Legoredo 6769

Založil kocour, 29.08.2006, 20:01:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kocour

Tak si musim taky trochu pohonit triko  :D vydražil jsem na ebay legoredo 6769 za 41 EUR s poštovnym  :) jupí

až dorazí tak umeju a nafotim

Dargnon

Pěkný, dobrá cena!

Kdysi když vyšel celej ten Western, tak sem s kámošem Legoredo trochu kritizoval že je z těch obrovskejch dílů. On si ho pak ale koupil a bylo super, prostě jako hrad. A to "dřevo" je skvělej materiál na různý MOCy.

kocour

no mě se právě líbí že je to "uzavřenej prostor" což mi chybí třeba u HP....jsem natěšenej jak malý dítě  ;D

mam v plánu koupit ještě jedno legoredo a udělat jedno maxilegoredo  8)

Benelli_2000

JJ, western se mi taky celkem líbí, ale má jednu zásadní chybu - málo setů. Western je dost zajímavý motiv, proto nechápu, proč bylo tak málo setů.
Každopádně Legoredo patří mezi ty povedenější westernové sety. Ty "dřevěné" bricky nemaj chybu. Osobně považuji Legoredo za jedno z nejpovedenějších ofiko LEGO staveb v Minifig scale. Je to uzavřený prostor, žádné chybějící stěny kvůli přístupnosti, ale stejně je relativně dobře přístupný. Také počet figů je zde good. Prostě fajnovej setík, který by neměl chybět v žádné Lego western sbírce.

Gratuluji - fakt pěknej set.

PS: Dneska mi přišla krabice od MIPa, takže během nadcházejících dní očekávejte další fotodokumentaci mé sbírky Pirátů - nebo spíš modrokabátníků.
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

Colonel32

no, pokud k tomu zacnes sbirat westernove vojaky, tak se muzes klidne zapojit mezi stavitele armad (kam teda radim sebe s pancerovou jizdou, Benelliho karibik, MiPovy classic spacemany, M;tronovy M;rtony)

a jestli nekdy udelame vystavu 1000kostek, tak by se tam i armady mohly dobre vyjimat

kocour

Citace od: Colonel32 kdy 29.08.2006, 22:51:27
no, pokud k tomu zacnes sbirat westernove vojaky, tak se muzes klidne zapojit mezi stavitele armad (kam teda radim sebe s pancerovou jizdou, Benelliho karibik, MiPovy classic spacemany, M;tronovy M;rtony)

a jestli nekdy udelame vystavu 1000kostek, tak by se tam i armady mohly dobre vyjimat

no western je pro mě TOP lego takže co neni může bejt  8)

betakaroten

"Westernových" setů bylo ještě několik dřív - maxifigové indiáni (to by byla armáda!), divokozápadní 4,5V a 12V vláček... ;D

A výstavu "tausendkostek" nééé, to je vopičení... ať se to jmenuje nějak jinak.