(Vlastní) Nekromancerův kostel

Založil Hardegon, 23.05.2025, 12:16:35

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hardegon

Nový černý cihlobrick, fotka Notre Dame a několik figurek ze série Dreamzzz a nápad na nový model byl na světě... Temný kostel jako sídlo nekromancera, který z místního hřbitova získává nové přisluhovače.

Daniel

Tak ten RB mostek je přesně dle LEGO hesla: Jen to nejlepší je dost dobré!! :)

Hardegon

Citace od: Daniel kdy 23.05.2025, 13:13:48Tak ten RB mostek je přesně dle LEGO hesla: Jen to nejlepší je dost dobré!! :)

Jakej materiál lego dodává, s tím pracuju. >:D Co bych se vymýšlel s technikou stavění rozbitého mostu, když má lego tuhle skvělou barvu k tomu určenou?

Mimochodem... ty potištěné Tile 1x4 na mostě byly nové, ještě nepoužité. Hned pochopily svůj účel a můj záměr a vzorně křuply hned po docvaknutí :)

poMOCník

Už jsem viděl na instáči a rozhodně chci vidět naživo! Konečně nějaký další kostel. Sice temný, ale architektura parádní.

Pool

Jo tak to je dobrý majstrštyk tohle dílo. Ta černá v kombinaci s sand-blue střechou a barevnými vitráží v oknech krásně ladí a to okolí také perfektní.

milanv

Perfektní ztvárnění tématu - zase jiný styl: žádné ruiny, ale naopak až děsivá elegance a demonstrace síly. Proto jsem nevěděl nejdřív, jak to popsat: jásat nad "krásou" mi nejde, protože z toho jde fakt až strach. Ale to je právě známka fakt dobře zmáknutého tématu - super model.
Pán na Žlutém hradě

šipka

Jak píše Milan, krásně řečeno. Každopádně parádní téma! A ten mostek je libovej :)

Hardegon

Díky, pánové. Taková krásná slova od stavitelů jako vy hodně potěší  ;)

Kuba

Tohle je pecka, o víkendu jsem to už odchytil na Facebooku... a prohlížel si fotky snad 10minut... ač temné téma, je to prostě krása.