LEGO Vianoce 2025

Založil Anatyt, 01.09.2025, 17:25:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tomik

Vypadá to, že ta kravka AT-AT bude můj první Starwarsý set, který si koupím. A rozhodně to nebude kvůli figurce perníkového Vadera. ;D Když jsem něco podobného viděl v perníkové vesničce (kostkařský společný projekt), tak mě to hned zaujalo a pobavilo. Uvidíme, jestli se z toho bude dát postavit i perníkový X-wing nebo Tea-fighter... >:D
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

Tomík, verím že ty z toho postavíš ČOKOLVEK! :D

otaznik

Citace od: Tomik kdy 01.09.2025, 22:06:37Vypadá to, že ta kravka AT-AT bude můj první Starwarsý set, který si koupím. A rozhodně to nebude kvůli figurce perníkového Vadera. ;D Když jsem něco podobného viděl v perníkové vesničce (kostkařský společný projekt), tak mě to hned zaujalo a pobavilo. Uvidíme, jestli se z toho bude dát postavit i perníkový X-wing nebo Tea-fighter... >:D
Fakt? Mně to tedy nijak nezaujalo, asi jako zatím nic z těch vánočních věcí.

Tomik

Citace od: otaznik kdy 02.09.2025, 13:39:12Fakt? Mně to tedy nijak nezaujalo, asi jako zatím nic z těch vánočních věcí.
Je to otázka vlastního vkusu a chápu, že ne každého to musí oslovit. Mně se prostě líbí různé parodie a "nevšední pojetí všedních témat"... Navíc tam vidím potenciál pro stavbu dalších perníkových strojů ze světa Hvězdných válek.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Petronel

To je zlodějina!  :o
To byl Vasykuv perníčkový AT-AT!
Našel jsem ho. :D

Nebo je @Vasyk nový Lego designér?  ;D