shop.lego.com

Založil Darth, 04.05.2012, 00:20:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Matthes_CS

Citace od: april.lix kdy 30.01.2025, 21:20:58
Citace od: sharkabrick kdy 30.01.2025, 18:49:56Ahoj,
Podám vysvětlení i že na to nejsi sám.
Veškeré PaB díly už budou chodit z Polska. Nebudou se dělit na 2 sorty, všechny budou stejně rychle dostupné. Teď se kostky převážejí z Dánska do Polska a proto ten chaos.
I já brala dílky v říjnu, minulý týden jsem volala na infolinku že druhá část objednávky nedorazila, ale mají ji na skladě.
Paní mi vše vysvětlila, omluvila se a jako omluvu mi ty dilky objednala znovu (jako by mi chyběli v setech). Tím pádem budu mít díly 2x a prý se mám nechat překvapit co z toho dorazí dřív 🫣😁 no věřme že to brzy bude fungovat už bezproblemově. Včera se mi za zatím nezaslané díly peníze strhly, tudíž snad už i odešlou...

...zaplať Bůh, že to budou posílat už jenom z Polska- do týdne je to doma.
Z Dánska to šlo do Německa a pak Deutsche post předala České poště (🙉) a za
měsíc to bylo, bez oznámení, ve schránce.
Nebo taky přes plot hozený na zahradě.
Ale dorazilo vždy vše 👌.

Taky mě to překvapilo, že nejprodávanější už nejsou. Čekal jsem, že to je kvůli tomu, že přes Vánoce byla pauza. Ale ono je to tak, že jsou nejprodávanější všechny dílky, takže přijdou rychle a počítají se k dárku k nákupu.

fanda

Citace od: Matthes_CS kdy 31.01.2025, 11:10:27
Citace od: april.lix kdy 30.01.2025, 21:20:58
Citace od: sharkabrick kdy 30.01.2025, 18:49:56Ahoj,
Podám vysvětlení i že na to nejsi sám.
Veškeré PaB díly už budou chodit z Polska. Nebudou se dělit na 2 sorty, všechny budou stejně rychle dostupné. Teď se kostky převážejí z Dánska do Polska a proto ten chaos.
I já brala dílky v říjnu, minulý týden jsem volala na infolinku že druhá část objednávky nedorazila, ale mají ji na skladě.
Paní mi vše vysvětlila, omluvila se a jako omluvu mi ty dilky objednala znovu (jako by mi chyběli v setech). Tím pádem budu mít díly 2x a prý se mám nechat překvapit co z toho dorazí dřív 🫣😁 no věřme že to brzy bude fungovat už bezproblemově. Včera se mi za zatím nezaslané díly peníze strhly, tudíž snad už i odešlou...

...zaplať Bůh, že to budou posílat už jenom z Polska- do týdne je to doma.
Z Dánska to šlo do Německa a pak Deutsche post předala České poště (🙉) a za
měsíc to bylo, bez oznámení, ve schránce.
Nebo taky přes plot hozený na zahradě.
Ale dorazilo vždy vše 👌.

Taky mě to překvapilo, že nejprodávanější už nejsou. Čekal jsem, že to je kvůli tomu, že přes Vánoce byla pauza. Ale ono je to tak, že jsou nejprodávanější všechny dílky, takže přijdou rychle a počítají se k dárku k nákupu.
Myslím, že se mýlíš.

Podle mě se dílky PaB NEZAPOČÍTÁVAJÍ do sumy pro dárek k nákupu.

Akorát, že to nemůžu dokázat, protože nějaký magor všechny tyto informace schoval.

Pool

Citace od: fanda kdy 31.01.2025, 12:54:23Myslím, že se mýlíš.

Akorát, že to nemůžu dokázat, protože nějaký magor všechny tyto informace schoval.

Nevím jak teď, ale dříve se jim to tam započítávalo. Několikrát jsem bral jen dílky a dárky přišly také. Ale už to bude nějaký pátek, přesně bych to musel dohledat z historie objednávek kdy to bylo, ale asi rok zpět to bylo.

april.lix

Citace od: Pool kdy 31.01.2025, 13:13:08
Citace od: fanda kdy 31.01.2025, 12:54:23Myslím, že se mýlíš.

Nevím jak teď, ale dříve se jim to tam započítávalo. Několikrát jsem bral jen dílky a dárky přišly také. Ale už to bude nějaký pátek, přesně bych to musel dohledat z historie objednávek kdy to bylo, ale asi rok zpět to bylo.

...jj, stále platí, že dílky z PaB se započítávají do sumy pro dárek k nákupu...

