Makro Hradec Králové, 4756 za 700,-

Založil muzzo, 09.06.2006, 10:34:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

muzzo

4756
+- 700 cenu si přesně nepamatuji. Měly jich tam asi 8.

Jarmila

Kdo udělá hromadný nákup v Makru? Hlaste se. "Jedovatou" chýši za ty peníze! No nekup to.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

sam.no

To se také kdyžtak hlásím o jednu  :)

marian20

weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

***Banana.com

Vasyk

Takže jestli někdo chce tu chýši, jsem ochotný tam teď hned zajet. Kdo dřív napíše PM, ten tedy bude mít dřív. Prosím jen závazně. Těch 700,- je s dph nebo bez?

Zatim mají:

Jarmila
Sam.no
banana.com
Llevelyn
marian20

Takže zatim uzavřeno, jdu na lov, pak dám vědět přes PM.

Jsem zpátky a trochu nas*****. Žádné slevy (v tomhle ohledu je na MAKRO HK spoleh), žádných 8ks, cena 1175,70 s DPH a 4ks na skladě. Takže nevím kde to Muzzo viděl.  ???
Přikládám důkaz místo slibů. Předem se omlouvám, je to focené mobilem.  ;)

Vasyk

rdk

Citace od: Vasyk kdy 09.06.2006, 16:36:46
Žádné slevy (v tomhle ohledu je na MAKRO HK spoleh), žádných 8ks, cena 1175,70 s DPH a 4ks na skladě. Takže nevím kde to Muzzo viděl.  ???
Přikládám důkaz místo slibů. Předem se omlouvám, je to focené mobilem.  ;)

No, ale i 1175 je 50% off, ne? To není úplně malá sleva... ;) ;D

muzzo

Hahaha dobrej fór, vymyslet si něco takového. To fakt ne, byl jsem tam ve středu a přísahal bych, že tam byla uvedená cena kolem pěti set bez daně, z čehož jsem odvodil, že je to tak za 700 s daní. Fotku jsem si nepořídil, příště budu myslet víc do předu a zajistím si důkaz. Vasikovy se omlouvám za to, že tam na základě mé informace běžel. Ale jak říkám, jsem přesvědčen, že to měly ve slevě daleko větší.

***Banana.com

Jedu to obhlédnout k nám do Makra..co kdyby...

Vasyk

Citace od: muzzo kdy 09.06.2006, 18:28:04
Hahaha dobrej fór, vymyslet si něco takového. To fakt ne, byl jsem tam ve středu a přísahal bych, že tam byla uvedená cena kolem pěti set bez daně, z čehož jsem odvodil, že je to tak za 700 s daní. Fotku jsem si nepořídil, příště budu myslet víc do předu a zajistím si důkaz. Vasikovy se omlouvám za to, že tam na základě mé informace běžel. Ale jak říkám, jsem přesvědčen, že to měly ve slevě daleko větší.

Nic se neděje, jsem v makru skoro ob den, ale tyto 4ks a tuto cenu tam mají už od vánoc.  ;) Dneska jsem tam byl také, ale nekoukal jsem na lego, páč u nás zrovna na slevy nejsou. Po vánocích skoro žádný výprodej, místo toho udělali z 8m regálu 1m pro lego.  >:(

Jo jinak za necelých 700 káčé tam jsou jezerní lidé. http://guide.lugnet.com/set/4762 Možná jsi si to spletl s tímto, je to hned u sebe. Jinak nevim.  :) ;) :D

***Banana.com

Zajímavé je, že jezerní lidé u nás byli levnější...

Shi-So

Prazske Tesco na Narodni ma Jezerni lidi uz asi pul roku za 699,-

Jarmila

Citace od: Jarmila kdy 09.06.2006, 11:10:56
Kdo udělá hromadný nákup v Makru? Hlaste se. "Jedovatou" chýąi za ty peníze! No nekup to.

Tak to nebylo za 700,--, čímž jsem těch 700,-- ušetřila.  ;D ;D
Alespoň se budu moct v pátek trošku rozšoupnout.  ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!