Vada potisku ?

Založil Robbed, 04.09.2006, 18:23:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Nedávno jsem probíral moji sbírku minifigů (nijak extra velká) a našel jsem jednu hlavu klasického usmíváčka, kde je "obličej" posunut níže. Myslím si, že je to vada potisku  ::)
Co myslíte ? Setkal jste se už někdo s něčím podobným ?

Pro srovnání s normální hlavou:

Ondra

Nevím proč ale ve srovnaní my ta jiná hlava připadá jako hlava dítěte ???

Dum Dum

nene to je přeci chytrej minifig, má vyší čelo ;D
Následuj svou sílu....

J_BOB

"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Mičánek

Něco podobného jsem našel u hlaviček Herryho Pottera. Zde asi udělali novou hlavičku pro jinou stavebnici a autor se asi nepodíval na předchozí vzor a umístil jizvu jinak než byl původní směr. V žádné databázi hlaviček (Peeron, BrickLink) jsem neviděl na toto odkaz. Asi si doteď nikdo z autorů (možná ani v Lego fabrice o tom nikdo neví) nevšimnul.

J_BOB

njn...aj s hlavičkami R2 - jednotiek je to tak...stačí sa pozrieť z vrchu a uvidíte, že celom často je to na krivo  >:(
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Raistlin M

Já mám u běžných hlaviček zase dost často velmi rozdílnou tlouštku čar a průměr očí. A nezáleží na věku figurky. Některý jsou starší, některý nový. ( plná i s dírou )

kocour

jaktože ten harry neni růžovej? to dělali až pozdějc?

MwK

Citace od: kocour kdy 05.09.2006, 15:01:23
jaktože ten harry neni růžovej? to dělali až pozdějc?
Harry zažil časy v ktorych ružove hlavičky ešte neboli...(t.j : HP1 a HP 2)  ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...