CREATOR 2025

Založil Anatyt, 01.12.2024, 12:07:27

Předchozí téma - Další téma

May a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Anatyt

Plameniak - hezkýýýý! :)

Anatyt

Hej, pane zajíci, drak, kotě, panda.

Anatyt

Tomik

I když mám doma zákaz kupovat další LEGO, tak tu pandu a kočku si koupím. Jen tak mimochodem, tučňák, kosatka a panda byla trojice modelů, které jsem před lety postavil ze setu 31021, tím pádem má pro mě tento set i jistou nostalgickou hodnotu.

https://buildinst.cz/catalog/detail/22

U setu s kočkou mi kromě samotné kočky přijde úplně geniální ten holub. Naopak pes vypadá celkem divně. Ze zbývajících zvířecích setů je fajn plameňák, králík se jim moc nepovedl - loňský bílý vypadá mnohem lépe a má i povedenější alternativní modely a drak není můj šálek čaje.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

yoshimaka

Citace od: Tomik kdy 02.12.2024, 11:18:06I když mám doma zákaz kupovat další LEGO, tak tu pandu a kočku si koupím.

Přesně tak! Z Creatorů představených v tomto vlákně mi příjdou nejlepší! Když to srovnám s první kočkou (set 31021 - už ten byl hodně hezký), je tam vidět vývoj.
Lust och fägring stor

milanv

Panda a kočka jsou taky jediné, pokud dobře koukám, které mají alternativní modely podobné velikosti jako model hlavní. Ostatní to mají jak přívažek...
Pán na Žlutém hradě

Tomik

Teď jsem objevil ještě jednu zajímavost. Vypadá to, že set 31169 - psací stroj bude prvním Creatorem 3v1 se samolepkami. Jsou tam použité na bílých 2x6 tile a každý ze tří modelů má vlastní samolepku. Zároveň nechápu, proč designéři z toho psacího stroje udělali květináč... :o

můj flickr

Anatyt

To som inak ani ja nepochopil.

Anatyt

Daniel

Za sekci "castle" velká spokojenost:

- V hradu nová torza (bílé je fakt pěkné a v neokoukané barvě), štíty také zajímavé... Jen trošku zklamání za provedení šikmého hrázdění pouhým nacvaknutím "půleného 2x2 tile". Čekal jsem nějakou užitečnou techniku, nebo nový dílek. Takhle je to nepoužitelné - odfláknuté.

- Ve strašidelném domu černá špička střechy, která už roky nebyla a jejíž cena je hodně přestřelená. Jo a svítící duch se taky hodí :-)

Petronel

Ten štít s hadem má pěkný tvar, to je nový ne?

Ale ty koně z kostek... ;D  No prostě Creator no, chápu. :laugh:
Chtělo by to ale i normální Castle.

Hardegon

I já se přidám k chvále hradu. Nezbývá než doufat, že se jednotlivé díly figurek objeví brzo na PaB.

Daniel

Citace od: Hardegon kdy Včera v 09:01:45I já se přidám k chvále hradu. Nezbývá než doufat, že se jednotlivé díly figurek objeví brzo na PaB.
Ten civilista je kluk, holka, nebo se TO teprve rozhodne?  :D

Anatyt

Citace od: Daniel kdy Včera v 09:19:08Ten civilista je kluk, holka, nebo se TO teprve rozhodne?  :D

EVERYONE IS AWESOME! >:D

Colonel32

Citace od: Petronel kdy Včera v 08:43:25Chtělo by to ale i normální Castle.

Obávám se, že i tady platí to, co jsem psal o vlákno vedle. Že hodně setů s hradovou tématikou pro skalní nadšence vychází v rámci Bricklink Designer Programu, tak už není takový tlak/prostor dělat hrady jako sety do běžné distribuce.

Tomik

Já vám začínám být z těch nových setů Creator fakt "zoufalý". Tolik pěkných zvířecích setů - loni žirafa s liškou, letos kočka, panda, plameňák a dále má ještě přijít kůň (s pěkným alternativním modelem medvěda), tukan a nosorožec! Já to LEGO už fakt nemám kam dávat!!! >:( A potom k tomu vydají telefon, který ani není zprzněný do formy květináče s kytkami... Ještě že LEGO Technic je poslední roky nezajímavá přehlídka všemožných aut a formulí a není tudíž důvod ho kupovat. >:D

můj flickr