LugBulk 2026- TECHNIC

Založil peter, 03.12.2025, 08:17:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peter

Nezvažoval, protože to je sice díl, který se dá brát ve více kusech, ale zase je to díl, kterého má většina dost už ze stavebnic, navíc na BL se jich také válí tisíce. Dalším z mého pohledu mínusem je nový mold, který už nemá kulatou díru v pinu, takže jej nejde navlékat na jakýkoli bar či podobný element, což výrazně limituje použití díly mimo Technic. ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

milanv

Citace od: peter kdy 14.01.2026, 08:04:08Nezvažoval, protože to je sice díl, který se dá brát ve více kusech, ale zase je to díl, kterého má většina dost už ze stavebnic, navíc na BL se jich také válí tisíce. Dalším z mého pohledu mínusem je nový mold, který už nemá kulatou díru v pinu, takže jej nejde navlékat na jakýkoli bar či podobný element, což výrazně limituje použití díly mimo Technic. ;)
Jestli teda dobře vidím, tak jakmile by člověk chtěl na BL 100 a více kusů v EU, tak jde cena šíleně nahoru. Levně to vypadá jen když chceš dva kousky :)

Ještě zajímavější mi přijde ta tvoje informace o novém moldu. Já si to pamatuji opačně: že (hodně) staré moldy neumožňovaly strkat bar do pinu. Takže už tu možnost zase zničili?

V každém případě podle BL je tahle varianta/mold ta s velkou dírou. BL ale mívá v tomto chyby, tak se ptám: ty to víš jistě?

Popravdě nevím, kolik lidí by ten pin chtělo, ale spíš to ber ode mě jako vyzvídání zajímavých informací :)
Pán na Žlutém hradě

Měch

Nakonec nic z našeho seznamu není v nominaci Lugbulku. Zapomnělo se na nás, nebo nakonec letos nic nemá smysl brát?
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Hardegon

Citace od: Měch kdy 15.01.2026, 12:45:09Nakonec nic z našeho seznamu není v nominaci Lugbulku. Zapomnělo se na nás, nebo nakonec letos nic nemá smysl brát?

Na nikoho se nezapomnělo. Technik beru zatím separátně. Až 19.1. budu dělat finální seznam, přidám tam díly, na kterých se tady dohodnete.

Zatím vidím toto:
Citace od: peter kdy 12.01.2026, 12:44:35Takže takto a můžeme to pro letošek uzavřít?

6506201
Technic Steering Arm 3 x 1 with Towball SocketBlack59976506201Bricklink

4256828
Technic Brick 1 x 16 [15 Pin Holes]Dark Bluish Gray37034256828Bricklink

6016154
Technic Beam Frame 5 x 7 with 3 x 5 Opening ThickBlack641796016154Bricklink

6550582
Technic Beam 1 x 3 Thick with Center Axle HoleBlack72296550582Bricklink

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Hacislav

Citace od: milanv kdy 14.01.2026, 10:51:53Popravdě nevím, kolik lidí by ten pin chtělo, ale spíš to ber ode mě jako vyzvídání zajímavých informací :)
Také nevím kolik lidí by ten pin chtělo.
Citace od: milanv kdy 14.01.2026, 10:51:53vyzvídání zajímavých informací
Peter to krapet smíchal dohromady.
----
3749 v staré šedivé - toho je na BL spousta, taky byl v spoustě setů.  naposledy vyšel v roce 2007

Ja jsem navrhnul 3749 v LBG - ten byl jen v 9 setech, naposledy v dvou v roce 2024 a má kulatoý otvor do kterého lze zasunout bar. (dnes jsem ověřil, mojí
neteři naježil ježíšek  76297 Dancing Groot.

Nový mold, který zmiňoval Peter je 5794 ten je "jasně modrý" (Bright Light Blue), nemá kulatý otvor.  Loni byl v 3 setech.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Hardegon

Rozcestník na příslušné kategorie:

Town+Castle+Train 2026
Technic 2026

Můžete objednávat..

Pokyny k platbě:

Platby z ČR  (v Kč) stejné vždy
=============================
číslo účtu: 2600219371
kód banky: 2010

kontrolu platby ověříte výpisem z transparentního účtu zde

Uzavírka nákupů (tj. máte v aplikaci uzavřenou objednávku) do 5.2.2026

Platby do konce března, ideálně ovšem obratem
Nebo individuální dohoda o posunutí platby s peki.

Do zprávy pro příjemce při převodu peněz napište:
nick + LUGBULK 2026

Zaokrouhlujte platby na desetikoruny směrem nahoru. Urychluje to zpracování.

Objednávková aplikace zde

Hardegon

Prosím o dokončení otevřených objednávek. Do 5.2. musí být vše uzavřeno.