Doporučuji tento BL obchod

Založil Petronel, 20.03.2025, 20:00:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Ahoj,
je tu téma černá listina a řeší se tu problémy s BL. Ale je na čase i chválit! :D

Pravidelně nakupuji v TDH Bricks
Vede jej zdejší kostkař Davroman se svou ženou a vše bylo vždy super! Dokonce mi i dohledával nějaké dílky jestli nemá mimo BL. Odeslání bylo vlastně okamžité, často ani nečekal na mou platbu. Balení také skvělé, vždy nové zip sáčky a dobře roztříděno. Vřele doporučuji.
_________________________________________________________________________________________________

Teď jsem ale objevil další výborný shop a tak nějak tomu co proběhlo nemohu uvěřit. :laugh:
Konkrétně BL: Settler ★
Komunikace byla okamžitá, sice první mail s pokyny k platbě mi přišel anglicky, ale ok. Poté přišlo poděkování za obj. a zda nemůže ještě s něčím pomoci. Napsal jsem mu, že jsem si vzpomněl ještě na jeden dílek, jestli jej může rychle přibalit a já ještě doplatím. Nebyl s tím žádný problém, dílek přibalil a ještě poslal další přátelský email, že byl balíček odeslán.
Dnes jsem vyzvedl. Nová kartonová otevírací krabička (očividně koupená, ne "repasovaná") Dílky v ní obalené ještě bublinkou a roztříděné v kvalitních zip sáčcích. No ale co mě nejvíc dostalo, byl dlouhý osobní dopis psaný ručně. To jsem ještě nezažil.  :o  ;D Součástí byla i vizitka s QR kódy...no prostě paráda. Má i velký výběr dílku a objednací limit nula Kč. Není divu, že i když už má skoro 3000 objednávek, tak drží neskutečných 100,00% pozitivního hodnocení. :o  Což je až neuvěřitelné k dnešní době, kde je samý frfňa či hater.

Jen tak dál pane Martine, ať jsi kdo jsi.
Hodně štěstí a spokojených zákazníků.
A vy kostkaři, pokud neznáte, určitě tyto shopy vyzkoušejte.

PS: není to žádná placená propagace, jen přespříliš velké nadšení spokojeného zákazníka. 8) 
I vy můžete doporučit váš oblíbený shop. ;)

Hardegon

K téhle "bílé listině" se rád přidam a taky pochválim. Oba obchody super. Vždy super nákupy, rychlé, taky krásně napytlíkované kostky...

fanda

otaznik

Pěkné téma - pochválení za dobrou práci - to se mi líbí.
Jen bych podotknul, že osobně nepreferuji novou" "nerepasovanou" krabici nebo nikdy nepoužité ZIP sáčky, když mi někdo posílá zásilku. Přecejen znovupoužití (když je možné) je lepší než recyklace (o vyhození nemluvě).

fanda

Jaký názor máte na minimální cenu objednávky na BL?

Já s tím mám obrovský problém. Když to chci objednat ihned (protože se obávám vyprodání), tak narazím na tuto bariéru. A když to nasyslím za nějakou dobu spolu s dalšími díly, méně potřebnými a překročím konečně tu zatracenou hranici, tak zjistím, že už to není na skladě.  >:D

Chápu, že malá objednávka by měla být výrazně dražší, ale to lze přeci řešit i jinak.
Ale je zajímavé, že k tomuto řešení se přidává čím dál tím víc obchodníků, i zkušených seniorních.

Už mě napadlo, že možná je tohle (spolu se složitou logistikou shánění kostek v TLG, Bluebrixxu a Aliexpressu) to, co mě na stavění z kostek nejvíc vzrušuje, ale to by bylo už fakt úchylné...zralé na hospitalizaci...

Moje manželka v tom má jasno: "Nechápu, jak jsem TEHDY mohla já kráva takhle naletět"  ;D

hobby

Citace od: fanda kdy 25.03.2025, 12:30:53Moje manželka v tom má jasno: "Nechápu, jak jsem TEHDY mohla já kráva takhle naletět"  ;D
;D
fando, určitě v tom nejsi sám a docela bych rád věděl, kolik kostkařů je na tom podobně. Mně to takhle natvrdo manželka sice neřekla, ale ten pocit jsem zažíval.
Kolegobé kostkaři, pochubte se, jak jste na tom! (nebo radši ne, manželky by to zjistily) :D   

Daniel

Citace od: otaznik kdy 25.03.2025, 10:00:46Pěkné téma - pochválení za dobrou práci - to se mi líbí.
Jen bych podotknul, že osobně nepreferuji novou" "nerepasovanou" krabici nebo nikdy nepoužité ZIP sáčky, když mi někdo posílá zásilku. Přecejen znovupoužití (když je možné) je lepší než recyklace (o vyhození nemluvě).
Přístupem k "ekologii" jednoznačně souhlas - už tak je po nás často více odpadů/obalů, než zboží v něm. Třeba když vidím někoho v obchoďáku, jak si dává do igeliťáku trs banánů, tak to je na poklepání na čelo... Takže na znovupoužití se dívám přesně, jak píše Otazník.

Téma "doporučuji obchod" je sice hezké, a na dnešní dobu jedno z mála pozitivních ;) . Ale myslím, že by se sem mohlo tedy uvést klidně půlka obchodů z BL.

Citace od: fanda kdy 25.03.2025, 12:30:53Jaký názor máte na minimální cenu objednávky na BL?
Prodejci si určitě sami dobře umí spočítat, kolik mají průměrně procent na objednávce a tak prostě při jednoduché kalkulaci si říct, jestli se jim s objednávkou za 100Kč vyplatí chystat, balit, jít na poštu... Takže jinými slovy - nedivím se jim, že si dávají limity, případně další "omezující" poplatky za množství lotů atd.