pevnost a dal bych si líbit klidně i další - nové, lepší ale jen ne tu hrůůůůzu hrůůůz Knajts kingdoom 2. To je fujtajxl, až na Vladeks Encourter kde je dobrej maník a pěkná čabraka na koně. Ale jinak ty rytíři stojí za VK.

My, níže podepsaní AFOLOVÉ z ČR prosíme by LEGO obnovilo Castle v plné slávě  a spaseno bylo od propadu do pekel. Nebo tak něco. Napíšem to a když nic jiného třeba nám pošlou panďuláka.
Terminated.

myth

K týmto podpísaným Czech AFOL sa tiež pridávajú Slovak AFOL a k požiadavkam petície pridávajú rozšírenie služieb S@H aj na CR/SR.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Colonel32

A chci je v oldGrey !!!

Jindroush

A víc vlasů, menší objem v pase a zvýšit plat!  ;D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

werrac

muzzo

Hmmm o kousek níž se ukazuje jak je Lego vstřícné. Takže jestli chcem staré hrady zpět, tak se musíme složit a koupit celou firmu. ;D

rdk

To snad ani nebude potřeba.

Věřím, že když si u nich objednáš 10-15.000 kusů nějakýho hradu, tak ti to vyroběj  ;D ;D ;D

muzzo

Je nás tu 166, takže jestli dobře počítám tak je to 90 na jednoho ;D Při ceně, dejme tomu 3500,-  je to 315 000.- . No to není tak hrozný. Prodáme auta a počítače a jdem do toho ;D

Cavelon

Jasne! :D A namiesto chleba budeme jesť legové kocky. Mňam! ;D

muzzo

Citace od: Cavelon kdy 15.06.2005, 11:24:02
Jasne! :D A namiesto chleba budeme jesť legové kocky. Mňam! ;D

Tak to ne, to jsem dělal jako malej a není to dobrý. Mě by bylo líto tech kostiček.

Cavelon

Citace od: muzzo kdy 15.06.2005, 11:26:01
Tak to ne, to jsem dělal jako malej a není to dobrý. Mě by bylo líto tech kostiček.

No hej, ale keď všetko predáš, tak Ti nič iné neostane... :)

muzzo

Ale jo, musíš pak pracovat za dva. Vezír nám tu ukázal jakým způsobem se dá vydělávat na chleba. Jen nevím jestli chci být ten chytřejší http://www.kostky.org/forum/index.php?PHPSESSID=293e982c9da6b409da347440f2972eb9&topic=788.msg7268#msg7268

Cavelon

Možno, že na chlieb sa dá takto zarobiť, ale na legové kocky asi ťažko. ;D

werrac

Jestli to nebude tim, ze je chleba levnejsi :>)
Ja vzdycky uz kolem 14 zjistim, ze mi na lego
dosly penize a tesim se na 10 na dalsi vyplatu :>)

rdk

Ono se dá za lego utratit spousta peněz i za kratší dobu než 4 dny, že jo  ;D 8)

Edit: Konečně povýšení  ;D

werrac

Pres Ebay to trva dele :>) :>) :>)
A ten skromny "ucitelsky" plat ..... :>)

myth

Ono v podstate statčí ísť o obchodu a mať pri sebe platobnú kartu od účtu s peniazmi. Len sa potom treba kontrolovať, aby ostalo aj na nejaké nepodstatné veci typu cestovné, skriptá, obedy  ;D 8)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

muzzo

No kdyby byl werrac třeba ředitel telecomu tak ho Lego za ty čtyři dny vystěhuje z vily ;D

werrac

Tohle resim jednoduse, nemam ucet, pritelkyne je
vzdycky u vytrzeni, kolik ma penez, nez ji dojde,
ze 10k je kontokorent :>) :>)

No jako reditel telekomu bych chodil rovnou nakupovat
vlacky od Ceskych drah :>) :>) :>)

Magesan

No, 'ucitelskym' bych to nenazyval :)