(vlastní) Koncert Led Zeppelin

Založil Robbed, 25.08.2006, 16:36:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Led Zeppelin jsou moje nejoblíbenější skupina a nedávno jsem získal DVD s jejich nahrávkama z koncertů. Když jsem to již po několikráte sledoval, napadlo mě, že bych "je" mohl postavit z Lega.
Tady je výsledek:

8)

Tady jsou jednotliví členové :

Kytarista Jimmy Page
Bubeník John Bonham
Klávesista John Paul Jones
a Zpěvák Robert Plant

A na závěr přidám minutové video . Tento druh animace jsem dělal poprvé tak doufám že se vám bude líbit  :-\ 8)

Raistlin M

To se mi moc líbí, jen je mi líto, že nefunguje to video. 8)

Pepan

To vypadá fajně  :D Hlavně ta lopata místo kytary  ;D  ;D  ;D
Ps: Mi to video taky nefachčí, zkus i tím něco udělat, jsem zvědavý  ;D

Robbed

Llevelyn

Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Raistlin M

Tak jsem to zhlídl. Body navíc máš za ten Kashmir. Je to jedna z mých nejoblíbenějších skladeb celkově. 8)
Bomba

Jonas

Bezva! Další člověk, který si umí s Legem pohrát originálně.

Kolik je tom hodin práce na té animaci?
Jonas - Můj Brickshelf

Pepan

Mellory

Máš můj obdiv, to video je skvělé a provedení taky.  :)
Nothing is true. Everything is permitted.

Robbed

Všem moc děkuji za komentáře   ;)

Citace od: Jonas kdy 25.08.2006, 17:49:18
Bezva! Další člověk, který si umí s Legem pohrát originálně.

Kolik je tom hodin práce na té animaci?
Začal jsem včera odpoledne kdy sem postavil základ z Lega. večer jsem začal fotit, jelikož jsem kvůli barevnému osvětlení potřeboval tmu. Ráno jsem ještě fotil poslední snímky a pak jsem začal zpracovávat fotky v Windows Movie Makeru. Ten program je nic moc ale pro takový jednoduchý skládání snímků stačí. Dokončil jsem to asi v poledne, takže mi to celkem zabralo cca 10 hodin. :)

Honzik

viděl jsem už hodně ale toto je opravdu síla. máš můj obdiv, Já teď sbírám vlaky, taky jsem přemýšlel o nějakém videu, ale nasadil jsi moc vysoko la´tku. Super.

otaznik

Skvělá jízda! Na první video je to dost dobrý.

hobby

Vtip, nápad, originalita. Moc se mi líbí. Jsi šikovnej a máš moje uznání. I za to, že kvůli jedné minutě obětuješ 10 hodin času!

Robbed

Děkuji, opravdu mě hřeje u srdce že se vám to líbí  :D

Citace od: hobby kdy 26.08.2006, 00:12:24
Vtip, nápad, originalita. Moc se mi líbí. Jsi šikovnej a máš moje uznání. I za to, že kvůli jedné minutě obětuješ 10 hodin času!

Když jsou prázdniny tak mám hodně času, hlavně na LEGO  8) .
Zas tolik to není... takoví filmaři obětují třeba celý rok kvůli pár hodinám  :P

Millan

To nasviceni nema chybu!!! :o Hlavne ten bubenik..jde z toho  atmosfera opravdoveho kocertu...

Ty najezdy na jednolivy cleny...Je to parada!!!

ottta

Gratuluji, to nemá chybu. Lepší než klipy v televizi.

rasik8

Super to video!!!! :D :D :D a taky ta lopata ;D
Moje Brickshelf galerie http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Legac
Trains,trains,trains,...,ale jen 9v  http://mafiapage.wz.cz - stránky o MAFII - hře na PC

otaznik

Citace od: Legac kdy 27.08.2006, 13:08:07
Super to video!!!! :D :D :D a taky ta lopata ;D

Jaká lopata? Já vidím jen skvělou kytaru!  ;)

Dum Dum

To video bylo super jen tak dál! Třeba to odvysílaj v óčku ;D ;D teď tam maj nějakou soutěž, třeba vyhraješ.
Následuj svou sílu....

myth

Video je super. Teším sa na ďaľšie kúsky :).
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

franta

Shi-So

Bubenik je hvezdnej ,ma to sladeny i do rytmu ::)
Koukam jak puk ,je to proste bomba :D

Benelli_2000

Citace od: Shi-So kdy 28.08.2006, 09:19:12
Bubenik je hvezdnej ,ma to sladeny i do rytmu ::)
Koukam jak puk ,je to proste bomba :D

Jo jo jo, ten bubeník do toho mlátí jak, kdyby byl na speedu  ;D
Fakt pěkný video!
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

peter

Tak opět za sebe musím trošku zmírnit ty ovace. Jelikož se natáčení animovaných filmů zabývám už poměrně dlouhou dobu, tak zde je má reakce.

