h4nek prodej setů

Založil h4nek, 22.06.2016, 19:03:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

h4nek

Zdravím, rozhodl jsem se prodat postupně svou Lego sbírku a narazil na tohle fórum. Aukru nechci dávat provize, v ostatních "obchodech" se mi nepodařilo s jinými nabídkami nic prodat, tak to zkusím zde.
Sety jsou v různém stavu, některé mohou být nekompletní, velká část z nich je bez krabice, nebo má krabici a manuál ve špatném stavu. Všechny sety jsem před prodejem složil a rozložil, což by mělo zaručit jejich kompletnost. Seznam budu postupně aktualizovat.

Cena: Nemám pevně stanovenou, lze se tedy dohodnout. Obecně platí, že za větší sety předpokládám vyšší cenu. V případě dopravy je třeba uhradit poštovné kolem 100kč a očekávám platbu předem, preferuji však osobní převzetí v Praze, kdy se s ničím nemusím balit a počítat, kolik to bude stát. Také upřednostňuji koupi více kusů na jednou a cenu lze podle toho upravit. V případě nekompletních setů jde samozřejmě očekávaná cena dolů. Pokud se v kratší době nesejde více zájemců, budu prodávat prvnímu, se kterým se domluvím.

Stav: U setů uvádím stav a případné znatelné defekty. Pokud neuvedu manuál nebo krabici, žádný nemám. Stav většiny manuálů a krabic bude znatelně opotřebený a krabice tak posílám pouze na žádost. Při osobním odběru rád předám vše.

Další informace: Asi tu většina uživatelů ví, že manuály lze sehnat v elektronické podobě přímo ze stránek Lega, přesto však pro pořádek a větší pohodlí kupujících přidávám u setů bez fyzických manuálů přímé odkazy na PDF soubory.

Aktuální kolekce: Vikings, Knights' Kingdom, Bionicle - figurky jsou již složené a dané do krabice dle návodu. Na žádost lze rozložit.

h4nek

7015: Viking Warrior Challenges the Fenris Wolf - "nekompletní", manuál

Poznámky: 4113954: Diamond With Stick - jeden z diamantů v balení je jiné barvy (do růžova). leda, že by snad měli chybu v inventáři..
                  4273965: Lacquered Axe Head W H. Ø3.2 - dílek měl ulomený úchyt. přilepil jsem ho, ale není moc pevný

h4nek

8874: Battle Wagon - kompletní, krabice, manuál

Poznámky: 4265794: Brick 1X2 W. Horizontal Holder - měl ulomený úchyt. přilepil jsem ho, ale skoro nedrží plamen, který se do něj má dávat.

h4nek

8790: King Mathias - nekompletní, krabice, manuál

Chybějící díly: 47458: Plate W. Bows 2X1½

h4nek

8615: Vahki Bordakh - kompletní, krabice, manuál

h4nek

8616: Vahki Vorzakh - kompletní, krabice, manuál

h4nek

8618: Vahki Rorzakh - nekompletní, krabice, manuál

Chybějící díly: 2780: Connector Peg W. Friction