A neplatí jeden dárek do rodiny. Objednám 5x, dostanu 5x dárek.

ditetemnaporad

Citace od: Pool kdy 31.01.2025, 13:13:08
Citace od: fanda kdy 31.01.2025, 12:54:23Podle mě se dílky PaB NEZAPOČÍTÁVAJÍ do sumy pro dárek k nákupu.
Nevím jak teď, ale dříve se jim to tam započítávalo.

"Do této akce se nezapočítávají objednávky Pick a Brick (standardní dílky). Nabídka je omezena na jednu sadu na domácnost."

Tak zrovna tato dvě pravidla na oficiálním shopu nikdy nefungovala. :) Což je fajn. Navíc se asi začalo ozývat více lidí na zpoždění dílků, takže například moje 50 dnů stará objednávka se dnes dala do pohybu.

fanda

Mužete někdo poslat odkaz na tato pravidla? Buď jsem už úplně blbej, nebo to tam není.

ditetemnaporad

Citace od: fanda kdy 31.01.2025, 14:49:36Mužete někdo poslat odkaz na tato pravidla? Buď jsem už úplně blbej, nebo to tam není.

Pokud myslíš ta "pravidla" k dárkům, tak je to ZDE .

fanda

Citace od: ditetemnaporad kdy 31.01.2025, 14:55:51
Citace od: fanda kdy 31.01.2025, 14:49:36Mužete někdo poslat odkaz na tato pravidla? Buď jsem už úplně blbej, nebo to tam není.

Pokud myslíš ta "pravidla" k dárkům, tak je to ZDE .
Dík.
Takže jsem úplně blbej. :)
Ještě mi ke štěstí chybí vysvětlit, co znamená: (pouze zboží LEGO).

Matthes_CS

Tento rok už vyzkoušeno 2x, za dílky dárek obdržen. Dříve za standardní dílky jsem ho dostal jen někdy.

Pouze zboží LEGO podle mě znamená, že se nepočítají puzzle, knížky apod.

Pool

Bricklink Designer Program s. 4 se dnes spustil, dva sety budou brzo vyprodané.

Jaky

Colonel32

https://www.lego.com/cs-cz/product/tropical-rainforest-diorama-40782

Dioráma tropického deštného pralesa

K nákupům za aspoň 3 690 Kč, kromě předobjednávek. Jen do vyčerpání zásob.

Pouze pro LEGO® Insiders

Akce končí 12.02.25

yoshimaka

Citace od: yoshimaka kdy 30.01.2025, 18:07:24Ahoj. Nezměnilo se něco na lego shopu? Zdá se, že zrušili kategorii "nejprodávanější" a "běžné" u PaB.

Musím se však podělit o jednu neblahou zkušenost: Po dlouhých letech spokojenosti došlo i na moji maličkost a zažil jsem situaci známou spíše z třetiřadých až fejkových eshopů.

Začátkem října 2024 jsem objednával PaB z obou kategorií na doplnění perníkového projektu. Nejprodávanější kostky dorazily cca za týden. Na ty běžné vím, že nemám spěchat, do listopadu, říkal jsem si, času dost, beztak ještě nemám modul u sebe. V první půlce prosince jsem byl už trochu nervózní, ale měl jsem spoustu práce a znovu ještě objednal další díly. Situace s opakovala. Začátkem roku 2025 jsem se díval na stav objednávky: Běžné kostky z PaB z říjnové objednávky byly zrušeny a svítila mi tam nově vytvořená objednávka s tím chybějícím obsahem. Kostky z PaB z prosincové objednávky se tvářily stále jako objednány a na skladě....

Takže v sobotu 8.3.2025 byly konečně (po dvou urgencích a jedné veleúspěšné únorové objednávce) dodány všechny dílky. Zajímavostí snad je jen to, že:

* poslední zásilka přišla se seznamem psaným v dánštině :-)
* v únorové objednávce přišlo z cca 25 lotů pouze 2 v pořádku. Ostatní přišly v různých násobcích (2-4x) více. TLC jsem přes CS nabídnul, že jim je pošlu na jejich náklady zpátky. Obratem mi poslali e-mail, ať si je nechám. ¨

Tak snad už jen radosti a jistoty při objednávání...
Lust och fägring stor

Stimpi

Ahoj, nebudete mít někdo cestu ve středu nebo čtvrtek přes lego store? docela by se mi líbil ten volant, jen se mi pro něj nechce táhnout do Prahy. Teda jestli se akce týká i Prahy.

Colonel32

Colonel32