Jak vzniká lego TECHNIC

Založil Evok, 27.12.2015, 13:57:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Evok

Ahoj, jsem tady dá se říct nový i když tohle fórum sleduju už delší dobu. Letos k vánocům jsem si nechal nadělit fantastický jeřáb 42009 který mě velice nadchnul, je to opravdu neskutečné.

Mám již nějaké další kousky ve sbírce http://evok.rajce.idnes.cz/LEGO_TECHNIC/ a pořád se mě nabízí otázka, kdo tyhle nádherné modely vymýšlí a jak vlastně vnikají? Vůbec si nedokážu představit že tohle dá třeba někdo z hlavy dohromady.

Ví někdo jak takový model vlastně vzniká?

papluh

Tak je to ich práca  ;) Jeden z nich sa tu občas ukáže tak možno ho ukecáš prezradiť viac  >:D

Ale k veci, liftarmy sú tu s nami už 10 rokov a pozerajúc na tvoje modely sám máš pár kúskov z počiatkov z 2006/7. Takže pri porovnaní s "čerstvou" 42009 vieš porovnať ako pokročili stavebné techniky a nové potrebné diely. Medzitým spravili dizajnéri a AFOLy tisíce modelov z ktorých sa dá čerpať...

mh84

Je to prostě forma umění. Je celkem zajímavé sledovat, jak se i toto dá docela dobře naučit. Stejně jako malování či hraní na klavír. Na mnoha MOC jde pak krásně vidět, jestli dotyčný má talent nebo jen svému výtvoru věnoval tolik času, aby z toho vypadlo něco přijatelného. :)

Netřeba nad tím hlouběji přemýšlet. Lidi dokáží mnohem zajímavější a složitější věci.