SVĚT KOSTEK OLOMOUC 1–2.11.2025

Založil Chairudo, 19.06.2025, 11:50:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Bricklorian

Zdravím Chairudo,
to video jsem stáhnul a je ke stažení tady https://drive.google.com/file/d/1zUfmaRHCmSzR0KV4LKsqiZEBEjn40hfd/view.
Hezký den, Dan Čech (Bricklorian)

Chairudo

Citace od: Bricklorian kdy 03.11.2025, 12:42:38Zdravím Chairudo,
to video jsem stáhnul a je ke stažení tady https://drive.google.com/file/d/1zUfmaRHCmSzR0KV4LKsqiZEBEjn40hfd/view.
Hezký den, Dan Čech (Bricklorian)

Nádhera, díky moc  :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Honzík7

Díky za možnost vystavovat. Těším se na příští rok.
Honzík
---------------------
Mustang Shelby GT500

Robbed

20000 návštěvníků, tak to je masark, gratulace k super úspěšné akci.

Chairudo

Citace od: Robbed kdy 05.11.2025, 12:09:4620000 návštěvníků, tak to je masark, gratulace k super úspěšné akci.

Jestli myslíš info z reportáže, to je jen cca průmě z předchozích let, na letošní čísla si ještě musíme počkat  :)

peki

Vyúčtování aukce zde

Opravdu mi pomůžete pokud budete platit a nečekat na urgence. Za Blansko např. zaplatilo 8 lidí ze 14 ::) 

Lego town

Citace od: Chairudo kdy 05.11.2025, 17:05:12
Citace od: Robbed kdy 05.11.2025, 12:09:4620000 návštěvníků, tak to je masark, gratulace k super úspěšné akci.

Jestli myslíš info z reportáže, to je jen cca průmě z předchozích let, na letošní čísla si ještě musíme počkat  :)
Tak myslím si že ďaleko od toho nebudeme tento ročník bolo dosť návštevníkov. Ale v Olomouci je to už normálka vysoká návštevnosť.
@peki za moje aukcie bude platiť @Chairudo

peki

Citace od: Lego town kdy 05.11.2025, 18:02:02@peki za moje aukcie bude platiť @Chairudo

v poho jen je to potřeba okomentovat NICK aukce Olomouc, aby to bylo dohledatelné čí je to platba nezávisle na tom kdo jí platí

martindavid

Dotaz .jak se da ještě komunikovat s florou!!! Na mail nikdo neodpovídá a rad bych vyřešil smlouvu za vystavovani,v sobotu jsem bohužel byl na jiné akci u nás a v neděli jsem neměl čas je tam nahánět.
Když z toho mají na flore takový dobrý byznys nebylo by špatné se se všemi poctivě vyrovnat.

Chairudo

Ideálně telefonicky, oni téměř každý víkend řeší další akci tak jsou na mailu pomalejší, ale vsechno se vyrovná  :)
V registraci odkaz na začátku je telefon na paní Weiserovou.

Citace od: martindavid kdy Včera v 16:16:47Dotaz .jak se da ještě komunikovat s florou!!! Na mail nikdo neodpovídá a rad bych vyřešil smlouvu za vystavovani,v sobotu jsem bohužel byl na jiné akci u nás a v neděli jsem neměl čas je tam nahánět.
Když z toho mají na flore takový dobrý byznys nebylo by špatné se se všemi poctivě vyrovnat.

martindavid

Ok.zkusím dohledat jsem to nemohl najít v mailu.diky