Bricklink - funguje Vám dnes

Založil MLT, 31.01.2015, 16:04:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pool

Citace od: STARHAWK kdy 13.04.2026, 20:57:33Cize ludia co maju BL uz na zivnost lebo musia a boli donuteny si spojit BL s LEGO uctom, teraz budu musiet ziada o odpojenie od LEGO uctu aby mohli oddelit Business BL od sukromneho LEGO uctu ? Lebo ine im neostane (okrem presunu na inu platformu)

Nevím jestli chápu dobře tvůj příspěvek, ale nemusí. Podle mě jen lego oznámilo to, že tito podnikatelé nebudou moct ve svém Lego účtu dále využívat sbírání bodů a vybírání odměn v rámci LEGO Insiders. Nicméně nikde není jak a podle čeho to budou posuzovat, takže uvidíme až časem podle ohlasů, jestli lidem začnou banovat sbírání bodů v LEGO Insiders.

Citace od: fanda kdy 13.04.2026, 22:06:02Mám skromný dotaz.
Jaké máte zkušenosti s Brick Owl? Jinými slovy, proč jsme pořád nalepeni na BL?

Brick Owl je mladší klon BL, takže bude vcelku asi stejný, sám tam zatím nejsem, že mají menší počet prodejců a tedy zpravidla i vyšší ceny, jak je tam ta konkurence nižší. Ale je to volba každého, jsme ve svobodné zemi a každý může přejít na BO.

Miketuk

Citace od: Pool kdy 14.04.2026, 11:29:53Brick Owl je mladší klon BL, takže bude vcelku asi stejný, sám tam zatím nejsem, že mají menší počet prodejců a tedy zpravidla i vyšší ceny, jak je tam ta konkurence nižší. Ale je to volba každého, jsme ve svobodné zemi a každý může přejít na BO.

Spoustu prodejců je na obou platformách a typicky své nabídky synchronizují s BL, včetně mého obchodu Little Big Store. Za mě je BO v mnoha ohledech lepší než BL, například má implementované widgety pro výdejní místa (Zásilkovna, Balíkovna...) což usnadňuje a zrychluje zpracování objednávek. Celkově se mi zdá, že admini se o BO mnohem více starají a navíc rychleji implementují změny a vylepšení. BL je oproti BO zkostnatělý a do teď neumožnuje ani vyplnit pořádně firemní fakturační údaje...

Strider

Na bricklinku mám účet jen kvůli nakupování. Tak snad to nebude vadit ??? Ale jist si tím nejsem.