Uděláme radost LEGEM 2026

Založil Ryxe, 14.09.2026, 11:47:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 6 Hosté prohlíží toto téma.

Ryxe

Ahoj,
obrátila se na mě paní Medková z Dětského hematoonkologického oddělení v Olomouci, jestli bychom jim nemohli sehnat nějaké LEGO. Sháněla pro tři děti určité stavebnice, které se nám společně s Markem a Matyho kostkami podařilo sehnat.
Napadlo mě ale, oslovit i Vás Kostkaře, zda by jste neměli zájem Olomoucké dětské onkologii také darovat nějaké to LEGO i třeba pro ostatní děti, nebo do foroty, aby měli v zásobě nějaké dárky i pro děti, které tam bohužel teprve přijdou.
Nešlo by o konkrétní stavebnice na přání, jak jsme to dělali dříve, takže by to, co chcete darovat bylo čistě na Vašem rozhodnutí. Jediné omezení je, že stavebnice musí být nepoužitá.
Pokud by jste projevili zájem a chtěli se přidat, sepsal bych následně nějaké organizační informace, jak by sběr stavebnic a předání probíhalo.
Díky za pozornost.

Vasyk

Ahoj, tak mám toto. Pak domluvíme předání.

yoshimaka

Zdarec. Pár menších setíků mám také ve forotě, které by mohly udělat radost. Případně jsme schopni přímo v OL zajistit předání - přeci jen to mám do fakultky 10 minut pěšky :-)
Lust och fägring stor

Ryxe

Díky kluci.

Citace od: yoshimaka kdy 15.09.2026, 09:04:52Zdarec. Pár menších setíků mám také ve forotě, které by mohly udělat radost. Případně jsme schopni přímo v OL zajistit předání - přeci jen to mám do fakultky 10 minut pěšky :-)
Díky za nabídku, zatím bych to viděl tak, že si uděláme výlet do OL, až dáme sety dokupy a pokud se budeš chtít přidat, jsi samozřejmě vítán ;) .

Hardegon

Taky se přidám. Kromě slíbených setů tu mám ještě spoustu polybagů a nějaké maličkosti. Předám k předání. ;)

Daniel

Prohrabu skříň a něco se určitě najde ;) . Budu teď v Brně na Festivalu kostek předávat hrad na Olomouckou výstavu, tak to přibalím. Může být?

Ryxe

Citace od: Daniel kdy 16.09.2026, 09:18:13Prohrabu skříň a něco se určitě najde ;) . Budu teď v Brně na Festivalu kostek předávat hrad na Olomouckou výstavu, tak to přibalím. Může být?
Díky moc, to by bylo fajn. V Brně nebudu, ale kdyby tam byl někdo, kdo by to mohl přiblížit, bylo by to super 😉

Stimpi

Může bejt?

cetonia25

Může být sealed 77262? Krabice v pěkném stavu.

Ryxe

Citace od: Stimpi kdy 17.09.2026, 09:52:42Může bejt?
Díky, to je úplně super 😉

Citace od: cetonia25 kdy 17.09.2026, 12:58:38Může být sealed 77262? Krabice v pěkném stavu.
Určitě může, děkuji.