Nefunguje brickshelf

Založil VocucBat, 19.08.2014, 16:48:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

VocucBat

Zjistil jsem, že mi nejde brickshelf... Píše mi to že: The requested URL /cgi-bin/gallery.cgi was not found on this server. To mi jako chtějí říct, že tam ty fotky už nejsou?

Kubos.cz

"down for maintenance " údržba serveru, žádný důvod k panice

VocucBat

šipka

stále udržba?   :o dnes zase, nějak dlouho od cca 18.8 ?

VocucBat

Divný, já už to neskoumám a kašlu na to, i když bych vlastně neměl nebot mám fotky v soutěžích...  ::)

Ondrej

Brickshelf jsem dávno zrušil, protože se mi nelíbil design, nahrávání a celkově uživatelská stránka. Přešel jsem na flickr a jsem spokojenej po všech stránkách, plus se mi líbí možnost sledování jiných uživatelů prostřednictvím photostreamu.
Jinak co sem tam kouknu na fotky na brickshelfu skrze recent tak je tam zajímavých fotek dost pomálu, sice MOCy a další zajímavý věci z Lega na jednom místě, ale v záplavě těch horších.
Co si pamatuju tak to není první výpadek a z obdobných důvodu hledám adekvátní náhradu za Brickstore, teď funkční Brickstock. Mám obavu, že Brickstoru a Brickshelfu skončí v nebližší době podpora. Nedivil bych se tomu, protože po dlouhodobých výpadcích nebudu sám kdo přejde na jinou lepší službu, kterých je alespoň v oblasti fotek dost.

MÍLA

Nechci zakládat nové téma když je tu tohle.
Takže se rovnou zeptám, nevíte někdo co s tím Brickshelfem je ? nemůžu se připojit.

tomaslambo