GBC Cargo Cableway

Založil juggleman, 02.03.2025, 22:07:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

juggleman

Ahoj milí přátelé,
po dlouhé době jsem zase vyrobil nějaký můj originální stroj.
Pokud ho vyladím tak, že by byl spolehlivý, mohl bych uvažovat, že bych ho někde ukázal (+ další stroje např. od Akiyuki).
Těším se na můj první Lugbulk. Snad dorazí brzy.
Všechny vás moc zdravím!

milanv

Citace od: juggleman kdy 02.03.2025, 22:07:18Ahoj milí přátelé,
A to nádherný stroj! I vizuální zpracování je pěkné, ale hlavně obdivuju tu konstrukci. Co já se natrápil s řetězy a pásy všeho druhu... Jak to děláš, že se ti neprohýbají všemi směry, že se nekroutí v nejnemožnější okamžik apod.? :) Já byl z toho už na prášky, tak jsem prozatím konstrukce s řetězy vzdal. I když je pravda, že jsem na ně naložil asi příliš velká očekávání, např. nesymetrickou zátěž - ty jsi to vymyslel pěkně, aby se to celkově aspoň trochu vyvážilo symetricky, i když pro každý řetěz zvlášť je to jednostranná zátěž.
Pán na Žlutém hradě

juggleman

Citace od: milanv kdy 03.03.2025, 19:21:21
Citace od: juggleman kdy 02.03.2025, 22:07:18Ahoj milí přátelé,
A to nádherný stroj! I vizuální zpracování je pěkné, ale hlavně obdivuju tu konstrukci. Co já se natrápil s řetězy a pásy všeho druhu... Jak to děláš, že se ti neprohýbají všemi směry, že se nekroutí v nejnemožnější okamžik apod.? :) Já byl z toho už na prášky, tak jsem prozatím konstrukce s řetězy vzdal. I když je pravda, že jsem na ně naložil asi příliš velká očekávání, např. nesymetrickou zátěž - ty jsi to vymyslel pěkně, aby se to celkově aspoň trochu vyvážilo symetricky, i když pro každý řetěz zvlášť je to jednostranná zátěž.

Ahoj,
děkuji za milá slova.
Ono to je pořádný záhul na motorek, ale teď zrovna vylepšuji gearing a bude to snad ještě lepší.
Konstrukce: no mě se moc líbily ty nové velké kruhy a tenhle vagonek krásně projede. No a ty sloupy jsou také nedávno nové, tak to k sobě hezky ladí snad.
Jinak s řetězy mám dobrou zkušenost. Fungují dobře.
Ještě jednou díky.
T

Daniel

Jelikož v mých stavbách je kostka s dírkami skoro sprosté slovo, tak nechápu, jak podobné věci někdo vymyslí. Každopádně super práce. Žasnu a nechápu  ;) .

Jen teda mi přijde škoda, že se podobné věci moc nevidí kombinované s klasickou stavbou - třeba tohle obestavět nějakou "obyčejnou" továrnou, dolem, vesmírnou těžařskou stanicí, nebo tak něčím... To by bylo, dle mého, ještě o level výše ;) .