Ať žijou potisky - nesnáším samolepky

Založil Karel K, 14.06.2005, 21:29:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Karel K

Toto téma slouží jen proto, aby zde ten, kdo má zájem a potřebu, projevil svůj názor na používání samolepek v setech. Já osobně to naprosto nesnáším. Štve mě to, protože to zpomaluje samotnou stavbu setu a málokdy se mi to podaří nalepit rovně. Oproti tomu potisky mám velice rád.

muzzo

Souhlasím s Tebou  a považuji za úplnou šílenost lepit samolepky přes několik kostek ???

Jindroush

Ja samolepky taky nemusím, a STAMP(*) už vůbec ne...

*STAMP = sticker across multiple parts / samolepka přes více dílů
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

eNTy

Jakekoliv samolepky a STAMP obzvlast mi extremne vadi. STAMP je opravdu jen na jedno pouziti a i obycejne samolepky prakticky znemoznuji znovupouzitelnost dilu a hyzdi je.

myth

Súhlasím. Dnes už samolepky nelepím. Mám ich na dvoch setoch ešte z detstva a je to hrôza. Na jednom sa odlepujú a na druhom sa pre istotu polovica samolepiek zošuchla a zmizli nevedno kam.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Micho

Vidíte, uhol pohľadu. Môj synátor ich zbožňuje, lepí ich na čo sa dá (nielen Lego).  ;D

Ja osobne považujem potlač na kocke za lepšie riešenie, je určite trvácnejšie. STAMP (zase viem niečo nové) má tiež hnevajú, chalanom je to zatiaľ asi jedno.

Colonel32

pro neslovaky jako jsem já:

kocka je slovensky kostka, ne "kočka" bez diakritiky  ;D ;D ;D

Micho

Kocka ako kočka. Neskúšal som ešte potlačiť kočku (a ešte k tomu živú), aj keď donedávna sme dodávateľský zabezpečovali potlač reklamných predmetov a oblečenia. Mohlo by to byť celkom zaujímavé. Napr. kočka CARGO.  ;D ;D ;D

PS: Po slovensky je kočka - mačka. Alebo je aj ekvivalent kočka ako pekná baba (dievča).

Police collector

Si mačka si mačka si mačka a perfektně urobená, jsi krajšia než obloha nočná než modlitba na kolenách, jsi mačka jsi mačka jsi mačka, a pre mňa jsi jediná z žien v tom najhlubším pekle ťa potkám a povez že lůbit ťa a povez že lubi´t ťa a povez že lůbiť ťa chcem.  >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Ale v té písni se zpívá si kočka si kočka si kočka a je to je slovenská piesnička. Kdo to vlastně zpívá ? Habera ? Nagy ?
Terminated.

myth

Ani jeden z menovaných. Spieva to Jožo Ráž spolu s geriatrickým spolkom Elán.

Police collector

Čo to je geriatrický spolok  :o  ? Jako obstarožní ? BTW: Müller rulezzzz  >:D >:D >:D

Já už čtyři roky řeším co je to to hnědý kaliko. Prý je ta písnička o dealerovi drog Růžičkovi a podle mě je hnědý kaliko nějaká blbá droga. Anebo Baroko-to je taky vypečené.
Terminated.

Micho

Citace od: Police collector kdy 14.06.2005, 23:18:25
Si mačka si mačka si mačka a perfektně urobená, jsi krajšia než obloha nočná než modlitba na kolenách, jsi mačka jsi mačka jsi mačka, a pre mňa jsi jediná z žien v tom najhlubším pekle ťa potkám a povez že lůbit ťa a povez že lubi´t ťa a povez že lůbiť ťa chcem.  >:D >:D >:D >:D >:D >:D
   ;D ;D ;D

CitaceČo to je geriatrický spolok    ? Jako obstarožní ?
V princípe si trafil.  ;)

myth

Citace od: Police collector kdy 14.06.2005, 23:27:58
Čo to je geriatrický spolok  :o  ?
geriatria - oddelenie v nemocnici pre starých ľudí

Já už čtyři roky řeším co je to to hnědý kaliko.
kaliko -a s.
hustá nebielená bavlnená tkanina: podšívka z kalika;
kalikový príd.: kalikový obväz
Slovník slovenského jazyka

BTW - v češtine sa to tiež povie kaliko  8)
Ako som to zistil?
Na http://slovnik.zoznam.sksom si dal preložiť kaliko do angličtiny(calico), to som potom na http://slovnik.seznam.czpreložil do češtiny.  :-\

Rob

Já už čtyři roky řeším co je to to hnědý kaliko. Prý je ta písnička o dealerovi drog Růžičkovi a podle mě je hnědý kaliko nějaká blbá droga. Anebo Baroko-to je taky vypečené.

nn, ta písnička je o hráčích a protože ji textoval Michal Horáček, používá reálie a události ze skutečného hráčského prostředí. Písička je o chlapoj jménem Růžička, kterej v dobách, kdy byl karban zakázanej, propůjčoval svůj byt hráčům. Dokonce i ten kníže Rohan je prý skutečná postava. Je to nějakej nižší šlechtic z doby první republiky, kterýmu nebylo zatěžko se sbalit a jet výlet do Monte Carla.
tolik co si pamatuju z rozhovoru s Horáčkem kdysi na Vltavě nebo kde to bylo. Nejspíš by to chtělo trochu zagooglit..
Rob