Smajlíci...

Založil MwK, 22.08.2006, 13:06:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MwK

Mam jednoduchy dotaz :
Prečo smejkovia na tomto fóre (fóre ktoré je o legu!) majú absolútne normálny guľatý tvar? (sú klasicky ako na kazdom inom fóre)
Prečo niesu tvaru legovej hlavičky ako obrázky ktoré prikladám?
Veľmi by ma zaujímalo,že či sa nad tým niekedy uvažovalo...alebo sa na to môžem v buducnosti tešiť.
(tak čo Jindroush,mal si niečo také v pláne?)
Ps:bol by som rad keby ste mi to tu nevymazali... ::)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Tomášek

Citace od: MwK kdy 22.08.2006, 13:06:58
Mam jednoduchy dotaz :
Prečo smejkovia na tomto fóre (fóre ktoré je o legu!) majú absolútne normálny guľatý tvar? (sú klasicky ako na kazdom inom fóre)
Veľmi by ma zaujímalo,že či sa nad tým niekedy uvažovalo...alebo sa na to môžem v buducnosti tešiť.
Myslím si, že to tu už zaznělo, a že J říkal, že by to bylo těžký, pokud si to dobře pamatuju... ::)
Procházím DARK AGE.

tazzy

Citace od: Tomášek kdy 22.08.2006, 13:14:17
Citace od: MwK kdy 22.08.2006, 13:06:58
Mam jednoduchy dotaz :
Myslím si, že to tu už zaznělo, a že J říkal, že by to bylo těžký, pokud si to dobře pamatuju... ::)

Tak to teda nevím v čem, stačí pouze do databáze nahrát nové smajlíky, nevím jak to je na SMF, ale u phpbb je to naprosto jednoduché a tihle smajlíci se mi tolik nelíbí jako ti zakulacení (holt už jsem si zvykl)

Jindroush

Holt tu není nikdo grafik pracovník, tak jsem tu nechal defaulty. Popravdě řečeno se mi ti lego-like smajlové, co maj třeba Eurobricks, vůbec nelíběj.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Cavelon

Citace od: tazzy kdy 22.08.2006, 13:16:59
tihle smajlíci se mi tolik nelíbí jako ti zakulacení (holt už jsem si zvykl)

Jasné, aj mne sa viac páčia používané. Navrhované majú príliš ostré hrany, pripadal by som si tu potom ako u kockáčov, viď napr. tu. ;D ;D

Tomášek

Nevím proč, ale taky mi ty Lego přijdou hnusný...tyto se mi velmi líbí - například tento :  >:D
Procházím DARK AGE.

MwK

Citace od: Cavelon kdy 22.08.2006, 13:32:58
Citace od: tazzy kdy 22.08.2006, 13:16:59
tihle smajlíci se mi tolik nelíbí jako ti zakulacení (holt už jsem si zvykl)

Jasné, aj mne sa viac páčia používané. Navrhované majú príliš ostré hrany, pripadal by som si tu potom ako u kockáčov, viď napr. tu. ;D ;D
Stačilo by im dat vlasy a hned by boli menej hranatý... ::)
Ale to by som chcel už asi vela. :P ;)

peter

Asi budu hodně divnej se svojí odpovědí, ale budiž. Pro mě je toto fórum důležité z úplně jiného důvodu, než kvůli nějakým smajlům. Takže jejich vzhled mi je úplně lhostejný, pro mě by tu nemuseli být žádné, ale když už tu jsou, tak mi nevadí a jsou fajn. Jak se říká v jednoduchosti je krása a ty podobizny k minifigovým hlavičkám jsou děsivý.

Avšak pokud Ti zde používané smajlové nevyhovují a tak moc Ti na nich záleží, tak to vyřeš podobně jako např. Aki, který sem občas dává nějaké své smajly, které našel různě po netu ...
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

MwK

Citace od: peter kdy 22.08.2006, 14:09:07
Asi budu hodně divnej se svojí odpovědí, ale budiž. Pro mě je toto fórum důležité z úplně jiného důvodu, než kvůli nějakým smajlům. Takže jejich vzhled mi je úplně lhostejný, pro mě by tu nemuseli být žádné, ale když už tu jsou, tak mi nevadí a jsou fajn. Jak se říká v jednoduchosti je krása a ty podobizny k minifigovým hlavičkám jsou děsivý.

Avšak pokud Ti zde používané smajlové nevyhovují a tak moc Ti na nich záleží, tak to vyřeš podobně jako např. Aki, který sem občas dává nějaké své smajly, které našel různě po netu ...
Nechcem tu vyvolávať žiadnu nezmyselnú rebéliu ktorá k ničomu nevedie a ešte k tomu sa týka smajlíkou...
Len som chcel podotknúť respektíve spýtať sa na tuto variantu...Že či je možná a tak.
Ps: Tie Akiho smajle som si už všimol...

MiP

Také bych nechal default smajlíky, už jsem na ně zvyklý  a bohatě mi dostačují...  ;)
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO