(vlastní) Domek u trati - projekt Vesnice

Založil Chairudo, 16.05.2016, 15:57:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chairudo

Zde je můj příspěvek do projektu vesnice, podle toho co mě ještě napadne si pohraju s dalšími detaily  :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Foton

Vypadá to skvěle, střecha mě obzvlášť zaujala.
U plotu bych ale čekal dvě vodorovná prkna.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Pool

Mě osobně zaujala ta bříza, že sám jsem si ji chtěl postavit s kmenem celým bílým, ale takhle s prokládáním černé, vypadá super, takže se možná budu opičit  >:D Jinak na vylepšenou bych zamíchal na stromy i červená jablíčka a střecha je sice super, ale ta zelená barva mi tam moc neladí, že se mi to zdá dost přezelenané.

Chairudo

Je fakt že by ta střecha vynikla lépe v jiné barvě, jestli mám dost červených tile 1x1 tak to zkusím vyměnit.

Petronel

Super! Zaujalo mě provedení ovoce, zeleniny a hlavně ta střecha. Zajímavá technika, také bych to někdy zkusil, ale spíše na vytvoření červené.
Celkově mi to totiž příjde jako celek takové moc všechno zelené, vodníkové. Ale jinak super provedení celé stavby.  ;)

Chairudo

znouzectnost

Skvělé, ale v rybníčku nevidím nevidím zelenou žábu.
Moc jsem se bavil u té zeleniny. Plot je jako u nás na chalupě. Krása, moc povedené.

Igorus

Vypadá to lostomiloušče  ;D Je pravda, že zelená střecha splývá s okolím. Ještě to zvaž.

Ten sokl je bílý jen ze stran sousedících s ostatními moduly?

Chairudo

Sokl je bílý ze všech stran. Hádám u mě zadní strana by měla být reddish brown?

Igorus

Citace od: Chairudo kdy 17.05.2016, 12:07:44
Sokl je bílý ze všech stran. Hádám u mě zadní strana by měla být reddish brown?

Ony by měly být všechny strany z reddish brown. Ale na tento požadavek se stává více méně dobrovolným. Ale zadní strana rozhodně reddish brown.

davroman

Citace od: Chairudo kdy 16.05.2016, 21:53:17
Je fakt že by ta střecha vynikla lépe v jiné barvě, jestli mám dost červených tile 1x1 tak to zkusím vyměnit.

Já bych spíše zkusil Tile 1x1 v Reddish Brown, a nebo je namíchat s červenýma.
Jinak super stavba!  PS: Tu zeleninu budeme muset "okoukat" naživo.   ;)
Náš BL shop TDH Bricks: https://store.bricklink.com/TDH_Bricks

Pool

Marty713

Celek je promakaný, krásná kompozice. ;) Chybí tomu zahradní trpaslík. >:D :D

Střecha je skvělá. Záleží na úhlu pohledu pozorovatele, což vzhledem k nízkému umístění projektu povede k přílišnému barevnému splynutí. Možná by stačilo změnit barvu podkladu na sand green. Nebyl by to snad až tak výrazný kontrast, zelená střecha by zůstala, ale jasně by se odlišovala od všeho ostatního. ???

Malý dotaz: nešla by ta jablka nějakým způsobem více zvýraznit/odlišit od zeleně jabloní? :)