Disney 2026

Založil Anatyt, 01.12.2025, 09:16:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

A nejaké Disney novinky.

Kevin & Dug

Sally's Flowerpot

Strider

Kevina a Dug musí k domečku!

Anatyt

Strider

BURP - Big Ugly Robot Pooh

Hardegon

Citace od: Strider kdy 30.01.2026, 23:08:31BURP - Big Ugly Robot Pooh

Nemůžeme  si to všichni udělat jednodušší? Budeme celou tvorbu LEGA považovat za hnusnou a zbytečnou a firmu LEGO za hajzly. Kdybys někdy seznal, že je to v ojedinělých případech jinak, určitě nám dej vědět. Budeme rádi.

Strider

Předně je tvůj příspěvek mimo téma. Potom vyjadřovat se množným číslem, je manipulativní, když nejednáš z pověření více osob. Pokud máš něco osobně proti mě, nabízím ti založení tématu v části fóra k tomu určené, SZ nebo osobní přátelskou debatu. Pro tuto chvíli snad jen tolik, že rozlišuju mezi fanděním legu, jako hračce a fanděním businessu firmy Lego.

Teď k tématu: nejsem u lega příznivec těchto matrijoškových konceptů (malá figurka ve velké). Něco do sebe má samotná maxifigurka astronauta a baby astronauta, ale maxi Pú se bohužel výrazově dost odlišuje od pohádkové předlohy.

Icewalker

Citace od: Strider kdy 30.01.2026, 23:08:31BURP - Big Ugly Robot Pooh
Ano, také na mě působí jako postava z Five Nights at Freddy's ;D
Prasátko dopadlo o něco lépe :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Drobuliatko

A mne sa paci! :D Ale vazne, ved co je na nom zle? Ved sa podoba na seba! :D

mesje

spravene je to pekne.
ale ja tomu lego smeru vobec nerozumiem a neni to moja salka kavy... tie zvacseniny a sochy nemusim... zacalo to tusim v SW, tam to este ako tak sa dalo, ale uz je to vsade - HP, macko pu, pokemon, uz dokonca zvacseniny beznych figov ako kozmonaut... popri tom velka topanka, klavir, nintendo, lampa... naco su mi zvacseniny nejakych postav a veci? velka stavba, lod, raketa ok, ale tomuto nerozumiem... nemohli urobit radsej normalny set s figami? ten ideas macko pu bol paradny set. da sa s tym hrat, da sa to aj vystavit...
tieto mega sochy mozu ist rovno na policku a hlavne stoji to strasne prachy...