(Vlastní) Predátor- soška

Založil Ryxe, 12.06.2024, 20:49:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Včera večer mi mlaďoch řekl: "Táto, postav Predátora a já zkusím Vetřelce". Jako, nikdy jsem nic takovýho nestavěl a tak jsem si půjčil Kubovu akční figurku a zkusil tu potvoru podle ní postavit. No a ráno už na stole stála hotová postavička  ;D . Musím přiznat, že poslední dobou mě ty menší sochy postav docela chytly, tak jsem zvědav na nějakou kritiku téhle o místních odborníků na Predátory a samozřejmě i těch Predátorem nepolibených  ;D

Chikos

Vypadá to velmi dobře. Vystihnout detaily v tak to malém měřítku je velmi náročná disciplína, kterou si za mě splnil na výbornou  ;)

milanv

Hodně dobré. Skoro si myslím, že by sis měl zkusit těch postaviček udělat víc. Protože ti to evidentně jde a jestli by tě to i bavilo, měl bys na tebe naprosto netradiční nový "model": sadu postav. Třeba z různých filmů a diváci by na výstavě mohli hádat apod.
Pán na Žlutém hradě

Ryxe

Díky kluci,
jsem rád, že se Vám líbí ;)

Chikos: Jo, to měřítko je celkem malé a vymyslet nějaké detaily, aby to nevypadalo úplně humpolácky je docela oříšek a ani tak si nemyslím, že by vše vyšlo na jedničku. Ale zase je prostor zkoušet různá vylepšení  ;D .

Milan: To mě taky napadlo. Víceméně mám vymyšlenou nosnou kostru, která se jen "obleče" podle potřeby, takže je to pak i docela rychlé. A právě mi to přijde docela neotřelé téma, které by výstavy mohlo oživit a ani to není úplně náročné na převoz, takže v tom asi budu pokračovat a uvidíme, co z toho vznikne  ;D