Předem chci říci, že jsem rád, že se u nás našel opět někdo, kdo se o nějakou animaci pokusil. Doufám, že Tě mé další řádky od tohoto činu neodradí a že vytrváš a pokusíš se o něco dalšího.

Na animaci je bohužel vidět, že byla vytvořena jen za pouhých 10 hodin čistého času. Největším nedostatkem bych viděl malý počet obrázků a nestabilitu samotné scény či kamery/foťáku. Jelikož jsi se pustil do animace hudebního klipu, resp. animace kapely na koncertě, je tento nedostatek opravdu vidět. Taková to akce je plná pohybu a dynamiky a to se bohužel v pár snímcích projeví jako velmi trhané a neplynulé. Nestabilita scény či kamery zase způsobují, že pokud zabíráš jen určitý úsek v několika snímcích pro zachycení pohybu (kytarista, bubeník apod.), tak se tento objekt pohybuje s celým obrazem a ne jen sám a tím se ztrácí efekt animovaného pohybu. Co se týká ostatních věcí, jako samotné scény, nasvícení či sladění pohybů a hudby, tak to jsi podle mě zase zvládnul velmi dobře.

Pokud Tě těch několik mých výtek neodradilo od dalšího filmu, tak zde je ještě několik rad k jejich vylepšení. Co se týká počtu snímků, tak ty je nutné minimálně zdvojnásobit až ztrojnásobit a také zjemnit pohyby jednotlivých věcí ve snímcích. Tedy místo pohybu ruky na dvou snímcích ji udělat třeba ve čtyřech avšak v původní časové délce = plynulejší pohyb. Stabilitu scény vyřešíš velmi jednoduše tím, že vše pevně přichytíš k nějaké pevné podložce, např. izolepou. Zároveň si musíš dávat velmi velký pozor při animování čeho se dotýkáš aby se v obrazu nepohnulo to co nemá. Podle videa též usuzuji, že jsi jednotlivé snímky vytvářel pomocí foťáku. Bohužel foťák má pro zachycení snímku spoušť na sobě a tedy pro jeho pořízení ji musíš stisknout. Díky tomu ať chtě nechtě s foťákem pohneš, ačkoliv to je na první pohled nepatrné ve filmu to je vidět velmi. Tento problém se dá vyřešit buď to spouští oddělenou od foťáku (dálkové ovládání), nebo pomocí kamery propojené s PC a jednotlivé pořizování snímku pak přes klávesu či volbu PrintScreen.

I tak jsem rád, že jsi se do animace pustil a doufám, že u ní zůstaneš. Už mě nebaví být pomalu jediným kdo tady u nás animované filmy z Lega dělá.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Robbed

Děkuji všem za kritiku  ;)

to peter:

Máš naprostou pravdu. Jak říkám nikdy jsem tohle nedělal, takže jsem vůbec nevěděl jak to bude v vypadat až se to poskládá. Nedělal jsem to všechno naráz, ale postupně takže jsem si všiml že začátek je dost trhaný, tak jsem se snažil fotit víc jemněji. Myslím že by byla lepší webkamera než foťák a taky nějaký lepší program než je Windows Movie Maker (podporuje maximální rychlost přehrávání snímků pouze 1/8 sekundy a navíc se mi dost seká).
Jinak děkuji za rady, jestli budu dělat další video, tak budu dbát na Tvé rady  ;)

peter

Citace od: robbed kdy 29.08.2006, 11:44:17Myslím že by byla lepší webkamera než foťák a taky nějaký lepší program než je Windows Movie Maker

Co se týká webkamer, tak s nimi nemám dobré zkušenosti, protože jejich rozlišovací schopnost je velmi mizerná.

Pro jednoduchou animaci si myslím, že Movie Maker ve Win je plně postačující. Já sice dělám v něčem jiném protže už potřebuji trochu víc, ale též jsem v něm něco zkusil a výsledek mi vyhovoval. Naposled jsem v něm udělal takovou hodně pokusnou kreslenou animaci, můžeš si ji stáhnout zde, myslím, že plynulá je celkem dost.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.