(vlastní) Pohádka

Založil gejzimirko, 10.04.2006, 21:26:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

gejzimirko

Ahoj,

tak jsem se nekdy pred trema tydny dostal na tyto stranky, chvili browsil, pak cet cim dal tim vic, pak se dostal na lugnet a peeron...a moje zkaza byla dokonana. Puvodne jsem si myslel ze jsem LEGO v 17 zanechal nadobro, nu ale behem poslednich tydnu jsem si poruznu poridil par setu (namatkove 6067 ci 6054 a dokonce jeden novy - 7015 ;) ) ale hlavne byl doma a roztridil vsechno lego co mi zustalo z drivejsich let (jeden vecer od 21.00 do 03.30) a vznikla z toho nasledujici pohadka: http://lego.krabicka.net  :) (druhy vecer od 18.00 do 01.00)

Je pravda ze to neni prilis MOC (hehe - neni to nic MOC) ani nic co by se mohlo srovavat s necim co tady vidam, presto me to dost bavilo a doufam ze sa pobavite taky:) Omlouvam se za:
-zaprasene prilby, uz jsem to nemel silu po tom trideni i cistit, navic jsem tou dobou ani nemel precteny clanek o cisteni
-mistami blbe fotografie - ucil jsem se fotit z tatovou novou digitalni zrcadlovkou a tak to i vypada
-pro pure legisty za jeden non-lego dilek, konkretne mec hlavniho hrdiny - dostal jsem ho kdysi od kamose na narozky a nehodlam ho z lega vyradit, byl delany specielne pro meho panacka, navic s nim regulerne okrajim jabko:)

Zaverem bych mel jeste jednu otazku:
- proc vsichni nadavaji na Fright Knights? Mne tak hnusni neprijdou, minifigi se me taky celkem libi a navic Royal knights jsou na tom dle meho nazoru hur...
"Every culture has its distinctive and normal system of government. Yours is democracy, moderated by corruption. Ours is totalitarianism, moderated by assassination."

otaznik

Hezký příběh, ale neodpustím si, i když jsi to sám zmiňoval - umyj to a až pak foť!  ;D

Ale jinak je to opravdu povedené, muselo to dát dost práce, ale IMHO to stálo za to.

gejzimirko

Ted uz bych to samozrejme nejdriv umyl - jenomze pred tema trema tydny kdyz jsem to delal jsem jeste moc nevedel jak to chodi atd. takze bohuzel...a navic jsem si uz chtel hrat, to trideni moc zazivny nebylo...(zvlast kdyz to mela posledni v rukou segra - ale uz jsem ji durazne zakazal se lega chytat ;D )
"Every culture has its distinctive and normal system of government. Yours is democracy, moderated by corruption. Ours is totalitarianism, moderated by assassination."

Jarmila

Nějak mne mate, že píšeš česky a Pohádka je ve slovenštině.  :D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Shi-So

Moc pekny a asi i dost pracny.Libi se mi rozmanitost tech armad ,presne jako ve skutecnosti :D
Zaver s kostrama je taky moc povedenej  ;)

Marťan

Citace od: Jarmila kdy 11.04.2006, 07:31:18
Nějak mne mate, že píšeš česky a Pohádka je ve slovenštině.  :D

Taky si říkám....no, asi je původem slovák a chce uplatnit při propagaci oba dva jazyky.... ::) ::)

Jinak ten příběh se mi moc líbí, ať už to udělal kdokoli. Mohlo by se tu vyskytnout více takových lidí, kteří něco podobného dělají....a ten závěr s těma kostrama je taky dost good..

MwK

Toto je asi najvtipnejsia legova rozpravka ktoru som videl(cital)...IMHO nespominal si tam ludi s fora?...A inak mas dobre lego postavicky!
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...