(vlastní) Conquistadores

Založil šipka, 18.01.2025, 11:08:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

šipka

První letošní mocík je situován do období kolem roku 1520, kdesi v Jižní Americe.

https://www.flickr.com/photos/127256529@N08/

hobby

Krásně udělaná džungle, že se v ní ztrácí všechno živé (taky jsem tam hledal koně i postavy). Sám Americo Vespuči z počátku netušil, že objevuje jižní Ameriku.
Líbí se mi, jak svým MOCem navodíš i historické souvislosti. 8)

Foton

Džungle je bomba, vyloženě se tím člověk prosekává.
U potoku bych zkusil použít i tmavě modré tiles, pro plasticitu.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

milanv

Nádhera, jak ti ten model "funguje" ve všech měřítkách: zajímavé detaily i celková kompozice. Super.
Taky jsem přemýšlel o oživení potoka ještě víc, ale on tam vlastně kompozičně zapadá přesně takto... Že tys nad tím přemýšlel, přiznej se!  >:D  Fakt nádhera, gratuluju.
Pán na Žlutém hradě

Borun

A zase spousta krásných detailů ! A čeho jsem si všiml na tvých modelech tak neskutečné množství starých dílků,figurek a doplňků k figurkam. Dnes už téměř nedostupné a při tom právě do takových modelů to nejdůležitější.

Izabella08

Šipko,

opět výjimečný MOC...to propojení s historií i zeměpisem je NĚCO.
Na Tvé modely se vždy kouká jako na hodnotný film.
Líbí se mi i použití vlasů, spadané větve a už jsem i počítala faunu:):):)

hobby

Opravdu džungle jak má být, že se tam všechno živé ztratí. Pokud dobře hledám, je tam 13 conqistadorů, 4 koně, jeden slon. Je to tak? Udělal jsi dobrou schovávačku :D.

Hacislav

Citace od: hobby kdy 21.01.2025, 20:01:52jeden slon. Je to tak? Udělal jsi dobrou schovávačku :D.

?
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Colonel32

Vidím 5 koní a žádné slony.

Co mi uniká?

Chairudo

Opět nádhera, jen bych trochu obohatil palmy :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

šipka

Díky, díky. Slon tam opravdu není.  Na vodu jsem původně zkoušel použít trans green s jiným podkladem, ale jaksi nebylo nalezeno dostatečné množství.  S figama se vždy mazlím :)

Hacislav

Citace od: šipka kdy 22.01.2025, 16:50:09Díky, díky. Slon tam opravdu není. 

Uf to se mi ulevilo.
Já si říkal že slon v Emerice je hloupost.
Nicméně u Šipky musí člověk čekat věci nečekané.
Na druhou stranu jsem si to prohlížel dost podrobně a důkladně, tak jsem doufal že slona bych nepřehlídl.
Už se těším až to budu moci zkoumat na vlastní oko a objektiv.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest